Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Olasz lapértesülések szerint a Milan Ronaldinho-hadművelete újabb fordulóponthoz érkezett.

 

Silvio Berlusconi elnök szeretné felgyorsítani a dolgot, ezért állítólag személyesen kereste meg Joan Laportat a Barcelona elnökét.

 

A Milan ügyvívői, Areido Braida és Adriano Galliani várhatóan egy villámlátogatást tesznek a katalán fővárosban azzal a céllal, hogy megoldást találjanak a brazil szupersztár szerződtetésére. Ez egy olyan vállalkozás, amely kb. €120 milliójába kerülhet a Milannak, beleértve az átigazolási díjat és a játékos fizetését is. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Rossonerik nem használják ki a Ronnie szerződésében megtalálható kivásárlási opciót, amely önmagában 125 millió eurót

jelentene.

 

A történet vasárnap kezdődött Arcoreban: Berlusconi kifejtette kollégáinak, hogyan,miért, és mikor akarja megszerezni Ronaldinhot. Ugyanakkor újból kijelentette, hogy a brazil az egyetlen olyan játékos, akiért ő képes jelentős anyagi áldozatot hozni. Ezért is akarta átvenni az irányítást az ügyben és beszélni Laportaval, mellőzve a közvetítőket. Figyelembe véve hogy a két csapat rendkívül jó kapcsolatot ápol egymással, az elnök szeretne egy tisztességes megbeszélést, elkerülve a háborúskodást.

 

ekkora ajánlatot azért már mindenki fontólóra venne valószínűleg..

Link to comment
Share on other sites

Hát elképzelhető :lol: Csak azt nem tudom, hogy megérné-e... mert ez rengeteg pénz... bár Berlusconi nem olyan, hogy csak dobálja a milliókat, szóval lehet, hogy még jó is lenne :)

 

Kakha Kaladze, az AC Milan grúz válogatott védője kijelentette, hogy profi labdarúgó karrierjét követően szívesen szállna harcba hazája elnöki posztjáért.

"Miután befejeztem a pályafutásomat, az Egyesült Államokba megyek majd öt évre tanulni, hogy aztán megfelelő felkészültséggel kezdjek bele a politikába, és indulhassak akár a 2018-as választásokon" - mondta a 29 éves védő a Rustavi 2 televízió csatornának.

(nb1.hu)

 

Hát azért ez elég érdekes :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ricardo Oliveira visszatér a La Ligába, a Zaragozánál áll hadrendbe

 

 

A Real Zaragoza labdarúgócsapata szombat délelőtt egy évre kölcsönvette az AC Milan BL-győztes támadóját, Ricardo Oliveirát. A hír bombaként robbant a nemzetközi sportsajtóban, hiszen az AS madrid sportnapilap néhány órával a hivatalos közlemény előtt jelentette be, hogy megszakadtak tárgyalások a spanyol és az olasz klub között Oliveira átadásáról.

 

Mialatt a spanyol sajtó arról cikkezett, hogy Ricardo Oliveira Spanyolországba igazolásának ügye zátonyra futott, az AC Milan hivatalos honlapja szombaton váratlanul bejelentette, a brazil csatár egy évre kölcsönbe a Real Zaragozához szerződött.

 

Az AS madridi sportnapilap éppen szombaton reggel hozta előtte nyilvánosságra értesüléseit, miszerint az AC Milan és a Real Zaragoza közötti tárgyalások megszakadtak.

 

A korábbi értesülések ugyanis még arról szóltak, hogy a játékos irreálisan magas bérigénye miatt (évi 3 millió euró) meghiúsul a transzfer, ám az ügyet az AC Milan hivatalos bejelentése "tette tisztába", miszerint a csatár egy évre a spanyol klub játékosa lesz.

 

Az aragóniai klubnak a kölcsönszerződés lejárta után opciós joga van a labdarúgó végéleges leigazolására is. További részletekről azonban nem ad tájékoztatást a milánóiak honlapja.

 

Ricardo Olvieira 17 millió euróért igazolt Olaszországba 2006 nyarán, korábban a Valencia és a Betis csapatában futballozott.

 

A robbanékony támadó 26 mérkőzésen szerepelt az elmúlt szezonban az olasz élvonalban, s mindent elmond teljesítményéről, hogy összesen három találatot szerzett, amiből kettő az Olasz Kupában született.

 

nem mondhatnám, h meglepő döntés.. :)

Link to comment
Share on other sites

csak 28!! :lol::lol:

 

augusztus 17.-én lesz 30 ;)

 

Számos újság, többek között a Daily Mirror és Daily Star, illetve a Sky Italia TV-csatorna hírei szerint is Roman Abramovics a napokban megbeszélést készül tartani Anrdij Sevcsenkóval.

 

A Milan részéről sosem zárták ki annak lehetőségét, hogy egy év után visszavásárolják a Chelsea csapatától az ukrán csatárt. Silvio Berlusconi és Adriano Galliani többször is kijelentették, hogy tudomásuk szerint a játékos szeretne ismét annál a csapatnál játszani, ahol 7 év alatt begyűjtötte a Scudettót, a Bajnokok Ligáját, az Olasz Kupát, az Európai Szuperkupát és az Aranylabdát is.

 

Galliani nemrégiben nyilatkozatában arra utalt, hogy Sevcsenko pontosan tisztában van azzal, mit kell tennie, ha vissza akar térni a San Siróba. A döntő beszélgetésre Abramovics és Sevcsenko között a jövő héten kerülhet sor, ahol -a pletykák szerint- az ukrán csatár arra szeretné megkérni a Chelsea tulajdonosát, hogy fogadja el a Milan 15 millió fontos ajánlatát.

 

A Napoli transzferekért felelős szakértője, Pierpaolo Marino az átigazolás esélyeiről a következőképpen nyilatkozott: "Sevcsenko a Milanhoz? Ez ügyben felesleges átigazolási szakértőket kérdezniük. Jobb lenne, ha a feleségét kérdeznék."

 

kíváncsi leszek ebből mi lesz.. :)

Link to comment
Share on other sites

Hát remélem Seva nem jön vissza. Már amúgyis öreg. Igaz a Milanba fiatalítást jelentene:)

Én annak örülnék ha +szereznénk Adrianot, Rossit v. Patot. És a cserepadot bővítenénk v még igazolnánk a kezdőbe.

Most +int felmerült az Emerson ügy. Végülis számomra mind1 lenne h jön-e v nem. Xavinak örülnék ha jönne + a védelembe vki. Sajnos Juant nem igazoltuk le. Nem tudtok h melyik védőt tervezi a Milan leigazolni ha tervezi 1általán. Jah + kéne cserekapus is v one vki?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

amúgy az oddo, nesta, bonera, jankulovski védelemről beszéltem. természetesen ha mnodjuk maldinit tesszük be bonera helyett, az jelentősen dobna a dolgon, de maldini, valszeg már csak egy évet marad, ez a védelem meg még egy 3 évig bőven jó lenne..

Link to comment
Share on other sites

amúgy az oddo, nesta, bonera, jankulovski védelemről beszéltem. természetesen ha mnodjuk maldinit tesszük be bonera helyett, az jelentősen dobna a dolgon, de maldini, valszeg már csak egy évet marad, ez a védelem meg még egy 3 évig bőven jó lenne..

 

Hát igen az öreg Costacurta is visszavonult...Cafu már csak csere lesz? Ha jól tom 37, kihúzza még így 1-2 évet?

Link to comment
Share on other sites

A Real Madrid nem enged a 22 millió eurós árból, az olaszok azonban nem szeretnének ennyit áldozni a brazil válogatott támadójára.

 

 

Nincs szerencséje a Milannak a csatárvásárlással. A piros-feketék már csak egy futballistát szeretnének igazolni a nyáron, de eddig egyik kiszemeltet sem sikerült megszerezniük. Miután Andrij Sevcsenkóról továbbra sem hajlandó lemondani a Chelsea, az olaszok bepróbálkoztak a Real Madridnál, hátha a királyi gárda megválik a Copa Americán remeklő Julio Baptistától. A Real nem is ragaszkodik mindenáron a brazil támadóhoz, de csakis jó pénzért hajlandó megválni tőle, konkréten 22 millió euró körüli összegért.

 

A Milan első nekifutásra 16 miliót ajánlott a futballistáért, de Pedja Mijatovic, a madridiak technikai igazgatója köti az ebet a karóhoz, és nem akar engedni az árból. Tovább nehezíti a Milan helyzetét, hogy Baptista sem akar távozni a spanyol fővárosból, inkább Madridban próbálja meg kiharcolni a helyét a kezdőcsapatban.

Link to comment
Share on other sites

Na igen tényleg nem olyan a Milan, mint ahogy mixi is írta, hogy fiatalítana és ez igen nagy baj, mert már igen magas az átlag kor és kb. a fél csapat egy vagy két évet húzhat még ki ezen a szinten, hiszen már így is jóval harminc fölött vannak egy-néhányan.

 

Meg a másik, hogy tényleg egy gólerős csatárra lenne szükség, mert Gila meg Inzaghi már nem az igazi finoman fogalmazva. Baptista sem lenne rossz utolsó lehetőségként, de 22 millióért már jobbat vehetnének.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...