leo46 Posted Április 24, 2008 Share Posted Április 24, 2008 Olajteló=15-20ezer Ft Gázteló=25-30 ezer Ft elég sokat költhetsz a gépre.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Április 24, 2008 Share Posted Április 24, 2008 használtan 12-17ért van állíthatós PAilo minőségi hátsó teló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Április 24, 2008 Share Posted Április 24, 2008 hát én nem vennék bontottat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Április 24, 2008 Share Posted Április 24, 2008 Akkor hagy pattogjon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Április 24, 2008 Share Posted Április 24, 2008 Te tudod! mondjuk akkor már használtat vehetnél! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 pff..használtba is van jó áru.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 nem mondtam, hogy nincs! de arról sosem tudod, hogy mi történt vele! pl egykerekezésre használt első villa nem túlzottan "kényelmes".... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 malagutié szereti :D:D:D am nálam is volt villa csere mert elhajolt meg szar volt :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Hát azt mondták mivel nem jó a teló és pattog a motor ezért egy idő utánn a ahol rá van fogatva a deknire el is törhet.:S Ez igaz lenne? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 ez hülyeség....ismerek 9 éves aeroxot, nem sajnálják a sárkányt, éssemmi baja a rögzítésnek! baromság... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 És annak se jó a teló? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 mondom neki JÓ! érted? jó! apropó...gyerekek nem tudja vki, honnét lehet rendelni NETről bukót? kéne már új! nagyon sürgős lenne! köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Babetta tuning! nem tudtok valami jó tuningot hozzá?? mert mondták hogy rakjak rá Simson kalburátort meg sport legszürőt de azért nem veszek simson kalburátort!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Pjotr: nahát!!! ilyenről nem is hallottam még!!! meglehet...pontosan hogy néz ki a dolog? Naahhh egy ideig nem voltam Nahh így néz ki a dolog csináltam képet róla... De most nemtudom lehet gyárilag van "megvágva" a lemez, de széttágítani a srác tágította szét... Láttam másik atlantis-t is, ami csak 50-es volt, más volt a hangja... szerintem valamit dob a hangon! Valaki kipróbálná szóljon mi a különbség! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 hát érdekes-érdekes...érhet ez valamit? nem vágom, mi lényege lehet :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Valami olyan lehet a lényege, mint a síp ahogy vágja a levegőt... Ez meg valahogy máshogy... csak az elv hasonló! Szerk: Most nézem érik a kipufogófestés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 =) simszont tuningolni hülyeség..vegyél inkább egy biciklit azzal jobban jársz!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 én is hasonlóra gondolok pjotr! DDD ez most kinek szólt warnboy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 a kipufogó festésre gondolsz? amúgy nem gyenge off volt ( jahh megvan! a babetta tuningra gondolt ) de jaja nem érdemes annyira! Bár most visszagondolva láttam olyan simsont, Amit elfogadtam volna! minden gyári volt rajta, karcmentes, oldaltáskák, hátsó doboz, minden! Uhhogy vannak kivételek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 nemnem...arra a kipuff vágásra... vannak hát! a bátyámnak az aerox előtt simója volt, na az volt a legfajább szinyó, amit valaha láttam...egézséges hang, szép kinézet, 4 sebesség, éshát minden egyben volt rajta...ja! és egyik-másik 30 éves lassan 40, és még mindig élnek, minimális szervízzel!!! JA! babetta tuning! új blokk, új hajtás, új váltó, új kuplung, új minden új! :D:DDD na az már érne vmit! másik megoldás: szerezz egy jóókis hosszútávfutót, ültesd rá, mondd neki, hogy tekerje mint a dög, aztán akkó jobban fog menniXDXDXDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 kocsi óra szerint 115 km/ht megy a mala..egész jó nem x) ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 Warnboy az már úgy visz mindent De annyival nem csak menni kell ám, hanem közlekedni is Én tegnap megcsúsztam 80-90-ről akartam "hú de gyorsan bekanyarodni" egy parkolóba,(gyors döntés volt) És mikor már 40-re lassítottam, majdnem elment mellettem a bejárat, azt kifordult alólam a moci, ésúgy kb 10 métert csúsztam, úgy mint amikor betonon driftelek :D:D !!!!!és közben állva maradtam!!!! :D:D Aszittem megáll az ütő bennem :S mögöttem meg csak néztek .... azt csináltam egy fél madmax-et, azt mentem parkolni xD Kész kaszkadőr bemutató volt leo wáhhááá 25000 mókust rakni a szíjra az kb 100 hp (lóerő) Na de visszatérve erre: "JA! babetta tuning! új blokk, új hajtás, új váltó, új kuplung, új minden új!" Hááát abból a pénzből már vehetne egy igazi motort is xD Úhhogy a teljes felújítást csak akkor gondold komolyan, ha ilyen babetta műgyüjtő vagy Amúgy mennyit megy egy gyári babetta? 50km/h??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 A haveromnak 40-45 öt ment a babettája. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 én is estem már nem egyszer...60nál 1keréken nem fogott a hátsófék... a motor eleje elég furán megvolt horzsolva... =) Nyilván veszek másik motort.. megvan az új henger.. Athena sport KkTuned.. nem S6 racing lett mer arra nincs keret..A régi meg meghalt...Már a 4ik dugó kellett vna bele ,nagyon gatya volt .. : ( Rip. Airsal 6T R KKtuned. x( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 Hát én a régi motoromnál burultam fel 1kerekezés miatt.De csak elinduláskor tudtam megcsinálni.Kétszer sikerült egymás után de harmadjára behúztam az elsőféket és mikor leért a földre pukkk. A Sportkipufogótol még lehet a motorra tenni középsztendert? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 lehet, de az oldalsztender jobb szerintem...."sportosabb" külsőt ad a mocc nak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 Az lenne rajta csak rosszul volt kivágva neki a hely én meg le vettem mert nyomta a műanyagot.Mivel kellene nagyobbra vágni a helyét? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo46 Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 Hát én a régi motoromnál burultam fel 1kerekezés miatt.De csak elinduláskor tudtam megcsinálni.Kétszer sikerült egymás után de harmadjára behúztam az elsőféket és mikor leért a földre pukkk. A Sportkipufogótol még lehet a motorra tenni középsztendert? háháháháháhá :D:D:D: ez nem kínai vaze:D öcsém ez AEROX ezen mindent lehet XD amúgy dekopírral simán kivághatod. Pjotr: hát babettára a legjobb tuning a hátrakéta...hallod az bejön, én mondomXD nade Offon kívül, babettát nem érdemes tuningolni, mert nagyon gyenge...szutyok hengere van, a doguók is iszonyat gyengék...nem érdemes! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 Inkább nem akarom ezt is összekarcolni vagy összetörni az egykerekezés miatt.Te tudsz olyan jol kerekezni az Aeroxoddal? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 Meg hát talán babetta kinek jut eszébe tuningolni??? Bár ki tudja... Lehet tudok egy Peugeot 125-ös robogót 150.000,-ért Még meggondolom, ohgy endurót vegyek-e vagy robogót a nyáron... mind a kettő 125-ös lenne Mondjuk jogsi nélkül 125ös robogóval nem lépek meg olyan könnyen, mint az enduróval Szerk: Lacika én driftelek , betonon, murván, mindenhol Jobb poén mint az egykerék Szerintem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts