Jump to content
PirateClub.hu

mazula

Veterán
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

mazula's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. mazula

    Felirat levétele a filmből!

    Rá van égetve az avi-ra, így annak levétele fizikai lehetetlenség... Sory!!
  2. mazula

    AVI-ból DVD készités!

    A Nero az SVCD/VCD-ket valóban nem, mert nem találja a csomagban a *.dat fájl (ebben van a mozi). Ahhoz, hogy a Nero negoldja ezt a feladatot, ki kell venned a "csomagból" a *.dat fájt, az alábbi módon: 1. DaemonTools-ba mountold be, megnyitod a virtualis drivert és a *.dat fájlt valamelyik mappában megtalálod. 2. Egyszerűen fogd meg és húzd át egy üres mappába. 3. Indítsd a Nerot mountold be a *.dat, melyet a Nero mpeg-re átkonvertál, miután végzett 4. Zárd be ezen fejezetét és nyisd meg a DVD-re való konvertáláci opcióját,-kb. 60-65min és kész a DVD. Így két mesét is rátol egy DVD-re Enjoy!! Másik módszer: VSO ConvertXToDVD (de csak a v2.0.15.136 tudja) 1. a kimásolt *.dat fájlt bemountolod és kb. 30-35min kész a DVD (a feliratot is mellé tudja tenni, csak legyen u.az a neve mint a filmnek) Ez is rátol két mesét is egy DVD-re Enjoy!! :)
  3. mazula

    Minden ami DivX!

    Emlékeim szerint a legkevesebb erőforással dolgozó rippelő progi a FairUse Wizard 2 én szeretem, mert tud magyarul és nagyon kivállóan dolgozik, ha békén hagyják munka közben. P2-en semmi esetre sem sok az a 8 óra. Nekem P4 3GHZ és 4óra a rippelési idő +-,-a lényeg, hogy jó legyen a mozi. Én amikor rippelek a gép nem csinál mást csak melózik, addig a közelébe se megyek míg el nem készül (netezek a másikkal, ha nincs másik, akkor csajozok oszt annyi...)!! :)
  4. mazula

    Hang felvételezési gondok!

    Melyik progival rögzíted a muzsikát? Minden bizonnyal opcionálni kell, vagyis be kell állítani a szűrőket. Ha többet tudunk a progiról, akkor lehet, hogy sikeresebb lesz a tipp. :)
  5. Erre is van megoldás, méghozzá gyors, egyszerű és kiválló,-és ami erre képes az a SUBManager progi (sajnos nem tud magyarul (vagy lehet, hogy mégis), de remekül el lehet vele boldogúlni így is). Innen szedhető: _http://www.origo.hu/szoftverbazis/multimedia/video/feliratozas/submanager105.html Enjoy!! :)
  6. Subtitle Workshop Én is e mellet szólnék, időcsúszás kizárva,-amint fent van a gépeden, indítsd el, a beállításoknál válaszd a Nyelv (Language), Hungarian,-klikk az Eszközökre, klikk a Feliratozás egyesítése,-a többi már értelemszerű!! Enjoy!! :)
  7. mazula

    Avi-ba felirat égetése

    "Avi-ba felirat égetése" a világért meg nem bántanék sennkit, de ezt a feladatot a legnagyobb időpocsékolásnak tartom. Miért is? Nos, amióta olyan lejátszó progik léteznek, mint a Media Player Classic, mely mindenféle codec nélkül is beteszi a feliratot a film alá korrekt módon, azóta számomra múltidő a felirat beleégetése az avi-ba. Amúgy minden tiszteletem a kezdeményezőnek kijár!! :)
  8. mazula

    Hogyan Kell Rippelni?

    De ez még nem egyenlő a rippeléssel. A fenti módszer előkészíti a DVD-t rippelésre. Ezt követően kell a cuccot bemountolni pl. a FairUse Wizard-ba, mely kivállóan elkészít egy 700-730MB.-os AVI-t. :)
  9. mazula

    Winamp + felirat?

    Erre azt kell mondjam TÉVES, ugyanis a Winamp is lejátsza a felirattal rendelkező AVI-t, csak legyen egyforma a neve a filmnek és a feliratnak és persze azonos mappában legyenek pl.: film.avi - film.srt!! :) u.i.: Crystal Player innen szedhető (magyar): http://tilosahref.com/x/fs7
  10. mazula

    AVI-ból DVD készités!

    Erre a feladatra az egyik legjobb progi a WinAvi v6.3, vagy a WinAvi v7. Kezelése egyszerű: bemountolod az AVI-t és klikk a DVD-re (kb. 30-40min és kész az írható DVD). Kevesen tudják, hogy ha az adott mappában van az AVI felirat fájlja is (ugyanazzal a vévvel, csak a kiterjesztés lehet más), akkor remekül ráégeti a DVD-re a feliratot. Ha 4x-esen kerül kiírásra a DVD, akkor nem szaggat az asztalin. Az is jó tudni, hogy az Xvid-es szaggatás gyógyítója az MPEG4Modifier, melynek futtathatósága csak akkor lehetséges ha fent van a gépünkön a .NetFramework! :)
  11. mazula

    Avi-ból Dvd készítése

    DVD-ből AVI-t Én a FairUse Wizard 2-t használom (ha nem védett a cucc), tud magyarul és kiválló minőségben dolgozik. Ha védett a cucc, kifejtem DVD Shrink-el, vagy DVD Decrypter-rel (a méretet is tudják csökkenteni minőségromlás nélkül). :)
  12. Mindenképp azt a Joinert kell választanod, mely képes az MPEG-ek összerakására is (az előzetese mindegyiknek írja, hogy mire képes). Munkája során, szinte mindegyik igényli a codec-et ezért a legoptimálisabb, ha a K-lite codec pakk van fent a gépen! :)
×
×
  • Create New...