Jump to content
PirateClub.hu

Magyar Labdarúgás


Pityuu
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Újpest - Paks 3:2

 

Vaskónak és Balajczának köszönhetjük hogy nem kaptunk ki.. <_< Ismét szarul játszottunk,kaptunk két vitathato 11-st,az első az megadhato volt,de a második az egy vicc...

Ez a teljesitmény a Vasas ellen kevés lesz... Az egy jo kis preztics meccs lesz!

Link to comment
Share on other sites

most találtam: " A Kentaro AG a múlt héten pert indított egy zürichi bíróságon a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) ellen, s szerződésszegésért legalább 2,485 millió eurós kártérítést követel.

 

Az MLSZ és a Kentaro AG 2004. május 14-én 2010. június 30-ig szóló együttműködési megállapodást kötött az magyar labdarúgó-válogatottak hazai mérkőzéseinek nemzetközi televíziós, valamint a kapcsolódó média- és reklámjogok értékesítéséből származó bevételek maximalizálására.

 

A cég a kommünikéjében emlékeztet arra, hogy a két fél közötti kapcsolat egészen addig kölcsönösen sikeres volt, amíg Bozóky Imre tevékenykedett elnökként, s a helyzet akkor változott, amikor egy ad-hoc bizottság vette át az irányítást Kisteleki Istvánnal az élén, akit később az MLSZ elnökévé választottak." Ahogy Kistulki elnök lett, fogta magát és felbontotta a szerződést...érdekes... <_<

forrás: nso.hu

Link to comment
Share on other sites

Koman ezúttal a Roma ellen villoghat
h3.jpg
A remek élvonalbeli debütálás után Koman Vladimir bennragadt a Sampdoria kezdőcsapatában, és olasz sajtóértesülések szerint a Roma ellen is pályára léphet.

Komant a múlt héten kérette fel a felnőtt csapathoz Walter Novellino, a Sampdoria vezetőedzője, és az edzésmunkája alapján a Torino ellen a kezdőcsapatban adott lehetőséget a középpályásnak. Az ukrán származású, de a magyar korosztályos válogatottakban szereplő futballista győztes gólpasszal hálálta meg a bizalmat mesterének, és remek bemutatkozása után nem is volt kérdés, hogy továbbra is a felnőttek közt gyakorolhat.

A La Gazzetta dello Sport című olasz sportlap úgy értesült, hogy Koman a hétvégén is pályára lép, és az újság információi szerint Novellino ezúttal is a kezdőben szán helyet a fiatal játékosnak. Pedig a Sampdoria ezúttal idegenben lép pályára, ráadásul a bajnoki második, és a hétközi 7-1-es BL-veresége után bajnoki győzelemben vigaszt kereső Roma otthonában.
Link to comment
Share on other sites

DVSC-MTK 3-0

Egyenlőtlen küzdelem volt

 

Debrecen, április 14., 17.10 Az első negyedóra után mindenben ellenfele fölé kerekedett a címvédő.

 

20070414-loki_index.jpg

 

Sorsdöntő mérkőzést rendeztek szombat délután Debrecenben: az első helyezett, két pont előnnyel vezető DVSC a 2. helyen álló, az utóbbi hat bajnokijából mindössze egyet megnyerő MTK-t fogadta.

A vendégeknek nagyon kellett a három pont, így nem meglepő, hogy ők léptek fel támadóbban a mérkőzés elején. Bori óriási helyzetet hagyott ki és összességében is frissebbnek, gyorsabbnak tűnt az MTK � az első 15-20 percben. Ezt követően azonban feléledt a Debrecen, átvette az irányítást és hirtelen Végh Zoltán lett a legfoglalkoztatottabb vendéglabdarúgó, a rutinos kapus számtalan bravúrt mutatott be és úgy tűnt, nem lehet neki gólt lőni. Egészen a 40. percig, akkor ugyanis egy szabadrúgást követően csúnyán a labda mellé nyúlt, Komlósi pedig a kapuba sodorta a játékszert.

A szünetben Garami József Németh Krisztiánnal váltotta fel Borit, igyekezvén támadóbbá tenni csapata játékát, tervei azonban dugába dőltek az 50. percben, Stoikov ugyanis hatalmas gólt lőtt, ezzel már-már lehetetlen feladat elé állítva az MTK-t. Támadásban maradt a Debrecen, a vendégcsapatnak láthatóan nem volt ellenszere a hazaiak lendületes támadásaira, ráadásul egy újabb pontrúgás végképp megpecsételte a mérkőzés sorsát. Az MTK csak az utolsó 20 percben tért kissé magához, ekkor kialakított egy-két lehetőséget, de ez már nem számított. A Loki magabiztosan, helyenként látványos játékkal győzött és akár további gólokat is rúghatott volna.

A két csapat jelenlegi formáját és az ötpontos különbséget tekintve valószínűtlennek tűnik, hogy a DVSC kiengedje kezéből az első helyet...

 

Miroslav Beránek (DVSC): - A játékosok maximumot nyújtottak a pályán, mindenki hajtott, rúgtunk három gólt, nagyszerűen játszottunk. A legfontosabb mérkőzésen sikerültek a pontrúgások is. A továbbiakban is hasonló játékot várok a csapattól.

Garami József (MTK): - Tudtuk, hogy mit akarunk játszani, a de a végrehajtásba elég sok hiba csúzott. Sajnos a hiányzók miatt a védelem nem tudott rendesen összeállni, de ezzel együtt az első félidőben méltó ellenfelei voltunk a bajnoknak. A második játékrészre szétesett a játékunk, még a cserék sem segítettek. Elgondolkodtató, hogy mindhárom gólt pontrúgás előzte meg, ez még akkor is bosszantó, ha összességében több helyzete volt a Debrecennek.

 

forrás: nb1.hu

 

hehehe.. :) tetszik az a három pont a meccsleírás végén... :) MTK gyengélkedik, a 3. helyezett Újpest meg 9 pontra ;) tetszetős szitu... :)

Link to comment
Share on other sites

Az mtk már csak 4 pontra van tölünk!! és nem megy nekik!!

nekünk jön a Kaposvár itthon,és utána a Vác idegenben. 6 pont boritékolható. Még semmi nincs veszve!!

 

Hajrá Lilák!!!

Link to comment
Share on other sites

Aranyos a diósgyőr, ahogy 3-0 -nál rugnak egy gólt, s úgy ünnepelnek, mintha min. egyenlítő, vagy győztes gól lenne :)

 

A szurkolók előtt viszont le a kalappal... az esélyek adottak, s ennek jegyében dícséretre méltóan szurkolnik....

 

szerk (20:25): jujj... Dzsudzsák mekkora gólt rugott :D

 

szerk2 (20:34): ááááááá..... :D Sidibe is hatalmas gólt lőtt.... :) jelentem: 5-1 :)

Link to comment
Share on other sites

Debreceni csoda: a Loki beállíthatja a Honvéd rekordját

2007.04.21. 07:00

Kiütéses győzelmet aratott a Debrecen a Diósgyőr otthonában, amivel már nyolc pont a hajdúságiak előnye a második helyezett MTK előtt. Garami József csapata ma a Tatabánya ellen egy győzelemmel megtarthatja ötpontos hátrányát a bajnok mögött. Ha nem sikerülne a kék-fehéreknek a győzelem, akkor szinte oda is lehetne adni a bajnoki címet a Lokinak.

 

Miroslav Beránek tavaly augusztus 12-én vette át a DVSC irányítását, de az őszi szezonban az MTK 5 még ponttal vezette a bajnokságot. A téli felkészülés azonban nagyszerűen sikerült, február óta nyolc mérkőzésből eddig hetet megnyertek, mindössze a tavasz meglepetéscsapata, a Bp. Honvéd tudta legyőzni a Lokit. Az ötpontos hátrányból ötpontos előny lett, és már csak öt meccse van hátra a DVSC-nek a szezonból.

 

Magyarországon utoljára éppen a Honvéd volt az a csapat, amely zsinórban háromszor is megnyerte a bajnokságot (1984, 1985, 1986). A Debrecen minden bizonnyal most véghez viszi ezt a bravúrt.

 

Diósgyőr-Debrecen 1:5

gól: 56. Simon, ill. 8., 62. Dzsudzsák, 29. Sztojkov, 38. Mészáros, 71. Sidibe

Link to comment
Share on other sites

Ez a Dzsudzsák szimpatikus focista és jó is,remélem megy angliába!

 

Jah, külföldi megfigyelők :D vihetik Ugandába :D

 

...

Magyarországon utoljára éppen a Honvéd volt az a csapat, amely zsinórban háromszor is megnyerte a bajnokságot (1984, 1985, 1986). A Debrecen minden bizonnyal most véghez viszi ezt a bravúrt.

 

Jogosan mondják, hogy válságban vagy a magyar foci, ha ilyenek történnek! Csak ne sztárolnák őket annyira. Jöhet nekik a bl és a Rabotnicski.

Link to comment
Share on other sites

ehh' Guru... Muszáj ilyen negatívnak lenni? inkább a rossz indulat beszél belőled.. (legalábbis nekem úgy tűnik)... és ha fordítva lenne? az Újpest csinálná meg ugyanezt, az Újpest állna ugyanígy...? fix h. mindjárt szent pátoszban beszélnél a helyzetről... :/

Link to comment
Share on other sites

Ez nem rossz indulat, csak tény. Rengetegen azt hangoztatják, h gyenge a magyar foci (van is ebben vmi).

Ha az Újpest lenne ilyen helyzetben, attól még nem tuti, h a magyar foci is ilyen gyenge lenne, sőt. És ez visszafelé is igaz. De gondolom, az Újpestnek nincs annyi pénze, mint annak, aki most első a tabellán.

Ez csak az én véleményem, mindenki azt gondol erről, amit akar.

Link to comment
Share on other sites

az igaz, hogy nincs annyi pénze stb, de az is hozzátartozik, h. az ami Debrecenben zajlik nagyon átgondolt szisztéma szerint megy... Egy erős összeszokott gerinc, mindezek mellett nagyon jó befektetések viszonylag olcsón... Bogdanovics, Sidibe, de vehetjük akár régebbi időkből Radu Sabot vagy pl Ilie -t is... más kérdés az, h. utána vagy előtte nem teljesítenek olyan jól más csapatoknál, de itt a bennük rejlő lehetőségeket végsőkig kiaknázzuk. Annak meg, h. olyan jó anyagi helyzetben van a Loki ugye a 'főszponzor', tulajdonoson kívül nagyobb előtörténete van... rengeteg kisvállalkozó lép elő a támgoatók sorába és a város is előtérben van, mondhatni egyként fognak össze a csapatért....

 

Ami meg a színvonalt illeti.. sok tekintetben igazad van, de az is hozzátartozik, h. kellő infrastruktúra nélkül jó focit nehéz, vagy szinte lehetetlen csinálni... Stadionokra, biztos anyagi háttérre és munkára van szükség, h. vmi elkezdődhessen... elég, ha a Honvéd 'csodájára' gondolunk például... sok olyan csapat kellene, mint most a Debrecen, vagy mint amilyen lassan lehet a Honvéd, mert akkor lehetne csak komolyabb versenyhelyzet, komolyabb játékosok, komolyabb elvárások - és csak akkor fejlődhet igazán a magyar foci is....

 

Bár ez is csak egy vélemény :)

Link to comment
Share on other sites

Ez mind oké, amit írsz, csak azt ne felejtsük el, hogy nem terem mindenhol olyan vállalkozó, aki befektetne a magyar fociba a jelenlegi helyzetében (persze, ha a színvonal "magától" emelkedne, már ott dörömbölnének az ajtón a támogatók is...). Az önkormányzatokról pedig ne is beszéljünk. Egy-két (tőkeerős) vállalkozás segítsége nélkül pedig elég nehéz jó kaliberű külföldi jtékost venni, itthon pedig csak az utánpótlásban lehet némi remény. Mondjuk, a jobbakat meg elviszik külföldre. (Például Újpesten azt hangoztatták mindig, h a padra nem vesznek külföldit. Erre, már nem 1 meccsen előfordult, h 2-3 külföldi is csak a padon kapott helyet.) Tehát a komoly versenyhelyzet a pénztől függ, a foci minden területén.

Link to comment
Share on other sites

hát srácok én 6 éve voltam utoljára ETO meccsen és tegnap rámjött vmi nah akkor nézzük meg hol tartunk

 

emlékeim szeirnt akkor voltam utoljára ETO meccsen amikor az ETO és a Diósgyőr jáccott és a vendégek vezettek 0-3-ra és mi meg hazamentünk hogy kikaptunk és akkor még a Skoda 120assunkban halgattunk mi van a meccsen. és az ETO megfordította 5-3ra a meccset

nah a tegnapi nem ijen meccs volt eléggé a vendégek felé lejtett a pálya és a szabályos 5-0 helyett a bíró tett arról hogy 1-0 legyen a végeredmény .

Sóval erről ennynit :D

yah meg azért ingyen volt a meccs és még mindig nem vagyok halandó fizetni azért hogy megtekintsem az ETO meccseit

de astadionunk szép lett legalábbis mai eddig kész van belőle

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...