warnboy Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 én egy 180as runner blokkon gondolkozok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 dehogy kerekezek vele...nem is áll kerék, hisz teljesen gyári gép...meg nem akarom szétkúrni, vagy eldobni..ha nagyobb gépem lenne tolnám Laci ne költs robogóra, ha endúró is szóba jöhet sokkal jobban megéri...pláne, hogy peugeot a robesz... na vettem bukót, nagyon faja cucc, minden kira rajta, nagyon megérte itt egy kép róla: warnboy, runner blokk? ammeg minek neked? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 Akkor te miért vettél robogót?Miért nem endurót?Azé sztem az aeroxom megért 80 ezret. Mennyi pénz egy olyan bukó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 mert ez régi álmom volt, és ennyire futotta. endurót jót meg alig találni, igaz nekem a supermotok jönnek be nagyon. azok meg rohadt ritka példányok...legyen jó, fiatal, ne legyen össze...... kívül-bellül, legyen márkája, menjen is, ja és megtudjam fizetni...nehéz lett volna ilyet találni. no meg az Aerox régi álmom, nagyon ragaszkodok hozzá... a bukó 28 volt postaköltésggel eggyütt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 Akkor az én Tornado bukóm eltörpül mellette. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 :DDDD mennyiért vetted? mien formátumú bukó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 180as blokkal jót lehetne játszani.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 XD de azt bele akarod passzítani a malába? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 Az ütős hangszer lessz :D:D Egy malaguti 50-es vázba a 180-as blokk XD Most komolyan mondom, hogy ha ezt megcsinálod, akkor le a kalappal előtted barátom! a harmadik gyorsulás után más formája lesz az egész váznak A simsonomon, a 70-es henger, elnyírta az első és hátsófogaskerekeket, megtekerte a hátsó villát, és a láncban hetente kellett újraütni a szemeket, hogy ne essenek széjjel Hát akkor képzeldd el a 180-as blokkot abba a pálcikavázban! De te tudod! ilyen kis poénnak jó lenne megcsinálni Nem tántorítalak el tőle! Sőt, próba szerencse!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 hallod warnboy, arra én is kiváncsi leszek bár ha a 125ös sreket esszük.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorka Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Én már láttam yamaha bws be belepasziroztak egy runner 180 as blokkját, és nagyon faja volt, ez volt a leggyorsabb bws Csak nagyon hamar tönkre tette a vázakat, elsőnek teleszkop tőrések, majd váztörés, utána meg darabokra hullott a motor, mehetett a váz a kukába pfffff Amugy egy kis gázadásra nagy baromi hangja volt, meg könnyen egykerékre állt még 80 nál is !!! A blokk nagyon megvolt erősitve és annak semmi baja se lett, de a váznak igen xDxDxDxD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szocske2 Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 nekem ilyen motorom van, Aprilia RS50, nem sok tuning van benne, 70-es Athena henger, LeoVinci kipufogó rendszer, és így mentem vele, 105km/h-t na, de majd kap egy nagyobb karbit, akkor már jobban fog menni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Hát azt a bukót még faterom vette vagy 5éve 10ezerért. Azt,hogy értetted hogy mien formátumu? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 belemegy a blokk láttam már olaszba is ..csak most barmoljam szét a vázam ? ! egykismarhaság miatt..áhh... jó lesz ez:D úgylátszik bevált a henger.. kocsióraszerint ez megy 115öt , és még nincs felreszelve se.. erősebb mint az airsalom volt.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 nekem ilyen motorom van Üdv itt SzÖcSkE! Nahh ilyen stílusú motorost még nem láttam itt Jól néz ki a motorod! Majd rakhatnál több képeket róla, lámpa hátsókerék blokk ilyenek! Sok sikert a 70-es hengerhez Hát azt a bukót még faterom vette vagy 5éve 10ezerért. Azt,hogy értetted hogy mien formátumu? A formátummal arra gondolt, hogy szkafander, tolyáshély (kiskőrösi), fület védő áll nélküli, vagy csak ilyen tökfödő Leo mi van a matricázásoddal? lemondtál róla? vagy mi??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Vazeeg kellene ilyen fordulatszámszabályozó a mociba, mert mikor driftelek, mindig fullon pörgetem :S és az nem használ nagyon! murvában meg nem kell full-ra mennie Esett az eső olyat nyomattunk spar-parkolóban mint az állat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Hát akkor szkafander van!Ma elromlott a viznek a hőmérsékletét mérő vacakja vami gomba vagy mi .Az hol van a motorkasztniába?És emnnyibe kerül egy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 nekem ilyen motorom van, Aprilia RS50, nem sok tuning van benne, 70-es Athena henger, LeoVinci kipufogó rendszer, és így mentem vele, 105km/h-t na, de majd kap egy nagyobb karbit, akkor már jobban fog menni Elég jól néz ki Szöcske! Mennyi idős gép? És mien kipud van? Télleg dobhatnál még képet --- Hát azt a bukót még faterom vette vagy 5éve 10ezerért. Azt,hogy értetted hogy mien formátumu? Hát hogy zárt, nyitott, felnyitható, kutyatálXD , vagy cross...de akkor már látom, szkafis.... --- belemegy a blokk láttam már olaszba is ..csak most barmoljam szét a vázam ? ! egykismarhaság miatt..áhh... jó lesz ez:D úgylátszik bevált a henger.. kocsióraszerint ez megy 115öt , és még nincs felreszelve se.. erősebb mint az airsalom volt.. Így is jó a malád warnboy, nem kell elrontani holmi runnerrel --- Leo mi van a matricázásoddal? lemondtál róla? vagy mi??? Hali Pjotr! még mindig érdekel a dolog, de seholsem találok visszaverős matricát --- Hát akkor szkafander van!Ma elromlott a viznek a hőmérsékletét mérő vacakja vami gomba vagy mi .Az hol van a motorkasztniába?És emnnyibe kerül egy? Hát úgy érzem Laci, ez megint felesleges kérdés volt...1. 6500 Ft-ba kerül, ergo gondolom nem veszed meg; 2. A Nitro-k tipikus problémája, hogy elhagyja magát ez a jeladó. véleményem szerint nem érdemes kicserélni, egy idő multán úgy is megint behány... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Leo! Egy linket nem tudnál adni arrol a vmiröl? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 hogyne...itt a kicsike: https://bolt.egumotors.hu/index.php?p=shop&act=prd&cid=876&pid=1300 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 A linkett kösz! De ma este észrevettem mikor leállítottam a motort bugyborékolt vmi és villogot az index közbe és vmi füstölt vagy gőzöl a kormánynál.Most akkkor a víz főtt fel vagy vmi más baja van?De a jeladó is roszlehet mert mikor reggel ráadom a gyujtást 110-fokot mutat a kijelző! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Laci! ne haragudj, de mostmár teljesen világossá vált előttem, miért is 80 rugó volt a géped...hallod, ha "valami" gőzölög a motorod elejében, akkor az kérem a hűtővízed lesz. és ha keményen gőzöl a cucc, akkor valószínűsíthető egy aranyos hengerfej-tömítés is...Sőt!!! vízpumpa,termosztát, esetleg víztartály, merthogy előfordulhat az is, hogy a tartály kupaklya nem zár rendesen, így nincs zárva a rendszer. és az gáz! szóval szerintem míg utána nem jársz, mi is van pontosan, tartsd szépen garázsban....én ezt tenném.... ha 110°C-t mutat a kijelző, akkor ott már gond van!! ha akkor írja ki ezt, amikor ráhúzod a gyújtást, és a motor még hideg, és nem jár, akkor jeladó hiba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Hát csak este látszott a gőz!És mikor Reggel ráadom a gyujtást akkor is 110-fokot mutat!Ez a jelenség 2 napja jött elő mikor apám 100-al ment vele.Mondta,hogy haza fele egyszer leált alatta.És azóta alap járatom se nagyon van.Ma délután kb 20-dik rugásra ha beindult. Honnan tudsz te ennyit a motorokrol mikor neked is csak egy alap roxod van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 attól függetlenül, hogy egy alap motorja van tudhat egyet s mást Amúgy csak óvatosan akkor azzal a motorral, ha a vízhűtés sz@raxik ... Nehogy besüljön, mert akkor tényleg fogsz vagy 100-120.000,- nál tartani azt akkor egyből nem 80.000,- a moci! Én is azt mondom, mint leo, egyszerű a dolog, ne hajtsad a kicsikét Szerintem lehet vele menni, csak ne 2 óra erőteljes terheléssel Meg nézdd meg, hogy meddig van vízzel majd! mert 2 dl az nem hűt sokat leo majd valahogy megoldjuk ám a fényvisszaverős matricát Ha elég egy a4-es méret, akkor elküldöm postán Csak nem tudom, hogy hajtsam félbe vagy negyedbe... De van mondjuk a4-es boríték is asszem... Ez most jutott eszembe: 12v-os rendszerekről beszélünk manapság ugye? (robogó) nekem turbo-s nincs gondom a vízzel, de ha más nem , akkor lehetne ilyen kis 12cm-es ventit venni 2 db-ot a hűtő elé Számítógépboltba kb 1200,-ból megvan, felfogatni, kapcsoló neki, azt késsz Vélemények? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Ma vagy holnap szétszedjük és kimossuk a hűtőt mert valszeg nincs cirkuláció.Mert a hűtő hideg a vízpumpánál meg meleg. Pjotr666! Az nem rosz ötlet.Mondjuk csak annak lenne szükséges aki városban lakik,de annak se feltétlenül. Megnéztük a hűtőt hát melegszik de a vizet nyomja kifelé mikor teli van a tartály a minimumnál pedig csak butyborékol.Szal lehet a kupak lehet a baja mert nem zár le teljesen.De még nem szereltem vissza az elejét mert még kicsit tesztelgetni kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 /1. attól függetlenül, hogy egy alap motorja van tudhat egyet s mást Amúgy csak óvatosan akkor azzal a motorral, ha a vízhűtés sz@raxik ... Nehogy besüljön, mert akkor tényleg fogsz vagy 100-120.000,- nál tartani azt akkor egyből nem 80.000,- a moci! Én is azt mondom, mint leo, egyszerű a dolog, ne hajtsad a kicsikét Szerintem lehet vele menni, csak ne 2 óra erőteljes terheléssel Meg nézdd meg, hogy meddig van vízzel majd! mert 2 dl az nem hűt sokat -->Egyetértek! Egyetértek! /2. leo majd valahogy megoldjuk ám a fényvisszaverős matricát Ha elég egy a4-es méret, akkor elküldöm postán Csak nem tudom, hogy hajtsam félbe vagy negyedbe... De van mondjuk a4-es boríték is asszem... -->Köszönöm, valamelyik nap átnézek a szomszéd város dekorboltjába, aztán meglássuk /3. Ez most jutott eszembe: 12v-os rendszerekről beszélünk manapság ugye? (robogó) nekem turbo-s nincs gondom a vízzel, de ha más nem , akkor lehetne ilyen kis 12cm-es ventit venni 2 db-ot a hűtő elé Számítógépboltba kb 1200,-ból megvan, felfogatni, kapcsoló neki, azt késsz Vélemények? -->Ez jó ötltet egyik ismerősöm 1000es SV-jén is van kettő ilyen, igaz az biztosan gyári cucc...viszont elgondolkodtató, már én is fontolgattam egy ien felszerelését Baró lehet, mert ha hajtod mondjuk egy órát, leállítod, és szegény ott helyben még főzi magát 2 órán át, míg le nem hűl...viszont egy ventivel lehűtené 10 perc alatt...nem rossz, nem rossz! Tedd csak fel, aztán írd le tapasztalataid Laci, akkor lehetséges, hogy lyukas vhol a tartály...vagy, elvan repedve a kupakja. én a helyetekbe benéznék ahhoz a hengerhez, mert amit leírtál, nem túl aranyos...én még mindig azt mondom, hogy ien állapotban ne használd...befog sülni. mennyi víz van a tartályban? ezenkívül lehet vízpumpa gondja is! Hogy hogyan értek a motorokhoz? mondjuk úgy, hogy akinek motorja van, az értsen hozzá...legyen az aerox, malaguti, akármilyen supermoto, gyorsasági...gyakran bütykölgetem, meg az évek alatt ragadt rám egy s más. De nem muszáj hinni nekem, nyugodtan lehet vinni szervízbe, ott majd kiokosítanak...csak a zsebed legyen vastag... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 számgép hűtőket raktam már fel hawerom hűtőjére és 2 perc alatt lehült piros jelzésről.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 A vízpumpa sztem jó mert kering benne a víz. A jeladó biztos meg halt mert ha lehuztam róla a kábelt akkor semmit nem mutatott. Viszont a kupaknál mindíg butyborékol valszeg ez lesz a baja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 emberarcú...ha lehúzod a kábelt, akkor szted mit kéne mutatnia???? bugyborékol? nem inkább sistereg? ha bugyborékol, akkor forr a vized! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Akkor sistereg vagy nem tom mi a baja de ott a kupak környékén csinálja az biztos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts