tibiole Posted December 25, 2007 Author Share Posted December 25, 2007 Erre a három népszerű fórumra nem tudtok valakit? Erotika, Humor, Gumiszoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Március 2, 2008 Author Share Posted Március 2, 2008 Úgy gondolom ismét erősíteni kéne a gárdát, néhány új moderátorral. Tippek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 A javaslatot mindenképp támogatom BoRo mindenképp megérne egy próbát! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 Gyorfypeti admin a madeunder-en,de mégis szinte mindig online it is! A taglista nézegetése közben én is felfigyeltem rá,szerintem érdemes lenne rákérdezni tőle. itt van a hivatkozás a profiljához : http://www.pirateclub.hu/index.php?showuser=88053 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 Seraf723 szerintem az Erotikához megfelelő választás. Viszonylag sokat van fönn, gyakran feltölt, értelmes http://www.pirateclub.hu/index.php?showuser=7785 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Március 2, 2008 Author Share Posted Március 2, 2008 Ő sem válallta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Március 3, 2008 Share Posted Március 3, 2008 És BoRo mit válaszolt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Mivel a Music letöltés elég pörgős rész, nekem eszembe jutott egy forma aki 5 nap leforgása alatt 93 reportot küldött nekem a Gamesban. Úgy volt hogy offolásért kapott egy warnt, majd elkezdte küldözgetni a reportokat, nem győztem kattintgatni a privát üziket Igaz nincs túl sok hozzászólása, de csak egy ötlet. http://www.pirateclub.hu/index.php?showuser=47629 Mondjuk én még Dj SouD is jónak látnám rá Vagy pedig bak http://www.pirateclub.hu/index.php?showuser=19268 Mondjuk az adatlapja szerint csak 14 éves, de jók a feltöltései és bűntetlen előéletű, pedig 1000 hozzászólás felett van Így ahogy mászkáltam mást nem igazán találtam eddig... szerk: ja meg Flóri Bá az erotikába talán, igaz néha alig értem hogy mit ír, de azért normális ember és ő is tett már az asztalra egyet-smást Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Március 25, 2008 Author Share Posted Március 25, 2008 Dj SouD szinte csak linkel, őt inkább hanyagolom, Flóri Bá komolytalan, bakkal felvettem a kapcsolatot, bár kicsit fiatal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bak Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 Sziasztok ! Köszi a felkérést , igyekszem megfelelni , már csak elegendő időm legyen A korommal kapcsolatban van egy kis eltérés felfelé , de mindenki annyi amennyinek érzi magát , nemigaz ? Üdv : Bak Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Április 28, 2008 Author Share Posted Április 28, 2008 XxX-re moderátorjelelölt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 XXX-re Corso666 ? Az e-bookot ha nincs más jelentkező lehet bevállalom holnaptól, mert a Games nyugisabb lett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 Ha nem találtok az XxX-re jelöltet én bevállalhatom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Április 29, 2008 Share Posted Április 29, 2008 Én meg bevállalom az Ebooks & Tutorials részt, amíg nem találtok valakit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Április 30, 2008 Author Share Posted Április 30, 2008 Na, akkor egyenlőre így lesz, ha esetleg tudtok felhasználót moderátori posztra, kérlek jelezzétek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 BoRo? Már ajánlották, de ahogy néztem sok a feltöltése, és normális postokat ír. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Parteigenosse? Sokat aktív, főleg segédkezik, warn-jai jelenleg nincsenek, és értelmesen szól hozzá az adott témá(k)hoz. Profil: http://www.pirateclub.hu/index.php?showuser=62071 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Jaire http://www.pirateclub.hu/index.php?showuser=24139 Segítőkész és viszonylag sokat is segít, értelmes. Ha valahol üresedne hely akkor szerintem ő is szóba jöhetne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 Ha újabb moderátorra lenne szükség, akkor Bakfan -nal mindenképp számolni kell! Nézelődtem a múltkoriban a Fairlight-on, s ott olvastam, h. kezdetben csak egy kisebb témának volt a moderátora (csak ott rendelkezett moderátori joggal), de látva azt, h. moderálások számába a régi modokat/admint is felülüberelte általános moderátor lett belőle... Vagyis neki gyakorlata is van és moderátorként valószínűleg aktív is lenne... mindezek mellett természetesen még normális is a tag és sokat online... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Május 27, 2008 Author Share Posted Május 27, 2008 Nagyon jó! Egy újabb taggal bővült a staff, név szerint bakfannal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Napi több reportjukkal és egyéb privát üzenetbeli bejelentéseikkel felhívták magukra a figyelmet: vans, CHOSEN, és az általam már említett Dation Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Bele olvasgattam mind a hármuk hozászolásaiba és szerintem Dation sokkal jobban kifejti a mondani valóit. Nem csak egy mondatokban válaszol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Én is Dation-t támogatnám a három fórumozó közül! Vansnak elvétve vannak meredek kérdései, bár rendes tag.. múltkoriban is elmagyaráztam neki, h. mi a piramislink és hogy miért tiltott, erre olyan linket dob be nem sokkal később "a hogyan kereshetek neten pénzt" elnevezésű témába, amii ezzel foglalkozik, s amiben több tucat ilyet találhat az ember és aztán hosszasan, fájdalmasan el kellett magyaráznom, hogy miért tilos még úgy is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Hm, pedig már olyan reportot is kaptam tőle, hogy az illető aláírásában piramisjátékos link szerepel. Lehet hogy a te hatásodra küldte :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Augusztus 23, 2008 Author Share Posted Augusztus 23, 2008 Mivel ica lassan egy hónapja nem aktív a fórumon, és senki nem tud róla semmit, új házigazdát kell kereseni a "-== Scripts, Templates, Fonts, Icons & Wallpapers ==-" részlegre. Tippek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Hát, ha Gospel komolyan gondolja, amit írt, s nem csak pillanatnyi felindultság - akkor a következő potenciális moderátor jelölt szerintem assaultking lehetne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Figyelj, Crunker barátom (itt lakik 50 méterre) többször is szólt nektek is meg a topikokban is hogy csinálni kéne valamit, erre kap tőled egy ilyet hogy: Az ötletek a fórumhoz elnevezésű témába írt hsz-edet töröltem, nem akarom, h. elszabaduljanak az élősködők Na ne nevettess már..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Igen, amikor beszéltem vele, akkor írtam is, h. a jópár napra visszamenően rendet raktam, majd írtam a Staff csevegőbe (vissza is keresheted...), h. kérném a többi moderátort is h. nézzenek rá, mert nekem semmi időm nem lesz mostanában... eredmény nélkül :S A hozzászólást meg tényleg azért töröltem, mert nem akartam, h. a helyzettel még jobban visszaéljenek azok akik olvassák Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 vans, vagyis phZ, szerintem már ideje lenne, sokat van fenn, sokat reportol http://www.pirateclub.hu/index.php?showuser=89391 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Régebben még nem értettem vele egyet, de egyre inkább támogatom én is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts