Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A fiatalítást már most elkellene kezdeni, hiszen ha mindent egyszerrre alapon, akkor egy szinte teljesen új csapat áll majd fel, ami szerintem nem lessz olyan sikeres mint az előző.

Szerintem erre a jó példa az MU. Arra meg, hogy nem jó mindent egyszerre... arra meg az Arsa.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

 

A térdsérülés már a múlté, Ronaldo alig várja a bajnoki rajtot

Carlo Ancelotti, a Bajnokok Ligája-címvédő AC Milan vezetőedzője szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Ronaldót már nem kínozza tovább a közelmúltban kiújult térdsérülése, és semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy ott legyen a Genoa ellen, a Serie A augusztus 26-i rajtján a piros-feketék kezdőcsapatában.

 

A 30 esztendős brazil válogatott sztár kihagyja a rossonerik csütörtöki, Real Betis elleni felkészülési találkozóját, visszatérhet viszont Alberto Gilardino, aki a térdműtéte után a jelek szerint felépült, és bevethető.

 

?Semmi kétség, Ronaldo bevethető lesz a bajnoki nyitányon? ? mondta Ancelotti a szerdai sajtótájékoztatón, ahol az újságírók többsége a brazil támadó hogyléte felől érdeklődött.

 

A sajtóértesülések szerint 22 millió euróért szerződtetett Alexandre Pato ugyan csak januárban csatlakozik a milánói piros-feketékhez, a 17 éves brazil csodagyerek érkezése azonban már most lázba hozza a sajtót.

 

?Csak januárban érkezik, de már most köztünk lenne a helye. Még csak 17 éves, de igazi egyéniség, tavasszal hasznos tagja lehet az együttesnek? ? jegyezte meg Ancelotti a szupertehetségnek kikiáltott ifjonccal kapcsolatban.

 

A Milan mestere a spanyol és az olasz sajtóban megjelent Ronaldinho-ügyre is reagált:

 

?Áprilisban talán lett volna értelme Ronaldinho megszerzéséről beszélni, de lassan augusztus közepe van, közeleg az átigazolási szezon vége. Innentől a dolog tárgytalan? ? mondta Ancelotti.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Az AC Milan szeretné leigazolni a Palermo szélsőjét.

 

Szélsőt keres Carlo Ancelotti, az AC Milan edzője, ám a jelek szerint megtalálta a megfelelő játékost az átigazolási piacon, méghozzá Cristian Zaccardo személyében. Ancelotti azért szeretne szélsőt igazolni, mert tervei szerint Massimo Ambrosinit középen szerepeltetné a következő szezonban.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Utánpótlás: AC Milan-Bayern München 2-0

 

 

Az AC Milan ifjúsági csapata 2-0-ra legyőzte a Bayern München korosztályos gárdáját, és ezzel bejutott a Malajziában zajló utánpótlás Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A piros-feketék góljait ismét Pierre Aubameyang szerezte.

 

 

BAYERN MÜNCHEN-MILAN 0-2

Gólszerző: Pierre Aubameyang (20., 64.)

 

BAYERN MÜNCHEN:

Oswald; Schurf, Kopplin, Schlottner, Contento; Trkulja, Bopp, Simari, Muller; Kakoko; Rohracker

 

Cserék: Soriano, Kuru, Pizarro

Vezetőedző: Kurt Niedermayer

 

MILAN:

Offredi; Cosner, Bruscagin, Darmian, Ruggeri; Caraglia, Osuji, Furlan, P.Aubameyang; Travaini; Umunegbu

 

Cserék: Fondrini, Romagnoli, Colombo, Orlandi

Vezetőedző: Filippo Galli

 

aubameyang beférne az első csapatba és így sokkal több lehetne a variáció a támadójátékunkra.

a védelem is jó mert a tornán eddig 1 gólt kaptak.

Link to comment
Share on other sites

Az utánpótlással tényleg nincs, viszont a nagycsapatra ezt még nem lehet elmondani, hiszen a bajnokság még nem indult el :), csak reménykedni lehet. Azonban kíváncsi vagyok arra, hogy lessz e valamilyen igazolás, amivel erősíteni tudnák a csapatot, hiszen riválisai ezt már java részt megtették, míg a Milan Patón kívül még nem igazolt, viszont a sráctól még nem várhatnak sokat és mástéren is elkelne az fiatalítással egybe kötött erősítés.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

MILAN:

Dida; Oddo (Cafu 46.), Nesta (Bonera 67.), Kaladze (Digao 88.), Favalli (Serginho 46.); Gattuso (Brocchi 46.), Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Gilardino, Inzaghi (Gourcuff 58.)

 

JUVENTUS:

Buffon; Grygera, Andrade, Criscito, Molinaro; Salihamidzic (Olivera 67.), Nocerino, Almiron (Tiago 46.), Nedved; Iaquinta (Palladino 46.), Del Piero

Link to comment
Share on other sites

- Nem csak csere, ahogy ezt a Nemzeti Sport oldalán közölt hír is mutatja:

 

Megegyezett a Real és a Milan, Emerson a San Siróban folytatja

 

Visszatér Olaszországba Emerson, akit a Real Madrid labdarúgócsapata végül egy szezon után visszadott az AC Milannak. A királyi klub a saját internetes oldalán jelentette be, hogy megegyezésre jutott a piros-feketékkel, azonban nem hozta nyilvánosságra, mennyiért válik meg a 31 éves brazil válogatott játékostól.

Egy évvel ezelőtt Emerson még büszkén fényképeszkedett Alfredo di Stefano oldalán. Talán ő sem gondolta, hogy ilyen rövid ideig marad majd a Santiago Bernabeu-stadionban

Egy évvel ezelőtt Emerson még büszkén fényképeszkedett Alfredo di Stefano oldalán. Talán ő sem gondolta, hogy ilyen rövid ideig marad majd a Santiago Bernabeu-stadionban

 

A másik oldalról az AC Milan is megerősítette az átigazolás tényét, de az árat szintén nem közölte.

 

Emerson 2006-ban igazolt 16 millió euróért a másodosztályba száműzött Juventustól a Real Madridhoz, amelynek Fabio Capello lett az edzője, és ő ragaszkodott a dél-amerikai középpályás szerződtetéséhez.

 

Emlékeztetőül: Emerson az AS Romában, majd a Juventusban is

?Don Fabio? keze alatt futballozott.

 

A Bernabeu-stadion hagyományosan kérlelhetetlen szurkolói azonban gyorsan kikezdték a brazilt, miután nem nyújtott eléggé meggyőző teljesítményt, és nehezen találta meg a helyét a csapatban.

 

Amikor aztán Capello több hazai mérkőzésen is kihagyta a kezdőcsapatból, a spanyol sajtó aztán azzal vádolta meg, hogy nem szívesen játszik a kritikus publikum előtt.

 

Emerson azonban a szezon végére ?feltámadt?, és a végén fontos tagja lett a hajrában az FC Barcelonát megelőző, 30. bajnoki címét szerző Real Madridnak.

 

A fővárosiak elnöksége az aranyérem ellenére kirúgta Fabio Capellót, így Emerson jövője is bizonytalanná vált. Az új szakvezető, Bernd Schuster hamarosan közölte, hogy az ő elképzeléseibe a középpályás nem illik bele.

 

 

- A nyugdíjas klubb megint bővül :S. Csak azt nem értem, hogy miért? Bár jó játékos, de egy fiatalabb csapatba jobban illene, ahol a fiatal játékosokat tudná a középpályáról irányítani. Mondjuk ezt tehette volna a Madridnál is. -

Link to comment
Share on other sites

Huntelaar a Milannak is kéne

 

 

Az AC Milan lassan kezdte az átigazolási szezont, de Pato, és a tegnapelőtt leigazolt Emerson után, most az Ajax ászát, Klaas-Jan Huntelaart is megszerezhetik.

 

 

A hírek szerint a piros-feketék legendás játékosa, Ruud Gullit beajánlotta a Milant a gólvágónak, és a remek olasz-holland kapcsolat miatt hátrányba kerülhet az eddigi két kérő, a Real Madrid, és a Juventus.

 

Huntelaar a hétvégi De Graafschap ellen szerzett négy gólja után szomorúan vette tudomásul, hogy nem számítanak rá a pénteki válogatott mérkőzésen. A csatár egy nyilatkozatában annak adott hangot, hogy még egy évet marad Amszterdamban, mielőtt eligazol egy elit bajnokságba, de egy "izmos" ajánlat esetén akár még augusztusban valóra válhat az üzlet. (acmilan.hu)

Link to comment
Share on other sites

Remekül sikerült az olasz bajnokság 2007/2008-as kiírásának nyitánya az AC Milan számára. A piros-feketék a Genoa vendégeként léptek pályára, és Ambrosini, illetve Kaka révén már az első félidőben megnyugtató előnyre tettek szert. A folytatásban az eredmény már nem voltozott, így a milánói alakulat magabiztosan hozta el a három pontot az újonc otthonából.

 

 

GENOA-MILAN 0-3 (0-3)

Helyszín Genoa – 24,000 néző

Gólszerzők: Ambrosini (21), Kaka (44., 45+3. – 11-esből)

Játékvezető: Saccani

Sárga lap: Milanetto (29.), Rubinho (45.); illetve Ambrosini (37.), Seedorf (48.)

Piros lap: -

 

 

GENOA (3-4-3):

Rubinho, Bega, Lucarelli, Santos (Rossi 66.), Konko, Milanetto, Paro (Fabiano - szünetben), Juric, Papa Waigo (Leon 78.), Gasparetto, Di Vaio

 

Nem léptek pályára: 73 Scarpi, 27 Stellini, 8 Danilo, 14 Sculli

Vezetőedző: Gasperini

 

MILAN (4-3-2-1):

Dida, Oddo, Nesta, Kaladze, Jankulovski (Favalli 88.), Gattuso (Brocchi 74.), Pirlo, Ambrosini (Gourcuff 82.), Kaka, Seedorf, Gilardino

 

Nem léptek pályára: 16 Kalac, 25 Bonera, 2 Cafu, 9 Inzaghi

Vezetőedző: Ancelotti

 

Forrás: gazzetta.it

 

Na végre egy jó szezonkezdet :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...