Jump to content
PirateClub.hu

Tomi60

Veterán
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Tomi60

  1. Ez tényleg ingyenes? Mert itt "https://vidzplay.com/subscriptions/checkoutaff/tiger" már nem úgy tűnik. A card number az kártyaszámot jelent, vagy nem?
  2. Tomi60

    Zeneszerkesztés

    Nagyon jó elképzelésnek tartom. Ha lehet javasolni, akkor minnél több tutorialt (magyarul)!
  3. Asztali dvd-t használóknak ajánlom a AVIAddXSubs 9.3 ingyenes progit. Nagyon egyszerű a használata (még nekem is sikerült). A lényege,hogy pillanatok alatt ráégeti a feliratot a filmre és máris nézhető asztali lejátszón is. Tudod állítani a betű nagyságát,színét és a típusát is. Egy dolog van,amire még nem jöttem rá, a kész feliratozott film ellenőrzése pc-n. Ha valaki netán rájön,akkor publikálja legyen szíves.Ha meg nincs ilyen lehetőség,akkor viszont ez hiányossága a proginak.Mondjuk nekem még nem volt vele gondom. Kiírtam dvd-re és tökéletes volt a felirat. http://www.ipon.hu/utils/AVIAddXSubs
  4. Akkor elárulhatnád nekünk is, ha van egy kis időd.
  5. Helló! A követekező kérdésem lenne. Winavival konvertálok aviból dvdt. Lesz belőle egy kb 2 gb terjedelmű asztali dvdn lejátszható film. Hogy lehet a legegyszerűbben megoldani, hogy két ilyen filmet ráírjak egy dvdre és egy egyszerű menű segítségével navigálhassak a filmek között. Köszi!
  6. Sziasztok! Egy 16:9-es aviból szeretnék 4:3-as avit csinálni. Lehetséges valamilyen progival? A haveromnak kellene PDA-hoz. Köszi előre.
  7. Tomi60

    AVI-ból DVD készités!

    Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne, hogy Winavi 8-as progival konvertáltam avi-ból dvd-t. Az avi szinkronos volt, a dvd-n pedig angolul beszélnek. Mi lehet a gond? Még soha nem fordult elő. Köszi előre.
×
×
  • Create New...