Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

PReY: csak megsúgom, hogy élete végéig szóló szerződést fog kötni :D raúl meg casillas már megkötötte, következők guti meg ramos... szal ennyi...

Creoque: az hogy nem gyors, az nem fontos... szerintem.. irányít maradjon a középpályán, és osztogassa a labdákat...

Link to comment
Share on other sites

Gabi89:

 

Nézd... most erre mit mondjak. Egyetlen értelmes megmozdulása volt a meccsen, az hogy elvágódott. Ez kell hogy jellemezze a legnagyobb klub csatárát...?

 

Persze, szép meg jó hogy elesett és berúgta... de széttárom karjaim: ENNYI?

 

Nem... Raúl nem ezért kell a Realba. Azért mert ő érinthetetlen és meg akarnak vele dönteni minden létező rekordot. Saviolát hatszor értelmesebb lett volna szerepeltetni. Gyanítom még ennyi kihagyás után is odarakta volna magát, ha játszhat. De nem. A csocsóbábu RAÚL... hát jól van. Ha labda nem találta meg ő aztán nem kereste.

 

 

A meccsről: egyértelmű győzelem volt, teljesen megérdemelten. Irányítva volt a mérkőzés, pech lett volna ha nem nyerünk. Guti nagyot játszott... Pepe is. Diarrának meg ideje lenne belelendülnie.

 

8 pont. Holnapig biztosan :)

Link to comment
Share on other sites

A BL-ért valóban kár. Szerintem idén a MU fogja hazavinni.

 

A bajnokság innen már kötelező. Csodálatos címvédés lesz :)

Mondom... innentől az legyen a cél hogy a 35. forduló végén 10 pont legyen az előnyünk a másodikkal szemben... olyan vigyor fog kiülni arcomra mikor tapsolva fogadnak minket a BERNABEUBAN a szomszédok, amit nehéz lesz lelohasztani onnan.... :)

 

Nincs ammár olyan messze.... :) :)

Link to comment
Share on other sites

Állítólag Berlusconi akarja Ramost, Robinhot és Pepét.

 

Többek között ez azért is baromi nagy vicc, mivel Ramosnak jelen pillatban még 5 évig van élő szerződése, nem akar elmenni, a kivásárlási ára pedig 180 millió €.

Vedd meg ha tudod ... :)

 

Robinhonak is 100 fölött van a kivásárlási ára, élő szerződés, itt akar nyugdíjba menni...

 

Pepe... vicces. Furcsán csengenek most azok a szavak, melyek Pepét egy középszintű játéksonak állították be. Most pedig sorban áll érte a Milan. Remélem Calderónban lesz annyi vér, hogy odalökje nekik... 100 millió az ára.

Link to comment
Share on other sites

A keret nem gyenge. Ezt butaság leírni is. "Csupán" kevés a szuperklasszis a csapatban.

 

A Real Madrid pedig ezt nem engedheti meg magának, csupán azért sem mert ez a neve!

 

Kelleni fog bizony Quaresma/Ronaldo, kreatív középső középpályás, hogy vérbeli iránayítót ne is említsek és még egyetlen igazi gólvágó. (tán Luis Fabiano....?) Ugyanis ez a Raúl-Nistelrooy kettős jól hangzik, de mindegyik harmincon felül van. Raúl meg egy retyedék 4 éve, Nistelrooy meg egyre inkább sérülékeny :( Saviolát akkor se állítja be Schuster, ha egyedül lenne csatár a keretben, Soldadoról ne is beszélgessünk.

 

-Bár FM-ben 22 millió €-ért adtam el.... :D :D :D -

 

 

Nagyszájú szomszédok ikszeltek nagy mákkal az Almería ellen.... 7 pont az előny.

Link to comment
Share on other sites

Nistelrooyt most kellene eladni és Saviola-Raúl csere kellene. Ronaldo addig nem fog jönni amíg Mijatovic van itt. Quaresma pedig állítólag megkérdezte Pepet, hogy milyen a Real Madrid. Reménykedjünk, hogy szépeket mondott :)

 

Soldadonak a fejlődése ott akadt meg, hogy a Castillaban játszott már felnőtt szinten. Ez az utánpótlásképzés nem képzés. A 3. osztályban fejlődjenek a játékosok... De la Red 2 év múlva visszajöhet, Graneroval és Negredoval. Ők talán valamit dobhatnak és olcsók. Fabiano az sajnos olyan lesz mint Baptista. A Sevillaban a legjobb nálunk meg takarítónak se megy el. Azért mert 1-2 fontos gólt lőtt még nem sztár.

Link to comment
Share on other sites

Luis Fabiano akkor lesz olyan, mint Baptista ha nem a megfelelő helyen játszik. Baptistával is ez volt a gond. És jelenleg is sajnos ez a probléma.

 

Azért az érdekes, hogy Negredot, Granerot meg De la Redet visszahoznád, de Luis Fabiano nem kell :blink: Miért nem? De la Red soha nem fogja kiszorítani a középső középpályánkon szereplő embereket. Granero semmit nem mutatott szerintem amiért a Madridban lenne a helye, Negredo meg jól szerepel az Almeríában, talán nagyobb csapatban is kezdő helyet harcolhatna ki. De Soldadoval is mi van? Osasunában lőtte a gólokat, itt meg ül a padon, mert a szent tehenünknek bérelt a helye.

Link to comment
Share on other sites

Soldado is lőne a gólokat, ha nem az év legnehezebb idegenbeli meccsén kezdene. Ha mondjuk otthon a Levante ellen végjátszott volna biztos ő is lőtt volna.

 

De la Rednek nem kiszorítani kellene Sneijdert, de mondjuk ha lesérül (volt ilyen...) akkor ne a nyomorék Baptistát kelljen behozni oda, hanem egy tényleg oda illőt.

 

Fabiano lehet, hogy csak pénzkidobás lenne. Quaresma pedig mindenképpen kell a bal oldalra és akkor Robinho átmehet a jobbra. Szombaton is csak Torres futkosott a jobb oldalon és néha Soldado lejött. Ez nem rendes felállás...

Link to comment
Share on other sites

Robinho játszott már jobbon, helyet cserélt Robbennel... Robben oké baloson, de Robinho megdöglik jobbon. Több meccsen is lehetett látni... ezért kellene oda Quaresma. Meg lenne oldva.... persze nem Torresnek kéne ott futkosnia. (Leginkább sehol a Madridban) Az Ramos helye, de ő meg egy pcs volt, remélem elgondolkodott. Ideje volt rá. Kíváncsi vagyok a Valencia ellen melyik formáját mutatja majd....

Baptistát meg szerintem is jobb lenne eladni, de az űrt nem De la reddel kitölteni.... az elég vékony megoldás. Kb. olyan mint annó Pablo Garcia volt :D Az se egy életbiztosítás..... lol emlékszem ilyen középpályára.... Gravesen - Pablo Garcia :D :D :D Aprításon kívül sok szépet nem láthattunk :) :)

 

De volt nekünk Redondo - Makelele középsőnk is.... hjajj a régi szép idők...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...