Jump to content
PirateClub.hu

thoger

Veterán
  • Pontszám

    125
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • MSN
    thoger@mailbox.hu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Jóanyámházaszáma?

Legutóbb itt jártak

890 profil megtekintés

thoger's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Ha érdekel a roulette, és junior szinten írogatsz valamilyen nyelvben egy kis játszadozásra invitállak a rulettel. Vannak ötleteim, neked is vannak ötleteid, ketten talán összehozunk valami okosat. Kérlek akkor vágj bele ha ismered a rulettet és érdekel is, nameg látsz benne fantáziát. (csak NULLA-nélküli asztalokkal foglalkoznánk, ahol NINCS HÁZELŐNY) Amit csinálnánk nagyjából: Különböző stratégiák kidolgozása Ezek lehetnek jól ismert, egyszerű, vagy bonyolult, fejben nem vezethető stratégiák. Stratgéiák tesztelése Ez úgy múködne hogy 365 napon át szimulálnánk a napi játékot előre lefektetett követelményekkel. Pl.: A napi játék csak addig tart, amég nem érünk el +5 EUR nyereséget. Lehető legoptimálisabb bankroll-menedzsment kidolgozása. Szeretnék tényleg olyan emberrel összeálni, akit foglalkoztat a project. Ha úgyérzed te vagy az, hajrá!
  2. thoger

    Ki a legjobb magyar rapper?

    Majka? Nemtudom milyen magyar rap-et halgathattál. Ajánlok egy Akkezdet Phiai-t. Persze az sem mindegy felfogod e a szöveget.
  3. thoger

    Windows ME, 98, 95 és windows 3.11 :)

    létezik valami lebutított win95? esetleg letudnám butítani ahogyan az xp-t is lelehet??
  4. Alapból szét van vegyszerezve a cigi h pl gyorsabban égjen. Én is szívom, de magamnak tekerem minőségi dohányból, ízre is jobb, sztem egy fokkal egészségesebb is, és ráadásul olcsóbb.
  5. thoger

    Nem áll fel.

    A második felsülésnél is teljesen spontán jött a dolog. ) És tényleg aakrom, már szeretném, és nem azért hogy húú végre megtörténjen, hanem hogy örömet szerezhessek elsősorban neki. (hoppá, itt a baj, lehet túlságosan rá figyelek, nem magamra?) És a gátlásokkal sincs probléma. Mindegy nemis folytatom tovább a témát, mert rájöttem ez teljesen pszihés, egyedül kell valahogy belül megoldani. A jószón kívül más nemtud mást adni. Köszi a jószót. ) Még azt megjegyzem feljött hogy legközelebb iszunk egy pindúrt, sztem segíteni fog. )
  6. thoger

    Nem áll fel.

    korom 17... Én Biztosan nem félek az esettől, és ezt nem terelésképpen mondom. Biztosra akarom. A párom is szűz. Szóval itt nincs félelem probléma. Max azt tudnám elképzelni ám hogy először megijedtem hogy fú basszus első alkalom lenne azán nem is áll fel? Azután meg már egész végig azon kattoghattam hogy nem áll fel majd megint és ezért nem állt fel. Persze én azt nem nagyon veszem észre, de lehet ez van... :S
  7. thoger

    Nem áll fel.

    Szerkesztve: A probléma már egy jó ideje megoldódot. Mindenképpen a bűnös a tudatalatti idegeskedés volt. Ha másnak ilyen baja van, ne aggódjon ez nem maradandó, és mindenképpen beszélgessen erről a párjával. Immár 7 hónapja együtt vagyunk és tökéletes a sexuális életünk is. Hajrá emberek, csak semmi para. "Hát elkeseredésemben írok most. Fontos leírni szűz vagyok. Barátnőmmel már egyszer eljutottunk odáig hogy meglegyen az aktus, már be volt gerjedve és én is, de nekem valahogy nam akart működni a dolog. Igaz közbejátszhatott hogy már elég késő volt és fáradt voltam. Jó, akkor majd legközelebb... Legközelebb azt vettem észre hogy petting közben sem nagyon áll a dolog, pedig kéne...Aztán csak odajutottunk hogy nagyon beindultunk egymásra. De már megint nem akart működni. Nemértem. Tökéletesen néz ki, mind ketten akarjuk már mint az állat, de valahogy nem izgulok fel. Máskor meg egy egyszerű smárolástól már áll mint a cövek."
  8. Még mindig áll a kérdésem. ha 2 tv-n akarok műholdast nézni akkor gondolom alapból két beltéri kel (mindegyik tvhez egy) és a többi? 2 parabola? vagy csak két fej? vagy "mi-si?"
  9. Nem szükséges hozzá kártyanyílás.(egyenlőre) A beltéridnek olyannak kell lennie ami okosítható. Hogy aze amit meg akarsz venni, abba már nemtudok segíteni. :/
  10. Állítólag nagy kamu hír, senki nemadta még hozzá a nevét. Azt is olvastam, ezzel lehet arra következtetni, hogy még messze lesz a nagra3, mert még mindig a nagra2-őből fakadó próblémát akarják megoldani. Még arra nemsiekrült rájönnöm hogy okosított cuccal hogy tudok 2 tvn is külön csatornát nézni? MEgfelelő beltéri kell hozá? pontosan? Egyébként gondolom, 2 beltéri kell egy antenna de az entennán 2 fej kell hogy legyen nem?
  11. Már számomra elég régóta böngészem ezt a témát, de soha nemjutok dűlőre. viszont most "vészhelyzetvan." Édesanyám fogtamagát, és felmondta a telefont a netet és a TV-t a fibernetnél. 15-én már "nomád"(a mai világ szemével) körülmények között fogunk élni, ha gyorsan nem intézkedünk TV terén. Most tehát ingyé akarunk mindenképp tv-zni, ebben a nagy válságban, ez egyértelmű döntés.DE ami még nem tiszta: -Működik még a kódos rendszer? Sokan azt írják igen, viszont sehol nemláttam még 2009-es kódot. -Itt a fórumon írhattátok, hogy 2009 óta egyik készülék sem frissít automatán.(tehát valószínűleg kód az van, csak pötyögni kell) -A legközelebbi megoldás (időben mérve) hogy ingyen tányérost nézzünk mikor a kódozás befuccsol, a hamis kártya lessz. Ugye? Tehát ennek megfelelően kell készüléket venni. Gondolom ez teljesen mind1. Ha van rajta kártyanyílás, akkor majd belefog menni a móka? +Tényleg rossz nézni hogy mennyí zöldfülű life-hacker rákattant a témára, és értelmetlen kérdésekkel bombázza a szakikat. De hát mi is szakik leszünk egyszeee'. bruhahahah
  12. thoger

    Hálózati problémák

    Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy nemrég vettem használatn egy wifi PCI kártyát. típusa: Asus Wl-130b Problémámat idézem egy levélből: Beszereltem a saját gépembe próbára, (mert nem nekem lett véve) és ahogy kell feltettem a drivert. Nem álligattam benne semmit, hagyatm ahogy van, a windowson belül kerestem hálózatot. Meg is találta a melettünk lakó szomszéd net-ét (ahova már egy nálam járt laptop-al sikerült csatlakozni maximális jelerőséggel). Nos a jelet nagyon gyengének titulálta a winfos, csatlakozni is csak nagyon sok próbálkozás után bírtam. Mi lehet a probléma? (Azt még észrevettem hogy az antennát nem lehet normálisan rátekerni, nem szorul rá. de lehet az miatt nem veszi a jeleket rendesen?) Tipp?? ????
  13. 3madjára szerkesztve: Végigolvastam az egész témát. és énis szeretnék ingyé' Digi-t nézni ÉS: -Milyen beltérit ajánlotok ami automatikusan frissíti a kódot? -Gondolom abba a beltéribe kell egy kártya(??) de milyen? -Óccsóé is jó a beltéri, nemtudom mennyire számít h olcsó vagy nem. -Nincs HD tv a családba, de érdemes lenne venni HDMI vel ellátott kütyüt? (talán csak 1-2-3 év múlva lesz lapostv)
  14. thoger

    South Park vs. Family Guy

    ...és a lamantinok megtagadják a munkát!
  15. thoger

    South Park vs. Family Guy

    Nem lehet a 2-őt összehasonlítani. Mindenkettő, a maga módján a legjobb!
×
×
  • Create New...