creesbeas Posted Július 24, 2006 Share Posted Július 24, 2006 hali azt szeretném meg kérdezni hogy kell konvertálni??? mer ki akkartam irni egy avis filmet és azt nem engedte! szoval azt hogy csináljam meg h dvd legyem??? léci irjatok köszke Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Július 24, 2006 Share Posted Július 24, 2006 Az itt található http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=25511 programokkal nagyon egyszerűen tudsz aviból DVD-t csinálni. Ha letöltöd rögtön látni fogod milyen egyszerű használni. Én az elsőt ajánlom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazula Posted Július 30, 2006 Share Posted Július 30, 2006 Erre a feladatra az egyik legjobb progi a WinAvi v6.3, vagy a WinAvi v7. Kezelése egyszerű: bemountolod az AVI-t és klikk a DVD-re (kb. 30-40min és kész az írható DVD). Kevesen tudják, hogy ha az adott mappában van az AVI felirat fájlja is (ugyanazzal a vévvel, csak a kiterjesztés lehet más), akkor remekül ráégeti a DVD-re a feliratot. Ha 4x-esen kerül kiírásra a DVD, akkor nem szaggat az asztalin. Az is jó tudni, hogy az Xvid-es szaggatás gyógyítója az MPEG4Modifier, melynek futtathatósága csak akkor lehetséges ha fent van a gépünkön a .NetFramework! :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuklis Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 Sziasztok .van 4 mesém vcd és fel akarom irni dvd lemezre ,de nem megy.valaki ha tud segitsen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tammi Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 Írd ki adatként a DVD re, és ha a lejátszód tudja lejátssza. Egyébként konvertálni kellene DVD formátumra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuklis Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 Köszi .az asztali nem tudja az adatlemezt kezelni,a nero nem konvertálja át a vcd-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tammi Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 (edited) http://softex.meganet.lt/news.php?readmore=2739 Akkor konvertálnod kell. Bár én már csináltam olyat, hogy rámásoltam DVD re és a DVD lejátszó(Div X-es vitte) Igaz az AVI fájl volt. Módosította Augusztus 13, 2006 tammi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuklis Posted Augusztus 13, 2006 Share Posted Augusztus 13, 2006 KÖsz .kicsit kocka vagyok igy 10 percig kinlodtam a regisztrácioval.most már konvertálok.java script:add_smilie(":wave:","smid_95") Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobiapo Posted Augusztus 14, 2006 Share Posted Augusztus 14, 2006 TMPGEnc DVD author-ral megtudod csinálni. Megnyitod a progit, ujprojekt, belehúzgálod az mpg-ket, csinálhatsz neki menüt is a progival, és start már készül is a DVD img. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazula Posted Augusztus 16, 2006 Share Posted Augusztus 16, 2006 (edited) Köszi .az asztali nem tudja az adatlemezt kezelni,a nero nem konvertálja át a vcd-t A Nero az SVCD/VCD-ket valóban nem, mert nem találja a csomagban a *.dat fájl (ebben van a mozi). Ahhoz, hogy a Nero negoldja ezt a feladatot, ki kell venned a "csomagból" a *.dat fájt, az alábbi módon: 1. DaemonTools-ba mountold be, megnyitod a virtualis drivert és a *.dat fájlt valamelyik mappában megtalálod. 2. Egyszerűen fogd meg és húzd át egy üres mappába. 3. Indítsd a Nerot mountold be a *.dat, melyet a Nero mpeg-re átkonvertál, miután végzett 4. Zárd be ezen fejezetét és nyisd meg a DVD-re való konvertáláci opcióját,-kb. 60-65min és kész a DVD. Így két mesét is rátol egy DVD-re Enjoy!! Másik módszer: VSO ConvertXToDVD (de csak a v2.0.15.136 tudja) 1. a kimásolt *.dat fájlt bemountolod és kb. 30-35min kész a DVD (a feliratot is mellé tudja tenni, csak legyen u.az a neve mint a filmnek) Ez is rátol két mesét is egy DVD-re Enjoy!! :) Módosította Augusztus 16, 2006 mazula Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobiapo Posted Augusztus 16, 2006 Share Posted Augusztus 16, 2006 A DAT fájlok ugyanazok mint az Mpg-k csak a fejlécüket kell rendbehozni a VCDGear progival, és a TMPGEnc DVD author-ral 4 filmet is rá lehet nyomni egy Dvd-re + mehet a menü is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
derce Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 sziasztok az lenne a gondom és a kérdésem: VSO val átkonvertálom az AVI dvd-be a számítógépen ahogy megnézem minden stiimmel de ahogy berakom az asztali lejáccóba elnyújtott képet kapok mindenütt kilóg meg minden . már átvittem haverhoz is (hátha mondom az én tv mel van gond) de nálla is ugyan az volt a helyzet Mit szúrtam el léci segítsetek nekem Előre is köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 Hali ! Szerintem ott van a baj , hogy a képméretet átállítottad 16:9 be a kimenetnél ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
derce Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 automatán van de számomra azaz érdekes hogy ezt csak TV csinálja pc-n jó de köszönöm a segítséget megpróbálom még1x Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 Hali ! A TV-n a képfelbontás is automatán van illetve a képformátum kiválasztás ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
derce Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 a TV-n sajna nem tom állítani a dolgokat mer használtan vettük és nincs hozzá távkapcs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 Hali ! Szerintem a képformátumot konvertálásnál állítsd 4:3 -as formátumra a VSO konvert x to DVD-ben !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
livi1111 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Üdv! olyan konveráló progit keresek,ami AVI-ból DVD-t tud csinálni...sajnos mindegyik,amit kipróbáltam,próbaverzió,és lejátszás közben közli,h hol lehet megvenni a programot. más topicban lévő linkek (amik szintén pirateclubos fórumok) nem működnek,pl h lehet ingyen a convertxtodvd-t letölteni..S.O.S.! pls!előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 én a VSO-ot ajánlom én is azt használom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
livi1111 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 jelszó mi?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Jelszót nem tudom de innen letudod tölteni a legfrisebb verziót biztosan: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=31721 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
livi1111 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 Jelszót nem tudom de innen letudod tölteni a legfrisebb verziót biztosan: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=31721 és berak feliratokat a filmre??mármint h hol vedd meg.. dif-től kérdeztem jelszót... és ez nem shareware???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
livi1111 Posted Augusztus 25, 2007 Share Posted Augusztus 25, 2007 mit csináljak a kis koponyával?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi60 Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne, hogy Winavi 8-as progival konvertáltam avi-ból dvd-t. Az avi szinkronos volt, a dvd-n pedig angolul beszélnek. Mi lehet a gond? Még soha nem fordult elő. Köszi előre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenyérszalonna Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 sziasztok.az lenne a problémám,hogy 2gb-nál nagyobb terjedelmű avi filmet akarok kiirni dvd-re,azt irja ki,hogy csak windows tudja lejátszani,asztali nem.van megoldás? előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabas1 Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Hát, elég régi kérdés. Remélem még aktuális rá a vélhető megoldás. Ashampoo-val próbáld kiírni. Gondolom a Nero írja ki ezt neked. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Barabas1: az asztali DVD lejatszodnak kell tamogatni az avi (DivX v. Xvid) formatumot, ha tamogatja, akkor le fogja tudni jatszani gond nelkul. Ha nem akkor a legegyszerubb megoldas, hogy ki irod dvd formatumba pl. Vso ConvertX to DVD progi segitsegevel!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabas1 Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Kösz, ismerem az átkonvertálhatósági megoldásokat. A kérdés a 2 GB-os avi lemezre kiírhatósága volt. De ki lehet még írni Nero -> Adat/UTF beállítással az avi fájlt. Ha jól emlékszem, akkor a lehetőségeknél az utolsó sort kell választani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts