Jump to content
PirateClub.hu

Arsenal


Haino
 Share

Recommended Posts

hát azért szerintem olcsón tudják megszerezni és pár évig még jó védő ha kidölne valaki a kezdőből meg afrika kupa esetén is pl.. :D

 

Wenger: Ha nem a legjobbunkat nyújtjuk , akkor kiesünk.

 

„Így a párharc előtt úgy érzem egy kicsit esélytelenebbek vagyunk – nyilatkozta Arséne Wenger az „ágyúsok” vezetőedzője. – A tapasztalat mindenképpen az ő javukra billenti a mérleg nyelvét, és tavaly megnyerték a sorozatot. Mindig nagy kihívást jelent a címvédővel játszani. Ha nem a legjobbunkat nyújtjuk a Milan ellen, akkor kiesünk."

 

A statisztikák szerint is nagy összecsapásra lehet számítani, hiszen az Arsenal a legutóbbi tizenhét otthoni Bajnokok Ligája találkozón nem szenvedett vereséget, ráadásul ezeken a találkozókon mindössze hat gólt kaptak. A londoniak a legutóbbi tíz olasz együttes elleni meccsükből hatszor nyertek hazai pályán.

 

A milánói alakulat pedig az utolsó tizenkét BL-meccse mindegyikén szerzett gólt, és a az elmúlt hét alkalommal, mikor angol csapat keresztezte az útját, négyszer győztesen hagyta el a pályát és csupán egyszer kapott ki.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Na emberek, A meccs elkezdődött, Pato-ra oda kell figyelni, okozhat még kellemetlenséget, de azé remélem nem fog :)

 

 

Na neeeeee, Toure megsérült, jön Senderos ahogy látom <_<

 

Támadunk mint az őrült, gól sajnos még nincs, de remélem lesz :) Eduardo-nak volt egy nagy lövése

Link to comment
Share on other sites

Toure már a mérkőzés 5. percében a földre került, miután eltalálta Pato lövése. Valószínüleg nem ettől szenvedett vádli sérülést a játékos, de úgy néz ki, hogy egy hónapot kell kihagynia. Ez azt jelenti, hogy kihagyja a Birmingham, az Aston Villa, valamint a Wigan elleni találokzókat, de valószínűleg a Middlesbrough és a Milan ellen sem léphet pályára. Toure-t Philippe Senderos fogja pótolni a következő időben. És még egy rossz hír, hogy Johan Djouru, akit a csapat visszarendelt a Birmingham-től a sok sérülés miatt, szintén megsérült. Szóval az Arsenal-nak továbbra is nélkülöznie kell jó pár játékosát.

 

:( touré sérülése roszkor jött. de állítólag rosicky már lehet játszhat a milan ellen :)

 

Link to comment
Share on other sites

Körülbelül egy hónapig nem léphet pályára Kolo Touré, az Arsenal elefántcsontparti labdarúgója, aki az AC Milan elleni szerdai Bajnokok Ligája nyolccadöntőn dőlt ki a sorból.

A védő éppen egy lövést próbált blokkolni a 0-0-ra végződött összecsapás első félidejében, amikor a vádlija megsérült.

Mindez azt jelenti, hogy Touré - aki helyett a svájci Philippe Senderos lépett pályára - nem játszhat a címvédő elleni két hét múlva esedékes visszavágón.

 

:(

Link to comment
Share on other sites

ááááá... :angry: ilyet csinálni ! jogos a piros lap és még kevés is ...!

 

Martin Taylor gets a straight red after a challenge on Eduardo. Cesc Fabregas urgently tells the physio to attend to Eduardo, with the rest of his team-mates looking shocked. The striker is badly injured - looks like it could be a broken leg.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Én nem vok valami nagy Arsenal drukker, de ami sok az sok :angry:

A piroslap jogos volt, de amit a bíró művelt az egész meccs alatt az kész röhej volt. A szabadrúgástól kezdve a 11-ig. <_< A szabadrúgásnál semmi nem történt vagy másfél m-re volt a csávótol a labda, aztán meg sunyiban még Almunia állítgatja a sorfalat, berúgja. Nem pofátlanság 1 kicsit? :huh: Nah mind1,még ezt elnéztem a bírónak, utána meg 1-2-nél már örültem és jogos is volt a vezetés, de a végén a 94. percben, amit a bíró ismét művelt: mikor a Birminghami feldobta magát.... mert Clichy a labdát rúgta el.... És ráadásul a végén még befújja a büntetőt. Küldjék el ezt a bírót melegebb vidékre! :angry:

 

 

u.i.: és valószínű, h ezen a bírói balítéleten fog elmenni a fogadásom, és annyi 20.000 ft-nak, amit nyerhettem volna :(

Link to comment
Share on other sites

hát szerintem sem fog játszani...de remélem nem nekem lessz igazam ! ráadásul a Man Utd 5-1 re legyőzte a szarkákat. Már "csak" 3 pont a különbség :(

Ez min. 1 év kihagyást jelent (jobb esetben)

Rosszabb esetben nem fog többet focizni! :(

 

a videó végén láthatjátok a szörnyű jelenetet

eduardo crash

 

s h taylor még röhögött is... örökre eltiltanám a focitól

Link to comment
Share on other sites

Hát azért nem kell egy év a gyogyuláshoz!manapság elég fejlett az orvostudomány!az igaz hogy az EB-t kihagyja, de szerintem ősszel már ott lesz!Jah amugy Henrik Larsonnak is igy tört el a lába és neki sem kellett egy évet kihagynia!

Link to comment
Share on other sites

Hát azért nem kell egy év a gyogyuláshoz!manapság elég fejlett az orvostudomány!az igaz hogy az EB-t kihagyja, de szerintem ősszel már ott lesz!Jah amugy Henrik Larsonnak is igy tört el a lába és neki sem kellett egy évet kihagynia!

Igen, de neki a sípcsontja közepénél törött el, s az kevésbé macerás - idegek-erek-artériák- szempontjából mint a boka környéke...

sztem 10hónap min. lesz amíg újra felvehetei az arsenal mezt hiv. meccsen...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...