Jump to content
PirateClub.hu

Nevetőgáz :D


Kovi Ubi
 Share

Recommended Posts

Veszünk egy egyszerű szifont és egy habpatront. Beleeresztjük a gázt (az üres szifonba) majd a csőhöz ahol a tejszínhab jönne ki egy lufit teszin és felfújjuk a Kéjgázzal. Aztán már csak szívni és fújni kell és hamarosan

elég jót fognak rajtad nevetni a körülötted állók amint próbálsz állva maradni és röhögsz ki a fejedből. :lol:

 

Teljesen legális csak ajánlani tudom nagyon poén tegnap-ma tartottam házibulit 100-120 patron elfogyott de nem találtam volna ki a buszmegálóig az bisztos. :lol:

 

 

Hatások

 

Azonnal hatni kezd, és pár percig tart. Túladagolás esetén (túl sokat, túl egymásután) hányinger, rosszullét, zavarodottság léphet fel.

 

Fizikai

 

Légzésszám nő. Agyi vérellátás és vérnyomás nő. Érzéstelenítő hatású. Van, aki utána órákig fejfájást és rossz közérzetet tapasztal.

 

Mentális

 

Eufória, álomszerű állapot, tájékozódási érzék elvesztése, pulzáló hang- és képi hallucinációk, lelkiállapottól és körülményektől függően lehetségesen mélyebb meglátások, és egyéb pszichedelikus hatások is megjelenhetnek.

 

Hosszú távú

 

A kéjgáz kivonja a szervezetből a B12 vitamint. Ha rendszeresen használod (gyakrabban, mint háromnaponta), ajánlatos valamilyen vitaminkészítménnyel pótolni a hiányt, főleg ha szigorú vegetáriánus étrenden vagy, ami általában kevesebb B12 bevitellel jár. A B12 vitamin hiánya rontja az idegvégződések működését, ami az ujjvégek zsibbadásához, és súlyosabb esetben a végtagok elérzéketlenedéséhez vezethet.

 

Azoknál, akik munkájuk során huzamosabban ki vannak téve kisebb-nagyobb dinitrogén-oxid belégzésének, az immunrendszer és a sejti DNS-szintézis gyengülését, valamint a nőknél a teherbe esés esélyének csökkenését figyelték meg.

 

Nincs okunk feltételezni, hogy a kéjgáz függőséget okozna, de vannak, akik napi rendszerességgel, és naponta több alkalommal fogyasztják. Innen ered a „hippi-crack” elnevezés, amivel a gázt néhányan illetik.

 

 

"Boldogok azok akik a vicces levegővel saját magukat hajtják nem pedig drágq autóikat." :D

I LOVE N2O

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Bármeik boltban lehet kapni mint kis gázpalack (mint egy spray) amivel aszem a gyújtót lehet feltölteni, de bele is lehet halni, mert szétfagy a tüdőd vagy miafasz) és ezt nálunk ZOZÓ-zásnak nevezik. Iskolában hazsnálatos cuc...

Link to comment
Share on other sites

Jaja a hang nekem is emg volt...:D mindenkinek ajánlom...:D tömör-gyönyör...=P =) egyszerre letüd?zni az egészet... vki kett?t nyom egymás után... megállás, leveg?vétel néélkül....

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nézzél meg olyan jelenetet egy vígjátékból ahol a fogorvosnál beszippant vmi az ürge és elkezd szakadni a röhögéstől :rolleyes:

Nem halsz bele, mivel nem szívod órákig hanem csak pár slukkot... elvileg :lol:

 

Próbáltam, igaz nem tudtam hogy így is elő lehet állítani szóval köszi :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

ez a gázozás? az gázXD szoszerint ne csináljátok srácok szétbassza a tüdöt a rosszul tartod bent erek pattognak... én is csináltam de ilyenkor az agy nem kap elég oxigént és azért ájulsz be... ez a leggusztustalanabb dolog és ez butit a leggyorsabban minden alkalom maradando sérülés.... és az agysejtek nem regenerálodnak

akkor inkább már pi és fű de inkább azt sem kéne:P de ártani nem árt... sok sikert mindenkinek

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

áá, nem egyszerűen leszívni kell, ha nem akarsz oxigénhiányt

szíjsz a lufiból és utána levegő is jöhet persze, amúgy az n2o először cirkuszi látványossá volt, és utólag fedezték fel az érzéstelenítóő hatást

aki feltalálta öngyilkos lett mert nem tudta a betegeket röhögésmentessé tenni

szóval tényleg csínján

de lehet kombinálni héliumos lufival, és akkor tuti meg nem álltoka hülyülésben:D de azzal is vigyázni mert bénulást okozhat a hangszálakban

és tényleg jó móka lehet, csak jó házibuli kell hozzá:D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...