Jump to content
PirateClub.hu
tibiole

Tanuld meg az anális szexet!

Recommended Posts

Tanuld meg az anális szexet

 

Az útmutatás elsősorban a fiúknak szól, de lányok is elolvashatják. Fő szabály: higiénia!

Legelőször is azzal kezdeném, hogy a hitetlenkedőknek elárulom: az anális szex nem gusztustalan, tisztátalan, vagy perverz. Ugyanúgy lehet élvezni - mindkét félnek - mint a hagyományos szeretkezést. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenkinek szeretni kell, de vannak akik csak erre esküsznek. Ezt a fajta közösülési formát nagyon régóta alkalmazzák, a Káma Szútra is említést tesz róla ("alsó közösülés" néven). A legfontosabb, hogy levetkőzzük a gátlásainkat, e nélkül nem fog menni. A nők talán jobban ódzkodnak ettől, mint a férfiak, de mindenkinek el kell hinnie, hogy nem rossz dolog.

Mindenkinek az agyában dől el, hogy hogyan áll hozzá a kérdéshez.

Ez után a kis bevezető után jöjjön egy kis anatómia, kívülről befelé. Aki ismeri az emberi testet az átugorhatja ezt a részt, de fontosnak tartom, hogy mielőtt belekezd egy pár, legyen tisztában mindennel. Azt nem részletezem, hogy hol található a végbélnyílás. Aki nem találja meg, az orvosi eset. Ez persze vicc voltn Szóval a végbélnyílás körül lévő bőr is ugyanolyan érzékeny, mint a test bármely más pontján, esetleg még érzékenyebb. Ha megfmlelő inger éri,`örömöt is tud o+ozni (ez megint(az agyban dől el). Az első kiskapu egy körkörös záróizom, ami nagy erő kifejtésŠre képes. Anális szexnél ezt az`izmot a legfont/sabb ellazítani és kontrollálni. Ez után következik a 10-15 centi hosszú végbél& Ha egy álló nő4 képzelünk el, !kkor a bejárat 5tán kicsit hátrafelé ívelt, majd ismét felfelé, egy enyhe S alakot ír le. Ez utĄn következik még egy záróizom, -tána pedig a be$ek. Ezektől a szavaktól senki ne ijedjen meg, csupán anatómia. Egy ok, ami féle.emre adhat okot4 hogy esetleg találsz bent "valamit". Normális vécézési rendszernél ez nem fordul elő, ha lenne ott valami, azthérezné a lány é{ már wc-n ülne.((Ha ezek után mągis félne valaki, a lány adhat beöntést magának, gyógyszertárban azt hiszem lehet kapni szettet~) Hasmenéses idýszakban kerüljük az anális szexet, mert mindenki tudja, a legváratlanabb helyzetekben tud ránk törni az érzés.

Ilyenkor sokkal több baktérium is van az emésztőrendszerben. Ennyit a félelmekről, vágjunk bele.

Kezdésnek mindenképp előjáték ajánlott, hogy mindketten ellazuljatok. Erre nincs szabály, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. Első alkalommal szerintem a legmegfelelőbb helyzet, ha a lány egy ágy mellett egy párnán térdel, felsőtestével pedig az ágyon fekszik. A hasa, illetve a csípője alá, az ágy szélére lehet (nem kötelező) tenni még egy párnát, hogy a fenék minél magasabbra kerüljön. Ha már meztelen, kezdődhet az ingerlés. Nem szabad azonnal belevágni, főleg ha először csinálod. Jöhet egy kis simogatás, becézés, a lánynak el kell lazulni. Mondd neki, hogy csukja be a szemét és csak arra figyeljen, amit érez és amit mondasz neki. Ez után lehet simogatni a rés nyílásának környékét, még mindig nem kell hozzáérni. Ekkor már be lehet vonni síkosítót vagy nyálat. Ha nem szeretnél a nyelveddel hozzáérni lány fenekéhez, használj síkosítót. Azt egyébként is tovább tart és pont erre a célra tervezték. Ha nyalakodni is szeretsz, az használhatsz olyan síkosítót, amit a Tanulj meg franciázni című irományban említettek, de a nyál is elég jól funkcionál. Nyelvvel véleményem szerint nagyobb izgalmat lehet okozni, mint csak egy (vagy több) ujjal, de nem képes akkora erő kifejtésére, hogy be tudj vele hatolni. Ekkor a lány is érzi, hogy elfogadod a teste minden részét és nem csak kihasználni akarod. Én most mindenesetre az ujjal való ingerlést részletezem. Szóval kendd be síkosítóval a lyukat és a környékét. Nem kell tocsognia, de a kevés se jó. Pont annyi kell, hogy megkönnyítse majd a behatolást, de ne úgy, hogy a rendkívüli síkosság miatt semmit se érezzen a lány. Én a mutatóujjamat szoktam használni, köröket írok le vele, fel-le húzogatom és simogatom*a bőrt. Ha úgy árzed felkészült}tek, kezdődhet a behatolás. Itt megemlíteném, hogy hatalmas körmökkel csak felsérteni lehet az Ąrzékeny szövetecet. A frissen vágott körmön is lehetnek kis szúró szálacskák. Nem szabad semmilyen hegyes, szúró, érdes, bütykös stb. tárgyat hqsználni, mondván, hogy az majd .agyobb élvezetet okoz.

Szóval ha a lány záróizma nem reagál a simogatásra és ernyedt, elkezdheted befelé t'lni az ujjad, LISSAN. LEGYEN SÍKOS AZ UJJAD! Lehet, hogy csak fél ujjperced hatolt be, az első - akaratlan - re)kció az izom ös;zehúzódása lesz (főleg ha kezdők vagytok). Nem baj, a test csak védekezik (pedig ha tudná, milyen jó érzés lesz!. Beszélj a lán+hoz, mondd, hog! koncentráljon és próbálja akarattal elernyeszteni az izmot. Közben a szabad kereddel simogathatod a feneke gömrjeit, hogy ne a"fura érzésre figyeljen. Talán kis időbe telik, amíg az izom elernyed, de nem ba*. Csak ne kezddhel mozgatni az mjjad.

Ha i3mét ellazult az izom, megint nyomhatod befelé az ujjad. Lehet, hogy megint csakpegy fél ujjperc5d haladt befelél de az izom rea�ált. Megint állj meg, kérd a lányt, hogy lazítson (ha az izom összehúzódik a továbbiakban, mind!g kérd meg, hog1 próbálja akara|lagosan ellazítani). A záróizmot sok gyakorlás után már teljes mértékben uralhatja. Ezt nem kelt feltétlenül fiâval gyakorolni,`lehet a saját ujjával is ha egyedül van. Most húzd ki az ujjad, de lassan, a bőj súrlódása megi.t reakciót vált`at ki. Egy kis {íkosítót azért már vittünk be, a következő csak könnyebb lesz. Kis pihenő után megint belekezdhetsz, még mindig lassan. Ha tudja uralni a testét, most nem húzódik össze. Kezdődhet a ki-behúzogatás, lassan, majd begyorsítva, persze nem úgy mint egy gép. Te érzed az ujjadon, hogy mennyire gyorsíthatsz. Ha záródik, lassíts, de ne húzd ki, azt az érzést már meg kellett szoknia, hogy az ujjad a popsijában van. Ha már ellenállás nélkül mozgathatod az ujjad, nem győzöm hangsúlyozni: lassan mehetsz befelé. Ha egy ujjperced megint behatolt, ismét kezdd húzogatni. Ha már erre sem záródik össze, megismételheted a műveletet a harmadik ujjperceddel is. Közben kérdezgetheted, hogy milyen érzés. Ha azt mondja fáj, lassíts, ha még akkor is, húzd ki, nagyobb gyengédséget igényel (kezdd újra).

Ha sikerül és már az ujjad teljes hosszában ki-be járkál a (közben igény szerint) újra síkosított lyukban, következhet a tágítás. Kihúzhatod az ujjad és mondjuk a középső ujjad kíséretében behatolhatsz. Lehet, hogy feszítő érzést fog kiváltan belőle, de ne aggódjatok, el fog múlni. Ez a nyílás rendkívül tágulékony, biztos hallottatok olyan esetről a tévében, hogy valaki rezgő aksis mobillal izgatta a barátnőjét és az felcsusszant. A mobil pedig sokkal vastagabb két ujjnál. Persze nektek eszetek ágába se jusson próbálkozni ilyesmivel! A pornófilmekben is néha hatalmas péniszű emberkék gyömöszölik be magukat oda.

Ha elmúlt a feszítő érzés és ugyanolyan könnyedséggel jár az ujjad, a harmadik ujj már nem kötelező. Ha vastagabb a péniszed az átlagnál és két ujjaddal nem tágítottad ki eléggé, jöhet a harmadik is. Ha a lány kívül-belül síkos, kendd be a péniszedet is, de ne ömöljön róla. Ahogy az előbb leírtam, pont hogy csússzon. Mindenki maga dönti el, hogy használ-e óvszert. Ha betegségtől félsz, vagy nem akarsz beleélvezni a fenekébe, vagy ha csak egyszerűen fel akarod venni, vedd. Mindenesetre csússzon. Ha a lány szemei be vannak csukva, közölheted vele, hogy a péniszeddel fogsz behatolni. Megkérheted, hogy nyúljon hátra és húzza szét a fenekét úgy sokkal könnyebb lesz a behatolás. Helyezd a makkodat a bejárath%z és kezdd meg a műveletet. A pŠnisz vastagabb #ét ujjnál, úgyhogy megint feszítő érzést tapasztalhat. A lényeg, hogy ne zárja ţssze az izmot, }ert akkor kilökk a péniszt. Egy2e beljebb haladhatsz, ahogy az anatómiai részben elmondtam, kicsit felfelé. Ha 4eljesen bent va�y, állj meg, ha érezze, hogy te$jesen kitöltöd és szokjon hozzá az érzéshez. Megkezdheted a lassú mozgást, ami |ehetőleg pár ce6ti legyen. Után) lehet egyre töjb és egyre gyorsabb a mozgás. Pár perc után úgy járkálhatsz a fenekében, mint k?rábban a puncijéban, vagy a szá*ában.

A ha$lottak és a saját élményeim szerint az első pár alkalom kellemetlen a lánynak, ?tána viszont egq új szakasz kez$ődött mindannyi%k életében. Most már három férfit is magukba tudnak fogadni, akár egy gruppen alkalmával (száj,xhüvely és már p-psi). Ha erre ar utóbbira van vállalkozó, csak sikítson és ott termek :-)

A leírás tulajdonképpen kezdőknek szólóra sikeredett, de akik eddig sikertelenül próbálkoztak vele, remélem az elolvasás után több élvezetet fognak átélni.

 

U.I.: véleményeket és esetleg élményeket feltétlenül várok ide alulra!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Csak arra vagyok kíváncsi, hogy kinek mi a véleménye róla, és hogy egyáltalán mennyire elterjedt. Én például szeretem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ez diplomatikus.

Én azt mondom a szexben semmi sem perverz amit mindkét fél kényszer nélkül tesz.

Ha nem hát nem kell tenned, azzla ki mit mond, ne törödj.

Én? szivesen kipróbálnám,de sajnos megbeszéltük a párommal hogy méret miatt nem fog össze jönni...

Igy meg marad a vágyakozás...De kapok helyett olyat amit ;)

Szóval teljes az életem anélkül is,de nem utasitanám vissza... :rolleyes:

 

Ne idézd a közvetlen elötted szólót! Köszi

 

Edited by MetalGun

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igen, sok nő azzal védekezik, hogy azt nem szeretné, de véleménye szerinte tud mást nyújtani az ágyban, ami kárpótol helyette. Ismertem olyat is, aki nem tudta elképzelni a szexet nélküle, és ha lehet így mondani, akkor függő volt, olyan is volt, aki szinte csak attól tudott elmenni. Mindenki másképp fogja fel, és mindenki másképp áll hozzá. Sokan tabunak tekintik, mondván, hogy az fájdalmas, pedig ahogy tibiole is leírta, nem feltétlenül az, és hatalmas gyönyörök forrása lehet, ha azt odafigyelve a másikra próbálják.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hát igen... a méreten sok múlik...

bár ismerek olyat, akin 1 kétliteres kólásüveg sem tudott igazán kifogni... híre is ment a városban!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

És hol lakik? Mondjuk azért harangozni nem nagy élmény. Egyébként nem hiszem, hogy a méreten múlna, mert az is ugyanúgy képes befogadni viszonylag bármekkora méretet, mint a hüvely. Csak óvatosan, és a másikra odafigyelve kell csinálni. Hajnika, te nem szereted?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Khm nem dicsekedem,de maradjunk annyiban hogy nálam gond az a gond.. :blink:

 

Ne idézd a közvetlen elötted szólót! Köszi.

 

Edited by MetalGun

Share this post


Link to post
Share on other sites

És hol lakik? Mondjuk azért harangozni nem nagy élmény. Egyébként nem hiszem, hogy a méreten múlna, mert az is ugyanúgy képes befogadni viszonylag bármekkora méretet, mint a hüvely. Csak óvatosan, és a másikra odafigyelve kell csinálni. Hajnika, te nem szereted?

hát nem tartozik a legkellemesebb dolgok közé, az biztos. eleinte szerintem marha rossz, de ki lehet bírni.

és igen, nem vagyok oda érte...

Share this post


Link to post
Share on other sites

az én tapasztalataim alapján nagyon tudják élvezni a nők

sőt, van aki nagyobbat élvezett, pedig idegenkedett elösszőr tőle

 

nekem nagyon tetszik :)

 

szerintem nagyon sok nő azért nem élvezi (mert ismerek olyat aki csinálja, de csak a partnere kedvéért) mert a partnere nem eléggé figyel rá, és sokan azért is ilyednek meg ettől, mert elsőre durr bele módon akarják, és ezzel akkora fájdalmat tud okozni a nőnek amitől egy életre megutálja

Én hál istennek csak pozitív "benyomást" tudtam kelteni a nőkben :)

 

Hali

 

Nem tudom hogy te irtad-e ezt a kis segitséget, de én ezzel a verzióval már találkoztam, és nem itt a gigán.

 

De jó ötletek vannak benne, és a kezdőknek télleg tud segiteni

Szóval én is tudom ajánlani (én már ismertem az "eljárást", de igy is találtam benne jó ötletet)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saját tapasztalatom alapján csinálhatod jól, lehetsz benne nagyon profi, ultra gyengéd,ugy hogy ne fájjon a nőknek, de akkor is annak a valószínűsége, hogy a nő is élvezze elenyészően kicsi. Ez a testnyílás nem erre lett kitalálva, sokkal kevesebb az idegvégződés benne mint a muffban, és ezeknek a legnagyobb százaléka is a bejáratnál található.

Szóval az anális szex nekünk pasiknak lett kitalálva, én pl. nagyon szoktam élvezni, de nem feledkezem meg közben a partneremről sem, birizga-birizga....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szerintem gusztustalan, lehet, hogy maradi vagyok, de a p.......i az p.......i.

Share this post


Link to post
Share on other sites

FÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ :D aberráció az egész! Ha a csaj kérné is elutasitanám. Ahogy én nyalok tuti nem hiányozna neki. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 pasi, aki nem szereti az anális szexet... na ezt hova írjuk fel??? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Így vok én is vele...minek dugjam oda ha van másik is ami direkte arra lett kitalálva :huh: Szerintem is aberáció...bár ha a nős is vágyik az anális szexre akkor a két aberáció kioltja egymást és úgy már oké...én nem vok rá kíváncsi...fújj...hehe...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Azért ez erős, aberráltnak nevezni valakit azért, mert valami olyat szeret csinálni az ágyban ami nem a hagyományos módszer? Emberek hol élünk? Ez legalább olyan, mintha valakit azért neveznének b*zinak, mert beszélget egy másik palival. Ne haragudjon meg senki, de szerintem ez az 'aberrált' dolog nem csak egy pár embert érint, hanem viszonylag sokat. Akkor ezek szerint a világ elég nagy hányada aberrált?

 

Még egy dolog: egy dolgot nem tettem hozzá az elején: férfi-nő viszonylatban szólt a kérdés.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sztem különben ez nem aberáció... a dendrofilek, na azok aberáltak!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sztem meg abberáció az ha valaki beledugja a p.... egy másik ember végbél nyílásába...de ezek szerint én vagyok maradi, akkor viszont most az egyszer örülök neki :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Én abszolult normális dolognak tartom, aki szereti csinálja, aki nem az úgyse!

Úgyvélem ez nem újkeletű "szokás", szerintem régen is használták ezt a közösülési formát, csak akkor valószínű, hogy a "tabu" téma elit kategóriájába tartozott!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sztem meg abberáció az ha valaki beledugja a p...... egy másik ember végbél nyílásába...

 

Miért, szerinted annak idején olyan elfogadott volt az orális szex? Az is ugyanúgy tabunak számított, mint most ez, és most általában minden pár gyakorolja ezt a formát. Biztos, hogy annak idején meg azt mondták, hogy bekapjam valakinek a cerkáját, fúj... Szerintetek tévedek?

Share this post


Link to post
Share on other sites

én csinálom és a a barátnőm is élvezi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hát Financ azé ez nem ugyanaz...orális sex közbe senki sem lesz kakis :D Na jó csak poén vót :) Tom h nem lesz kakis...jó hát ízlések és pofonok, h ha mindketten élvezik akkor no prob

Share this post


Link to post
Share on other sites

Persze, én sem vitát akartam nyitni, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hülyeség ezen vitatkozni, aki undorodik tőle az úgyse csinálja, akinek meg bejön még nem lesz állat. Én például szeretem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

belegondolni is rossz... az a csaj előtte a WC n használta azt a rést!! abba beledugni?? az ........ van, nem arra, hogy valaki beledugja a p......! de hát ízlések, és análszex :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szerintem jó az anális sex csak előtte ki kell mosni a csaj lyukát!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szerintem sin csen semmi roszz abban a z én feleségem mondjuk nem szerette de azért kiprobálta miattam..Nem erőltettem..De aki szereti csinálni és a párja is benne van akkor csak anyit mondok HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ........... :D:D:D:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szerintem jó az anális sex csak előtte ki kell mosni a csaj lyukát!!!

 

Nem kell kimosni, mert abban a részben nincs anyag, csak mikor azt arra használja amire kell, és persze nem hasmenéses időszakban kellene azt csinálni :)

Eddig nem találkoztam ott semmilyen nem odaillő dologgal sem

 

 

Én is csak ugy csinálom, ha a párom is akarja, és most épp olyan párom van aki elötte irtózott tőle, és félt is...

És láss csodát, már van amikor ő kéri :D

 

Szóval a párom szereti, én is szeretem, és nincs is semmi baj, sem aberáció

 

Saját tapasztalatom alapján csinálhatod jól, lehetsz benne nagyon profi, ultra gyengéd,ugy hogy ne fájjon a nőknek, de akkor is annak a valószínűsége, hogy a nő is élvezze elenyészően kicsi. Ez a testnyílás nem erre lett kitalálva, sokkal kevesebb az idegvégződés benne mint a muffban, és ezeknek a legnagyobb százaléka is a bejáratnál található.

Szóval az anális szex nekünk pasiknak lett kitalálva, én pl. nagyon szoktam élvezni, de nem feledkezem meg közben a partneremről sem, birizga-birizga....

 

 

ÖÖÖ, elején nagyon figyelmesnek kell lenni az tuti, és nem is találok benne túl sok jót, de a "munka" meghozza gyümölcsét, és nagyon megéri várni, és TÜRELMESNEK lenni :D:D

Legalábbis nekem eddig összejött azokkal akik megbíztak bennem :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

én szívesen kipróbálnám. Kiváncsi vok milyen lehet mikor behatolok

Share this post


Link to post
Share on other sites

Örülök, ha .......... jutok, nem hogy még az anális szexen gondolkodjak. Nős vagyok és örülök a havi 1-2 alkalomnak is! Nősüljetek csak nyugottan, tessék csak tessék ki ne maradjatok!

Share this post


Link to post
Share on other sites

én maradok a "natúrnál" :P:P:P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×