Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Az olasz Corriere dello Sport sportnapilap szerint még januárban meghosszabbíthatja kontraktusát a piros-feketéknél az AC Milan kétszeres aranylabdás brazil támadója, Ronaldo. Pedig a brazil Flamengo labdarúgócsapata az év végén már készen állt szerződtetésére.

 

A 31 éves csatár az őszi szezonban több, mint 100 napig sérültlistán volt klubjánál, s végül csak 2008-ban tudott formába lendülni.

 

Január elején azonban már a régi Ronaldót láthatta a Napoli ellen a közönség, aki két góllal is kivette a részét a milánóiak 5-2-es parádés győzelméből. Az Udinese ellen a hétvégén kapufáig jutott.

 

Az olasz lap szerint a "Fenomén" új szerződése 2009-ig szólna, további opcióval a 2010-ig történő meghosszabbításra.

 

A klasszis fizetése a hírek szerint nem változna, és a képei után fizetendő jogdíj 100 százalékát is megkapná.

 

Jó lenne ha maradna, de csak akkor ha nem lesz sérült fél évig... Amikor jó formában van, még mindig megállíthatatlan :)

Link to comment
Share on other sites

na, ennyit a reménykedésről..

 

atalanta-milan 2-1

 

nem változott az égvilágon semmi. az előző meccset is épphogycsak nyerték, a napoli elleni meccs meg úgy néz ki, csak a szokásos fellángolás volt, ami pár fordulónként előjön.. :(

Link to comment
Share on other sites

Pisztolygolyót kapott a Milan

 

A Bajnokok Ligája-győztes AC Milan labdarúgócsapatánál készültséget rendelt el a rendőrség, miután levélben pisztolygolyót postáztak az együttesnek.

 

"A csapat gyenge eredményei, és a vezetés rossz döntései miatt" - áll a fenyegetésben. A piros-feketék a BL-ben bejutottak ugyan a nyolcaddöntőbe - ahol majd az angol Arsenallal találkoznak -, ám a bajnokságban kiábrándítóan szerepelnek: jelenleg a tizedik helyen áll a gárda, 25 ponttal lemaradva a listavezető városi rivális Internazionale mögött.

Link to comment
Share on other sites

A Genoa elleni mérkőzést megelőzően ismét megsérült Ronaldo, a Milan brazil csatára. A világbajnok támadót nagyon várták vissza a BL-címvédő szurkolói, és miután felépülése utáni első bajnokiján remekelt, a csapat pedig 5-2-re győzött, úgy tűnt, megérte várni.

A bajnokság 10. helyén álló piros-feketék azonban most egy izomsérülés miatt - egyelőre - meghatározatlan ideig nem számíthatnak Ronaldóra, így még nagyobb teher hárulhat a mindössze 18 éves Patóra, aki a remek bemutatkozás után két kifejezetten rossz mérkőzést produkált...

A Milanhoz kapcsolódó hír még, hogy Ronaldinho semmiképp sem lesz a klub játékosa, miután Carlo Ancelotti vezetőedző leszögezte, a Barcelona klasszisa nem szerepel a terveikben.

 

:(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...