Lukács Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 (edited) Diablo III. misztikum: Közeledik a bejelentés? A PCGAMER magazin augusztusi számának címlapját teljes egészében a Starcraft II. foglalja el, ám néhány szemfüles rajongó kiszúrta, hogy a borító alján ott díszeleg egy sokat sejtető felirat: What happened to Diablo 3, azaz mi történt a Diablo 3-mal címmel. Egy napig volt látható a friss borító, másnap már a kiretusált változat volt elérhető. Lehet, hogy a szintén augusztusban esedékes Blizzconon bejelentik a Diablo 3-at, ezért csaptak rá a szerkesztők kezére. Amennyiben még idén bejelentik a folytatást medvekosztümöt öltök és körberohanom háromszor a parlamentet. ----- By Blox Módosította Január 22, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furrier Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 hmmm... a 2-t többször is kijátszottam, szal én is remélem, hogy lesz 3 is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 bizony lesz, egyre több kis info kerül ki róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Mint pl milen infók? Sztem nagy elpuskázott lehetőség volna ha nem csinálnának 3-t... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khaszás Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 sziasztok persze hogy lesz valahol olvastam is róla asszem 2007es E3on lessz ivideó róla söt azt hallotam hogy már a 2006oson is kellet volna lennie. De olyan hirek is keringnek hogy lehet hogy a diabló3 csak playstation-re lessz még pedig azér hogy a WoW-tol ne vegyék el a játékosok számát de remélem nem igy lessz Blizzarrd mindigis pcés volt remélem az is marad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 (edited) remélem nem csak ps-re adják ki de szentem 100 hogy kiadják pc-re is Módosította Január 22, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 video már van róla, de felesleges megnézni semmit nem tudsz meg a játékról pár másodpercesmeg kivan irva h. diablo 3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 én örülnék neki ha lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny_Poland Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Akkor most mindannyian 1x-re imádkozzunk azért, hogy legyen D3... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted December 23, 2006 Author Share Posted December 23, 2006 ja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 én nem örülnék ha 3d-s lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted December 23, 2006 Author Share Posted December 23, 2006 annak én se örülnék most ahogy van tökéletes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo91 Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 jah, kicsivel jobb grafika, 2D, rengetek kari meg rengeteg pálya. ez lenne a tökéletes diablo3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saraskatlan Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Hát én nem tudom, de a Doom 3-at is annyira vártam aztán csak csalódtam benne:( Remélem a Blizzardban nem fogunk csalódni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted December 24, 2006 Author Share Posted December 24, 2006 jah, kicsivel jobb grafika, 2D, rengetek kari meg rengeteg pálya. ez lenne a tökéletes diablo3 ugy van ahogy mondod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted December 30, 2006 Author Share Posted December 30, 2006 megjelent már a diablo the sin war cimü könyv magyarországon?????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted December 30, 2006 Author Share Posted December 30, 2006 Újabb nagy adag pletyka látott napvilágot a Diablo 3-mal kapcsolatban. Egyesek sejteni vélik, hogy a Blizzard a játékot Playstation 3-ra fejleszti! A pletykák alapját adta, hogy a fejlesztők az egyik jelenleg készülő játékukhoz nemrég megvásárolták a Havok 4.0 fizikai implantátumot - de hogy ezt miért kötik össze a Playstation 3-mal? Az ok az, hogy a Havok Engine háromszor nagyobb teljesítményre képes, ha Playstation 3 játék alatt dübörög, így logikusnak látszik, hogy a Dió 3 ezzel az új Sony konzol nagy erejét szeretné minél jobban kihasználni. Apró érdekesség még, hogy a Havok-ot általában nem a fejlesztés kezdeti stádiumában szokták beleépíteni a játékokba, tehát készülhetünk a bejelentésre - legalábbis a pletykákat útjára indító egyének szerint. Mi nem hisszük el egy szavukat sem, de a pletyi érdekes és logikus okfejtésének köszönhetően helyet kölcsönzött magának itt, a GK-n. elvileg pc-re és ps3-ra adják ki de lehet hogy csak ps3-ra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 rpg-t csak Ps3-ra :S pff :S mondjuk megin lehet új egeret venni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BronzIsten Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Nekem a Blizzardról mindíg egy pénzéhes banda jut az eszembe, úgyis úgy fogják kiadni a D3-at ahogy nekik azt a legtöbb profitot hozza, tehát biztosak lehetünk hogy csak ps-re adják ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BronzIsten Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Sztem meg ha már ps-re adják ki, akkor biztos egy kis hasonlóság sem lesz az előző részekhez képest a túlspirázott grafika miatt, de lehet hogy nem is lesz D3, mert mindenhol csak ködösítenek, legalábbis ahol eddig olvastam róla, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 Igazad van, bár sztem megcsinálják, csak nem mondanak határidőt, hogy ne késsenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted December 31, 2006 Author Share Posted December 31, 2006 szentem nagyon el***ák ha nem adják ki pc-re mert az emberek töbsége azon játszana rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Január 1, 2007 Share Posted Január 1, 2007 hát szerintem Pc-n jobb is ez a játék mint egy konzolon...dehát ők tudják nagyon örülnék neki ha pc-n is lenne....alapjáraton nem kell semmit változtatni a játékon csak pár karakter kell meg új pályák ennnyi.felőlem a régi grafikai is maradhat csak legyen!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Január 1, 2007 Author Share Posted Január 1, 2007 jaja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo91 Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 én is remélem h nemcsak konzolra jön ki (mivel nincs semmilyenem). az rpgk csak maradjanak pcn. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 egyetértek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiHu Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 mondjuk a kegyetlen hardcore d3 fanok(regi osztalytarsaim kozul pl) lehet h megvennek a ps3at csaka a d3ert.... mi ugye nagyon megerne a sonynak! jah meg vegulis jo lenne ha a regi 2d,csak agyontuningolva, ugy hogy ha razoomolunk, latjuk ahogy abogar odaszarik a levelre stb kulonben neis jatszottam a d2-vel, tobbszor is kivittem, nagyon jo jatek volt... bar ha kijon pcre en alapbol a cinematics-ok miatt leszednem, mert a blizzard hihetetlen elethu kis clipeket csinalnak mindig, mint pl ugye a d2 introja... szal hajra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Máté666 Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 a d3 ugyis fizetös lesz ezzel elveszik az egész élvezetét... szerintem naon nehéz lesz überelni a d2öt .. állítólag már egyszer kész volt ... de nem volt elég jó ezért ujra készítették... az biztos h ha egyszer kész lesz akkor überelnie kell minden eddigi blizzard játékot.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 nemtom, aki szeretne egy kicsit diablo fellenget kapni 3dben az szedje/vegye meg a titan questet, nekem azis bejön, de az tény, hogy a d2-t nehéz lesz überelni bármely cégnek is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 (edited) A Youtobe-on van 2 video Diablo 3 -rol! törölték Nézzétek meg,s utána közvetlenül láthatod az uj videot! Módosította Január 22, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts