Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hmm..hát igen a srácok az első félidőben még nem a meccsre koncentráltak :S De aztán a második félidőben odatették magukat!! Pato meg a Milan (komolyan gondolom) legmegbízhatóbb csatára!! Jó meccs volt de most aztán saját magukat hozták am nehéz helyzetbe :S , mivel az ilyen lehetőségekkel élni kellenem, mert sajna máshogy ezt a mostani intert nem lehet behozni :S De továbbra is Forza Ac Milan!!!

Link to comment
Share on other sites

Kár, hogy csak 2-2 lett, az első félidő alapján megérdemelte volna a Milan, hogy kapjon egy olyan verést, mint a Palermo ellen, de aztán a második félidőben felébredt a csapat. Ha abban a lendületben tudtak volna maradni, meglett volna a meccs. Ha Ancelotti nem cseréli le Ronaldinho-t, akkor Vucsinics egyenlítő gólja után talán több esélyünk lett volna visszajönni, bár azért Ambrosini is elég veszélyes volt. Az egyetlen szerencsénk, hogy az Inter sem tudott nyerni, de azért az a 9 pontos különbség még ígyse megnyugtató...

Link to comment
Share on other sites

Igaza van baad_newzz-nek, biztosan nem kapna túlzottan sok játéklehetőséget Ancelottitól. Gourcuff egyébként is csak nyáron jöhetne vissza, addigra pedig már Gattuso is felépül, és a Milannak így is van elég középpályása (Pirlo, Gattuso, Seedorf, Ambrosini, Flamini). Inkább adján el a Bourdeaux-nak, és a bevételből szerezhetnének egy belső védőt, mert Thiago Silva azért nem egy életbiztosítás. Cannavaroval kapcsolatban például sokat emlegetik, hogy a Real lehet, hogy nem hosszabbít vele, ő jó megoldás lenne szerintem, de rajta kívül is még sokan szóba jöhetnek.

Link to comment
Share on other sites

Pfff... a Manchester City 100 millió fontos :o ajánlatott tett a Milannak Ricky Kakáért!!!! De úgy néz ki hogy a Milan elutasítja/elutasította az ajánlatot!! Hát nem tudom, de ha a Milan elengedi Kakát akkor k***a nagy hibát követ el :S :S

Remélem ezt ők is tudják :S

Link to comment
Share on other sites

Nem kell aggódni a Manchester City ajánlata miatt, elutaztak a küldötteik Milánóba, megtették az ajánlatot, a Milan-nál meg jól pofánröhögték őket, és egyértelműen kijelentették, hogy Kakát nem fogják eladni. ;)

 

Mivel a Milan mellett a másik kedvencem a Manchester United, természetesen utálom a City-t, így nemcsak annak örülök, hogy Kaká nem megy oda, hanem hogy bármennyire is szeretnék összehozni a világ legjobb csapatát mindenféle világklasszisokkal (bár azért most megvették Bridge-t, meg újabban Owenre vasásznak, szóval nem tudom mit akarnak...), egyetlen nagy játékos sem akar odaszerződni bármennyit is fizetnek nekik (pl.: Casillas)

 

További részletek a Manchester City Kakáért tett ajánlatával kapcsolatban:

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=216722&

Link to comment
Share on other sites

Úgy tűnik, a Milan mégiscsak elfogadta a Manchester City 100 millió fontos ajánlatát Kakáért, a játékos édesapja holnap Manchesterbe utazik, hogy tárgyaljon a City vezetőivel. Úgy néz ki, márcsak egy halvány reménysugár maradt, hogy Kaká marad a Milanban...

 

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=217021&

Link to comment
Share on other sites

Kaká egyre nehezebben tudja feldolgozni a körülötte történteket. A brazil játékos nehezen viseli, hogy gyakorlatilag a feje fölött dönthetnek a sorsáról. Bár a játékos nem hagyná el az AC Milant, a Manchester City 100 millió fontos ajánlatára az olasz klub vezetői nehezen tudnának nemet mondani, sőt nem hivatalos információk szerint erre már rá is bólintottak. Ráadásul anyagilag Kaká sem járna rosszul a klubváltással. A szurkolók szeretetét élvező brazil lelkileg nehezen bírja elviselni a kialakult szituációt – erre bizonyíték, hogy a csapat pénteki edzésén elsírta magát. Mindeközben Carlo Ancelotti vezetőedző úgy nyilatkozott, hogy a játékos elvesztése fájó lenne ugyan, de a csapat céljai akkor sem változnak, ha Kaká távozik.

 

Forrás: nemzetisport.hu

 

Részemről annyit, hogy Kakában azt hiszem senki sem csalódott, bármekkora fizetést is kínál neki a Manchester City, ő a Milan játékosa szeretne maradni, csak hát ahogy előttem Wildebeest is mondta, a City tulajdonosai olyan, talán úgy is mondhatom, sportszerűtlen ajánlatot képesek tenni a csapatnak, amit senki sem utasíthat vissza. Lehet, hogy Kaká ma este, a Fiorentina ellen játssza utolsó meccsét a Milanban, mindenesetre bizakodjunk. :unsure::(

Link to comment
Share on other sites

Ricky maradj légyszíves!

Kéne írni az AC Milan-nak egy levelet, Kaká marasztalásáról :D

Viccet félretéve, nagyon remélem, hogy a kedvenc játékosom, a kedvenc csapatomban marad !

ForZa Milan!

Link to comment
Share on other sites

Ezzzzzazzz...megvertük a Fio-t :P De azért annyira nem örülök mivel még mindig nem döntött a Milan vezetősége Kaká ügyében :S Pedig sztem nincs min gondolkodni, mivel Kaká a Milan vézéregyénisége és igen SOKAT köszönhet neki a Klub ( Pl: 07-es BL)!!!!! Ezért sztem akármennyire gusztustalan ajánlatot is tesz a City akkor sem érdemes elengedni Kaká-t!! Am a levélbe én is benne lennék tuti aláírnám ha ezzel segíthetném a döntést!!

Link to comment
Share on other sites

A ma esti Fiorentina elleni bajnoki mérkőzésen előtt Kaká helyzetéről nyilatkozott az olasz AC Milan alelnöke, Adriano Galliani.

- Kaká pillanatnyilag Milan játékos! Ez biztos! - mondta Galliani. Hétfőn a játékossal közösen hozzuk meg a döntésünket nyugodt körülmények között. Én felelek a Milan gazdasági ügyeiért is, s nem mindig a szívemre, hanem az eszemre is gondolnom kell...

 

Ha Kakán múlik akkor nem megy !!

Link to comment
Share on other sites

Ha Kakán múlik akkor nem megy !!

 

Szerintem az már akkor is mindenki számára egyértelmű volt, hogy Kaká nem akar menni, amikor először felvetődött, hogy a Manchester City nagyon közel áll a leigazolásához. Csak hát az a legnagyobb baj, hogy ugyebár nem ő dönt ebben az ügyben :( ... Galliani nyilatkozata azért valamivel nagyobb bizakodásra adhat okot.

 

A Kaká-ügy kapcsán meg itt van például Robinho esete is, ő mindenképpen távozni akart a Real-tól (bár van, ahol mást mondanak), de nem a City-ben szeretett volna kikötni, mégis a pénz miatt ez lett a vége. Szerintem a City tulajdonosainak sem kellene annyira erőltetniük ezt az átigazolást, számukra is egyértelmű, hogy Kaká nem akar menni, és szerintem nem is menne neki a játék egy olyan csapatban, amelyikben valójában nem is szeretne játszani.

 

Amúgy grat. a csapatnak a Fiorentina elleni győzelemért, főleg Pato-nak, aki ezen a meccsen is bizonyította, hogy mekkora formában van. Már csak négy gól választja őt el a góllövőlistát vezető bolognai Marco Di Vaio-tól, bár azért talán egy kicsit túlzás egy ilyen fiatal játékostól azt várni, hogy versenyben legyen a gólkirályi címért. És különben is, hosszú még a szezon, még pont a fele hátravan. ;)

Link to comment
Share on other sites

A Milan elnöke: El kell adnom Kakát

 

Mióta a Manchester City egy horribilis, 120 millió eurós összeggel bejelentkezett Kakáért, boldog-boldogtalan nyilatkozik a transzferrel kapcsolatban. Most azonban Silvio Berlusconi, Olaszország és a Milan elnöke is felszólalt, és elmondta, közel áll ahhoz, hogy rábólintson az üzletre a klub anyagi jövőjét szem előtt tartva.

 

Ahogy arról a pepsifoci.hu már beszámolt, voltak lapok amelyek már kész tényként közölték az üzlet létrejöttét, de azóta beigazolódott, hogy kacsa volt az egész. Most azonban hivatalos nyilatkozatot is olvashattunk a Milan oldaláról, és úgy tűnik, közeleg a Kaká-saga záró akkordja.

 

- Úgy néz ki, hogy el kell adnom Kakát, mert a Manchester City tényleg hihetetlen összeget adna érte. Ha nem adom el, akkor a klub anyagi helyzetét teszem kockára, mivel évi 15 millió euró megy el a fizetések utáni adózásra. Meg kell kockáztatnom, hogy elveszítem őt – mondta Berlusconi a La Stampának.

 

Forrás : pepsifoci.hu

Link to comment
Share on other sites

Tegnap én is olvastam nemzetisport.hu-n, hogy Berlusconi el akarja adni Kakát, de CHOSEN hsz.-éből meg az derül ki, hogy az alelnök, Galliani Kaká megtartását pártolja. Ha ez mind igaz, akkor itt egy elég szép kis belső ellentét alakulhat ki. Csak hát ugye nagyobb szava Berlusconi-nak van...

Link to comment
Share on other sites

Először csalódnék a klubban, ha eladnák Kakát, de ez fatális lenne...A csapat szívét, lelkét eladni...Pont a Milan volt híres arról, hogy itt nem csak a pénz számít. Az egész világ véleményére fittyet hányva játszhat egy 40 éves védő, Seva a tiltakozások ellenére kapott még esélyt, pedig nem éppen a legjobb formában volt amikor a vezetőség vállalta ezt stb...Nem is értem ezt a hozzáállást; azt látom mennyi pénz van mögötte, de: rajongók fele minimum elpártol(és a San Siro is égni fog :lol: -ez ugye Olaszország :lol: ), a csapat morálisan összeomlik(ne feledjük: Pato, és Dinho is azt nyilatkozta amikor a Milanhoz kerültek, h döntésüket jelentősen befolyásolta honfitársuk jelenléte). Ha ez megtörténik én elégetem a Milan mezemet az biztos, végeztem, és pártatlan nézőként nézem a Serie A-t :angry:

Link to comment
Share on other sites

Nem is értem ezt a hozzáállást; azt látom mennyi pénz van mögötte, de: rajongók fele minimum elpártol

 

Berlusconi azt nyilatkozta, hogy szerinte a szurkolók meg fogják bocsátani Kaká eladását, ha új sztárt hoz az érte kapott pénzből. De úgy mégis milyen sztárt, ha szabad megkérdeznem? Nemhogy egy Kakával majdnem egyenértékű sztárt nem tudna a csapathoz hozni, hanem a világ 15-20 legjobbja közül nem tudna elcsábítani senkit, és akkor még lehet, hogy kis számokat használtam... Hozhat akárhány jó játékost, Kakával nem ér fel az ő megszerzésük.

Link to comment
Share on other sites

Reménykedjünk, hogy nem megy el !

Az egész csapat Kakára volt építve, ezt bőszen kijelenthetjük. Az a posztot amit ő betölt (remélem még jó pár évig), nem tudják pótolni. Nincs még egy Kaká kaliberű játékos, és ezt a Milan vezetősége is jól tudja. Csak a pénz nagy úr sajnos... :(

Link to comment
Share on other sites

Hogy egy kis örömhírrel rövid időre eltereljem a figyelmet a Kaká-ügyről: még félidőben se jár a meccs, de az Atalanta már 3-0-ra vezet az Inter ellen hazai pályán! :D:P A gólszerzők egyébként Floccari és Doni, utóbbi kétszer talált be, ráadásul a második gólját úgy szerezte, hogy a szabadrúgása megpattant a sorfalban álló Ibrahimovic kezén (mellesleg az a bizonyos kéz nem leszorítva volt, hanem a svéd felemelte a feje mellé, gondolom "önvédelemből"), és úgy került Julio César kapujába. :D Valami nem stimmel ezzel az Interrel, de reméljük, ez még sokáig így lesz. ;)

 

Szerk.: A nagy rivális meccsének vége: Atalanta 3-1 Inter! Ibrahimovic a hosszabbításban még szépíteni tudott.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...