joey1988 Posted Szeptember 24, 2006 Share Posted Szeptember 24, 2006 Alkesz palacsinta Hozzávalók: 15 db palacsintához való tészta 5 dl whiskey (sétáló jános vagy valami jobb fajta) 3 dl vilmoskörte (szigorúan zwack! kell az íz miatt) Lényeg az, hogy a még folyékony állagú palacsintatésztába beleöntjük az itókákat, és teljesen szabályosan kisütjük oket. Az ízén semmi sem változik, sem pedig a szagán, de 2-3 darabtól, úgy fejreállsz mint a huzat.(antialkoholista ismeroseink megviccelésére ajánlott.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netocsi Posted Szeptember 24, 2006 Share Posted Szeptember 24, 2006 Na ezt kipróbálom majd, köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Szeptember 24, 2006 Share Posted Szeptember 24, 2006 huh, ez durva. kiskorúként nem próbűlom ki, de azért köszi, jó recept Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Szeptember 24, 2006 Share Posted Szeptember 24, 2006 Ebből csinálni kéne qrvasokat, és még órák előtt beadni a tanáriba h "ajándék". Yol beburkolénák a tanárok és órákra kiütnék magukat. Kemény lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Szeptember 24, 2006 Share Posted Szeptember 24, 2006 hehe. ezt egyszer kiprószáljuk! fősuliban vagy középsuliban vmi fontosdoga leőtt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariszt Posted Szeptember 24, 2006 Share Posted Szeptember 24, 2006 hu mostmár a diszkóba nem le fogják itatni a csajt hanem lepalacsintázzák! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 Hát ha ez müxik akkor írtó gizda Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 Alkesz palacsinta t.(antialkoholista ismeroseink megviccelésére ajánlott.) szia joey1988! ne haragudj, de nem értek egyet a kijelentéseddel, és ennek szeretnék hangot adni! én egy antialkoholista csajszika vagyok, soha életemben nem ittam alkoholt, és nem is szeretnék! ugyanígy vagyok mindenféle droggal is! és ezen a szokásomon nem kívánok változtatni! ha engem a baráti köröm kitenne egy ilyen szemétségnek, hogy megetessen egy ilyennel, és ők jót röhögnének azon, hogy én rosszul leszek tőle, az tuti nem maradna büntetlenül a részemről! soha életemben nem bántalmaztam senkit fizikailag, de ilyen esetben megtenném, amikor valaki az életemmel, vagy az egészségemmel szórakozna! egyenesen kicsinálnám, sőt fel is jelenteném, de nem úszná ezt meg, az fix!!!! na, erről ennyit! szipi :butcher: :box: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 Szipivel nem lehet packázni. Amúgy jó ötlet, de nem tom hogy tényleg hat-e. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 Ja lehet h túl sok alkohol távozik el sütés közben, amúgy meg ezzel senki életével és egészségével nem játszik senki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 Hát yahh, meghát joey úgy fogalmazott h alkesz ismerőseinknek. Szal az alkesz még örülne is h ingyér berughatott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 Ha meg nagyon alkesz csávó csinálja, akkor az meg magára gyújtja a konyhát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joey1988 Posted Szeptember 30, 2006 Author Share Posted Szeptember 30, 2006 szia joey1988! ne haragudj, de nem értek egyet a kijelentéseddel, és ennek szeretnék hangot adni! Kismuci! Nem én írtam a receptet, és még én sem próbáltam ki! :innocent: Úgy kaptam msnen, szóval valószínűleg fenn van valahol a neten ugyanilyen formában...reklamálj ott! :victory2: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Szeptember 30, 2006 Share Posted Szeptember 30, 2006 Mindenestre LOL .Bár ugye ilyen magas szesztartalmú italok gyorsan párolognak de ha elég van a tésztába akkor tuti marad benne vmennyi. Vmikor ki kéne próbálni bár a hazzávalók finomak magukba is.Pl: eszel palacsintát és utánaküldesz egy kis vilmost. Amúgy nem vok alkoholista félre ne értse senki, de "szüzességet" sem fogadtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 hhát ez ütős palacsinta lehet.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpike007 Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 hétfő reggel nyolcig ki tud kb úgy 200db-ot legyártani és behozni a bme matek tanszékre, proffal megetetni minimum 50-et ... NEM akarok hétfőn matek zh-t írni wááááá valaki esetleg tud használt de jóállapotú házilagtákolt vagy gyári robbanúszert az is megteszi... köszi bocs az offért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fezo Posted Október 17, 2006 Share Posted Október 17, 2006 hehe, ezt kipróbálom.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportfan Posted Október 23, 2006 Share Posted Október 23, 2006 nekem is bejön ez a recept (már csak azt kell kideríteni hogy miből van a palacsintatészta ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggio11 Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Ez jó lehet! Absinttal nem üt jobban? Vagy valami mérgesebb házi pálinkával? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 ez nem rossz ki kéne majd probálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 szeritnemfaja hétvégén megcsinálom(köv.) másrészt robbanó anyagok hoz értek valmenyit mekorátkellne robanija:D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 ugy is viszünk szerdán kaját a suliba mert karácsonyozunk, megnézem mi lesz belőlle majd leírom Nyári fajtálya pedi : dinnyét meglékel > léket megesz > hp-val feltölt > a lék héját visszarak > előzö kettőt párszor megismétel > rökögni a részegeken (osztálykiránduláson tesztelve ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joey1988 Posted Január 20, 2007 Author Share Posted Január 20, 2007 Szilveszterkor állítólag volt, de sajnos addigra én már nem tudtam enni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 megvan a kaja a következő partira köszönöm joey1988! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Ez nagyon kemény.... bár én multkor a kókusz golyóval jjártam úgy, hogy tettem bele rumot és egy kicsit megszaladt az üveg.... finom lett... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csalgabo Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 Hi! Valaki már megycsinálta ezt? Nem gyullad meg az alkohol a tésztában? Mert nem szeretném leégetni az egész konyhát. Amúgy sztem hétvégén megcsinálom. Majd beszámolok az élményeimről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 THX THX THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 nah, valaki kipróbálta már? :-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Ha vki kipróbálta írjon a hatásáról! ez engem is érdekel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 Az alkohol nem fog elégni a tésztában, ha jól összekevered a tésztát, akkor biztos nem jah, és EL NE FELEJTSÉTEK: PALACSINTASÜTÖBEN KELL SÜTNI, NEM A TŰZÖN :D:d:d Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts