phz Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Szerintetek érdemes SE W910i-t venni? 54e Ft újonnan kártyafüggetlenül... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 ha egy jó középkategóriás teló kell akkor nem rossz választás. Multimédiában nem erős kivétel persze a zenei rész mivel arra van kihegyezve ,de a kamera nem valami jó(nincs vaku és 2megapixel),wifi nincs.Cserébe viszont szép,jó anyagból van és könnyen kezelhető.Ha kb 55-öt kéne költenem akkor nokiae51 vagy n73. Mindkettővel tudnék zenéthallgatni de wifizni is ha úgy adódna kedvem , sőt n73-ban a kamera is egész jó a symbian rendszerről nem is beszélve.Meg kell nézni hogy mire kell a teló és hogy neked melyik jön be. Szeretnél különbőző progikat használni ,internetezni wifin keresztűl és sokat fotózni vagy inkább csak nézzen ki szépen és jól szóljon a zene . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 n73-at bátran ajánlom mindenkinek (ileltve inkább annak akit érdekel a symbian világa) polipot annyival kiegészítve, h az n73-ban nincs wlan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 bakker valóban nincs. Akkor sorry. Nem értem miért de már régóta az rögzült bennem hogy van benne wifi Lehet egy rosz leírás után rögzült bennem . De ettől függetlenül tényleg jó teló. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Hát igen főként zenére kellene de azért a kamerája se legyen rossz... majd kiderül hogy mi lesz egyelőre még a pénzem sincs meg rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 én most egy n82-re pályázok ,tesztek alapján az egyik legjobb teló a piacon . Nem is olyan drága a tudásához képest és már régóta spórolok egy jó telóra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Sztem a legjobb lenne egy iPhone vagy egy SE W960i Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 Iphone-al az a bajom hogy túl van árazva. 100 ezer Ft-t nem ér .Kamera nem nagy szám ,sok hiányosság.Persze mellette szól a szép képernyő,remek oprendszer,wifi. De akkor inkább 80 ért veszek egy n82-őt amiben wifi van ,kamerája az egyik legjobb ha nem a legjobb és symbian-ra olyan progit rakok amit akarok. Olyan kéne ami mp3 lejátszóként is funkcionál és az n82 ebben sem utolsó.SE-t meg már csak azért sem veszek mert SE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Pedig jók az SE-k Most K750i-m van és csoda hogy miket kibírt Kb már 20 esett betonra és 1-2 karcoláson kívül semmi baja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Nah azthiszem telóvásárlás elmarad vettem pár dolgot és most nincs rá elég zsém. Meg állítólag őszre itt lesz a 3G Iphone és akkor egy olyanra beruházok majd. A kamerán nem javítottak de 2megapixel nekem bőven elég arra hogy ha valami van akkor ottlegyen Sony Ericsson W610i-ről meg annyit hogy igazából sokat nem lehet róla beszélni.A kamerája átlagos,kezelhetősége kb olyan mint a többi se bár a gombok elég furák.Walkman funkciókban elég jól áll és ugye most az ára sem rosz. Ha csak egy jó zeneteló kell ami egyszerű és kb ennyi pénzed van rá akkor vedd meg. Egy teszt: http://mobilarena.hu/teszt/sony_ericsson_w610i_uj_lemezborito/bevezeto.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 iphone 3g egyelőre nekem is vonzó, 30-50 ezret bőven megérne, de ha tényleg ennyi lesz az ára olyan néptelefon lesz belőle, mint annó a 3210-3310-ből Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 szerintem lesz az mondjuk 1 éves előfizetéssel 50-70 és 2 évessel meg 80-100 körül .Nem hinném hogy 50 alatt lenne az ára .Amerikában lehet hogy 200 meg 300 dollár (ha jól emlékszem) az ára de itt biztos másfél-kétszer annyi lesz. De ne úgy legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 meg lehet venni azt amerikából is az ebay-en pár ezer szállítási költség felárral, ezen ne múljon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 hát az igaz,csak hogy megy-e magyar hálózaton meg a garancia.... de bízom benne hogy nem lesz olyan drága és akkor beruházok egyre.Csak ki kéne várni az Őszt vagy talán telet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 mondjuk addigra valszeg az n82 ára is lemegy 60-65 ezerre, akkor meg már az mégiscsak jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 az igaz,de az Iphone-ban megvan az az élmény ami más telóban nincs,szavakkal nehéz leírni de a feeling az verhetettlen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 a többi gyártó is folyamatosan jön ki a hasonló megoldású érintőképernyős telóival, szal nem lesz verhetetlen az a feeling pl. a nokia 5800 kapásból jobb lesz, mint az iphone 3g Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 az 5800-ról olvasgattam már rövid cikkeket de nem lehet tudni hogy mikor jön ki,pontosan milyen lesz,a kezelhetőségét is meg kell majd nézni meg ilyenek.Igazából már 1 éve várom hogy valami jó telót vegyek de mindig inkább még még várok és közben elköltöm másra a teló árát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 ilyen alapon minden évben várhatsz, mert évről évre jobbnál jobb telók jönnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 hát jah de régebben nem is érdekelt annyira a telefon ,de mostmár egy jó telefon kis tulzással már madjnem egy multifunkciós kütyü pl a net,video,fotó,játék és persze a kapcsolattartás.Nah mindegy majd lesz valami ősszel vagy télen majd úgyis beszámolok róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 Hello szeretnék egy új telót venni mert már a K750-m egy éves. És kicsit elavult (de azért szeretem ) . Most kinéztem magamnak egy Sony Ericsson W580i-t T-mobile-nál most 34E nem tud sokkal többet és a kamerája is gyengébb ,DE újabb és modernebb nem tom hogy lecseréljem-e vagy várjak ;vagy esetleg másik telefont tudnátok-e ajánlani ilyesmi árkategóriában (max. 40 HUF). Előre is Köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 szerintem csak azért cserélni, kiadni 30-40ezer pénzt, mert újabb, ellenben alig jobb, felesleges, de te tudod egyébként én 40ért a nokia 6120 classicot ajánlanám (bár én symbian párti vagyok, de amúgy is egy jó telefon ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 az SE-k cseréje szerintem sem a legjobb ötlet 40 körül etooo egy jó kis telót ajánlott neked,bár nem fotós meg multimédiás de jó kis teló. Amúgy ha jól működik a k750 akkor nem érdemes egy középkategóriás telóra lecserélni,annyival nem kapsz jobbat 40ért. 6120c teszt: http://mobilarena.hu/teszt/nokia_6120_classic_megelolegezett_bizalom/bevezeto.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 T-Mobilenál őszel vagy télen lesz az új iphone kb. de én akkor is függetlenül veszem pl. amit most akarok/akartam: SE w910i - T-Mobilenál kártyássan 70e függetlenül 50e (sajna nem vehetek előfizetéssel meg nem is akarok nagyon ) Szóval függetlenül sokkal olcsóbb minden teló a hátránya annyi h alapból fél, 1 éves gari van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 én is kártyafüggetlenül szoktam a telókat venni de csak amire van gari és sokszor elég sokat kell a garanciáért fizetni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Hello szeretnék egy új telót venni mert már a K750-m egy éves......... Egy ideig én is gondolkodtam a W580-on, és végülis inkább a Nokia 5310 mellett döntöttem. Zeneileg nyújt annyit, mint a W580 (ha nem többet), és hát 3,5-es jack, szóval sony fülest is használhatsz hozzá. Már fogtam mindkettőt a kezemben, az 5310 kezelőfelülete gyorsabbnak tünt számomra. Kamerája hivatalosan ugyanazt tudja, de valamivel szebb képeket csinál. Plussz nekem kinézetre is szimpatikusabb Árkategória kábé ugyanaz, talán pár ezerrel drágább, de a 40e-s kategóriában bennelesz, ha jó helyen veszed Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 Üdv! Kinéztem barátnőmnek egy MotoKRZR K1-est, szerintem elég korrekt árban hozzá lehet jutni és 300 óra készenléti idő mellett 6 óra beszélgetési ideje van. Jól is néz ki (főleg feketében tetszik nekem nagyon). Neki viszont bordó-narancsban(?) venném: Szóval véleményeteket kérném, megbízható telcsi-e, nem kell minden hónapban szervizbe vinni? Egyebek.... köszi előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 Ha barátnődnek lesz akk vegyél neki inkább 1 Nokia 7390-est! A siker garantált! Tapasztalatból mondom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 Üdv! Kösz a tippet, viszont azért az jóóóval húzósabb árban. És mindenképpen újat akarok venni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 K1-el sincs probléma szerintem . Nem egy nagytudású készülék ,de csinos ,nőies,van benne kamera (nem szuper de ha kell valamit fényképezni akkor pont jó). Az hogy tönkre megy-e gyorsan az meg pont a telótól függ. Minden szériában vannak pocsékabb készülékek http://mobilarena.hu/teszt/motorola_krzr_k1_uveghaz_hatas/ Itt egy kis teszt,olvasd el és értékeld magadban a telefont hogy neked mennyire tettszett aztán próbáld meg a barátnőd szemével nézni a dolgokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts