Jump to content
PirateClub.hu

Moderátor ajánló


tibiole
 Share

Recommended Posts

Az biztos, h. szabálytalankodást látva nem egy-két indulatos hozzászólást írt régebben, de ha más nem majd objektív warnolgatást tanul :D:lol:

Link to comment
Share on other sites

áhh, jobban meggondolva nem is tudom... mind a mai napig 100 meg 100 olyan témát lehet látni, ahol eléggé indulatosan írogat különböző témákra, szabálysértésekre, nem megfelelő gondolatokra, stb... Szerintem higgadt moderálásra és folyamatos objektivitásra nem lenne képes. (és ő maga is elég sok indulatot kelt, bár tény, h. ő maga mindenhol ott van...) Max elite member, mod szerintem semmiképp.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem sürgős választás kellene, még mielőtt a Games-ben megint elszabadul a pokol :) Assaultking kapcsán továbbra is tartom, h. talán megfelelő lehetne :)

Link to comment
Share on other sites

Tudok még valakit, aki még elég sokat van fenn, viszont elég kevés postja van. Ellenben nagyon jó munkát végez, személyes tapasztalat, ugyanis nem más, mint a társam a MadeUnder vezetésében. Ahogy visszább írta tibiole a feltételt, van webes tapasztalata, nem egy elveszett ember. :) Profilja:

http://www.pirateclub.hu/index.php?showuser=98649

 

Szélesedik a választék ;)

Link to comment
Share on other sites

A topicjai korrektek, szépen rendezettek, de viszont a letöltési témákon túl nem sok hozzászólása van. Számomra igazán - éppen ezért - túl sok nem derül ki. - nem tudom, h. hogy venné a feladatot.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

A Scripts, Templates, Fonts, Icons & Wallpapers -höz gondolkodtam, h. ki lehetne jó választás - ha aktuális még a téma moderátor keresése, s nem akarod végül megtartani magadnak tibiole :) - , de mindeddig senki nem jutott eszembe, aki esetleg még ért is hozzá valamennyire...

 

De talán Vin jó megoldás lenne viszont... Foglalkozik weblap tervezéssel, grafikával, templatekkel is szerintem, Elit Member elő-státusz szintén adott, s szerintem a feladatot is megtudná oldani! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Mivel mostanában a tanulás rengeteg időmet elveszi, ezért Belami18-at ajánlanám a Humor fórumrészre, ugyanis napi szintű aktivitása nem kis segítség nekem, rengeteg reportot küldött már, és IRC-n is sokat segített a Humor helyrerázásában. Több, mint 3 éve pedig büntetlen előéletű. :)

Profil:

http://www.pirateclub.hu/index.php?showuser=5945

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ajánlottam valakit a moderátor ajánlóba, de semmi vélemény nem érkezett efelől. Szerintetek alkalmas lenne a feladatra Belami18? Ugyanis mostanában rengeteget kell tanulnom, örülök ha este jut egy kis idő az Ebooks-ra, és a Csevegésre, mert ugyebár a Csevegésben nincs házigazda, és napi szinten benézek. Amúgy biohazard mióta power user? :huh:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...