Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Naaaaaaaa

 

Azért nem kell túlzásokba esni.

 

Nyílvánvaló ahhoz, hogy kimozdítható legyen Ronaldo a Manchesterből elég ütős fizut kell elé tolni. Namármost jelenleg 6,6 milliót keres. Ahhoz hogy eljöjjön nagyobbat kell elé tolni. Ezért 9,5 millió €-t kapna ha jönne, ő erre rá is bólintott már. Azt hiszem ez nem egyenlő a 14 milliós rémhírekkel és a heti 300 000 fontos szörmedvényekkel, amik után gondolkodás nélkül gusztustalannak van minősítve egy klub.

 

Holott ezek fals hírek.

 

Ha azt mondom Laporta pedofil, akkor azt mindneki készpénznek veszi és egy undorító patkány válik belőle?

Vagy azt nem veszitek készpénznek? :blink:

 

 

Igenis kell Ronaldo, pontosan egy ilyen kaliberű játékos hiányzik a keretből.

Ismétlem: nem örülnék neki ha ez Robinho beáldozásával járna, de a két játékos csúcsformája közötti differencia lazán kivehető.

 

Szeretném ha mind a ketten játszanának a köv évi csapatban és úgy lenne szivatás.

Link to comment
Share on other sites

Félreértesz Creoque, én nem a játékstílusról beszéltem, hanem h Beckham a Muban sikert-sikerre halmozott, átment a Madriba, és most nézd hol van... L.A Galaxy :D Amúgy meg maga Beckham is azt tanácsolta Cr-nek h maradjon a seggén ha van egy kis esze!

Link to comment
Share on other sites

Beckham saját magának köszöheti, hogy ott van. Nem tudta elviselni, hogy nem a kezdőben van. Amikor olyanok, mint Reyes, Robinho és Raúl a csapatba vannak, nem hiszem, hogy pont Beckham kell oda. Ő akkor volt jó, amikor folyamatosan be kellett ívelgetni. Az meg, hogy az amcsik közt miket csinál az nem érdekel.

 

Robinhora Schusternek szüksége van és szerintem EB után, ha lezajlik ez a transzfer emelik a fizetését.

Link to comment
Share on other sites

Mondom van ilyen ajánlat!!!

 

Cristiano Ronaldo: Ha megfizetnek, szívesen játszom Madridban

 

Angliában a Daily Express és a The Guardian című lapok arról számoltak be kedden, hogy a Real Madrid kész 100 millió eurót fizetni a Manchester Unitednak Cristiano Ronaldo játékjogáért, míg a 23 éves portugál játékos 5 év alatt 75 millió fontot kereshetne Spanyolországban. Ha az üzlet létrejön, akkor a középpályás ezzel minden idők legértékesebb futballistájává válik.

 

 

A Real Madridban akarok játszani! ? nyilatkozta határozottan a The Guradian által közölt interjúrészletben kedden Cristiano Ronaldo ? De csak akkor, ha a spanyolok hajlandóak kifizetni azt az összeget, amit én kapni szeretnék, illetve amennyit a Manchester United kér értem.?

 

A portugál középpályás hozzátette, hogy péntektől nem hajlandó az átigazolásával foglalkozni, mert csak az Európa-bajnokságra akar koncentrálni, ezért hiába is kérdezik ezzel kapcsolatban, nem fog rá válaszolni. Az Eb után azonban szeretne rövid időn belül pontot tenni az átigazolási ügy végére.

 

A Daily Express és a The Guardian már arról is beszámolt, hogy mekkora összeget hajlandó áldozni a Real Madrid Cristiano Ronaldo szerződtetésére.

 

A hírek szerint a királyi gárda heti 300 ezer fontnak megfelelő fizetést garantálna a játékosnak öt éven keresztül, ami azt jelenti, hogy ez idő alatt összesen 75 millió fontot kereshetne a portugál klasszis.

 

A lapok arról is beszámoltak, hogy Ronaldóért kész 100 millió eurót fizetni a Real Madrid, ezzel, no meg a 300 ezer fontos heti fizetésével minden idők legértékesebb játékosává válhat a jelenleg a portugál válogatottal az Európa-bajnokságra készülő futballista.

Link to comment
Share on other sites

nem vagyok vakegér te vagy :angry2: :angry2:

 

Itt van e:

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=183428&archiv=1&next=20

25-ért pedig jön Villa

 

 

David Villa ára meg 150 millió euró!

 

Itt van:

 

http://www.topfoci.hu/index.php?article_id=20651&heading_id=5&title=David+Villa+is+k%F6vetheti+Torrest+Angli%E1ba

 

igaz, hogy már régi ajánlat: 2007-12-15 11:05:01

Módosította Gabi89
Direkt link használata tilos.Máskor használj Code tagot. [code] [/code]
Link to comment
Share on other sites

Hát

Soldado -> Benfica/Getafe/Osasuna

Raúl -> Marad még jópár évet :D

RVN -> Kétséges, hogy marad. Szerintem eladják kb 12 millióért.

Saviola -> Szerintem marad.

Higuaín -> Cserének világklasszis, kezdőnek magyar szint.... kölcsönbe adni vagy rendszeres játéklehetőséget adni neki.

 

Robinhot fel lehetne tolni csatárnak, ha Ronaldo jön. Akkor a széleken lenne Ronaldo, Robben és Drenthe. Ha Ronaldo nem jön akkor valószínűleg Quaresma jön.

 

Baptistat direkt kihagytam, mert ő nem igazán csatár. Ugyan Schuster bízik benne, de nem hiszem, hogy sok játéklehetőséget kap, ha jön Villa.

Link to comment
Share on other sites

2. kapusnak kíváló.... Diarra a világ 3 VKP-ja közül az egyik. Gago pedig Guti felturbózott alternatívája lesz. Marcelo is nagyon kezd hasonlítani Roberto Carlosra. Codina 26 éves, mehet és Adán jöjjön fel a Castillaból. Drenthe is tud "céronis cseleket", de neki is játéklehetőség kell. Kölcsönbe mehet, végleg ne! Higuaínról már írtam. Balboa pedig jó, tehetséges, de nem a Realba való, egy erős középcsapat pl Mallorca kezdőjébe szerintem befér.

 

Soldado 100%, RVN pedig jó volt, de nem illik bele a csapatba. Nem tudja helyzetbe hozni magát, keveset mozog. Villa kell, mert ő technikás, gyors és jól lő. RVN-ről csak az utóbbi 2 mondható el, bár a gyorsaságban nem vagyok biztos, de abban igen, hogy nagyon higgadt a befelyezésnél.

Link to comment
Share on other sites

Idézet a tavalyi nyári átigazolási pletyka:

 

A hírek szerint azonban a Real Madrid hiába ajánl fel 20 millió eurót is Fabregasért, a jól értesültek ugyanis tudni vélik, hogy a középpályás és edzője, Wenger marad még egy idényt Londonban, jövő nyáron pedig Barcelonába költöznek.

 

Fabregas korábbi nyilatkozatában elismerte, hogy családi hátterét és gyermekkori éveit figyelembe véve nehezen tudná elképzelni, hogy a madridiakat erősítse.

 

A Real érdeklődik Fabregas íránt most???

Link to comment
Share on other sites

Hát tudod a sok reklám amit elviselünk.... :P

 

Minek ide Fabregas? :D Arra ott van Guti, Sneijder és De la Red. Mindegyik tud olyat, mint Fabregas. Egy csatár kellene és esetleg egy jobbszélső. Csatárnak Villa, JSZ: Quaresma. Ennyi elég lenne. Remélem Q a Realhoz írt alá.

Link to comment
Share on other sites

csak egyet nem értek mi az hogy miért nem igazoljuk le meg mért nem jö hozzánk??? talán nektek is részetek van a real madrid tulajdon jogából???

 

 

Ezt felteheted a MU- Barca, Arsenal stb topikokban is.

Kár volt ezzel fáradnod :)

 

 

C. Ronaldo állítólag azt mondta a menedzserének, hogy nem akarja a Manchesterben folytatni, miután ferguson sokadjára is megtagadta a szerződésének megújítását jobb feltételek mellett.

 

Közben a Madrid a Glazer családhoz fordul az ügyben.

 

 

 

Quaresmát én is szeretném Madridban látni DE CSAK AKKOR, ha Ronaldo nem jön.

Link to comment
Share on other sites

Sokat :D

 

Már aláírt egy csapathoz, de azt nem mondta, hogy melyikhez. Nagyobb kérői az Inter és a Real Madrid.

 

Közben a Manchester Ramost és Robinhot kéri még a pénz mellett Ronaldoért. Hát remélem ebbe nem megy bele Calderon... Ramos a világ legjobb védője lehet és azért Robi is elég meghatározó volt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...