Jump to content
PirateClub.hu

Barabas1

Veterán
  • Pontszám

    51
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Barabas1

  1. Nem minősítettelek idáig , de kihozod belőlem. Tanulj még egy keveset szóértelmezés terén -baromi nagy szükséged van rá-, mert ha nem teszed .
  2. Az értelmezési szinted nagyon mélyen van, ha nem tudod megkülönböztetni a lehülyéz-t az elhülyül-től Nem jó dolog felcserélhetőnek tekinteni Mellesleg, azért nem ártana, ha magadba néznél, hisz nem írtam feléd sértően, de annyira durván reagáltál rá, hogy szerintem kiütötted a 100 A-os biztosítékot is. Egy beismerése a hibának kulturáltságra vall, de amit Te és a magadfajták csinálnak, az... áh, inkább kihagyom a leírását, úgy sem fognád fel, vagyis értenéd meg szerintem, hisz a tapasztalatom csakis ezt támassza alá. Kár, nagy kár, sajnálom, hogy így van
  3. Olvashatod az aláírásomban, hogy valy miért is teszem azt, amit. De ezzel a mentalitással nem engem égetsz, hanem saját magadról állítasz ki bizonyítványt, és sajna sokadik vagy a sorban, vagyis tömeget alkottok a kisebbséggel szemben. Kár, hogy ennyire elhülyül a társadalom ezen a téren is, és méltóságán alulinak tekinti, vérig sértődik, ha figyelmeztetik rá, hogy hülyeségeket ír vagy beszél.
  4. Az egyenlőre jelentése az, hogy 50-50, vagyis döntetlen. Az egyelőre, az más, ugye? Sajna, az "Igazad van, benéztem." szöveget inkább a felháborodás váltja fel, ami elég érdekes, hisz beszélni illene tudni, pláne akkor, mikor mást mond valaki, mint amit szeretne. Vagy a "vidd ki a bilit vs. idd ki a bilit", nálad mindegy lenne? Mert ez is valami hasonló elszólás, hisz csak egyetlen bötű a különbség Már elnézést a szólásért, de ez nem egy piti benézése a szóhasználat vs. jelentés-nek.
  5. Biztos, hogy nem fifti-fifti (50/50) a dolog, így egyébként egyelőre úgy fest, hogy... Mellesleg, nálunk ez a dolog úgy működik, hogy nap és idő megegyezéssel használjuk a kódot, ezzel elkerülve azt, hogy egyidőben több IP-ről töltsünk egyszerre.
  6. Gondolom, mert középre helyezed, így a végén nem ezt látod: -> [/center]
  7. Nem egy nyelvtanár ül ott és fordít, így nem várható el, hogy nyelvtanilag frankó legyen. Ez csak olyan nagyolós segédletre használható. Programoktól függő, hogy le tudja-e írni a kezelését akkor, ha Ő sem tud azon a nyelven, és attól is függ, hogy mennyire bonyolult, hisz elképzelhető, hogy ábrával is kéne mutatni, ami azért nem várható el ilyen esetekben. Valamint, nem biztos, hogy azért rakja fel, mert használja, csupán a hozzájutás is vezérelheti, ha valakinek esetleg arra lenne szüksége, és ráadásul fizetős. De mennyi progi is van itt is fenn, ami használhatatlan, hisz a csomagban lévő kód nem is működik? (ez csak azt támassza alá, hogy ki sem próbálta)
  8. @Walaki01: Google a barátod? A többnyelvű/multilanguage nem biztos, hogy tartalmazza a magyart is. Ha valaki nem tud angolul, mint Te is, de esetleg tudja használni, akkor miként fordítsa le, hogy érthető is legyen mások számára? Sajnos ez a nép annyira igénytelen és smucig, hogy nem hajlandó a forgalomban lévő programok esetében sem lefordítani a használati utasításokat, azok többsége is angol és/vagy német, stb nyelvű.
  9. Szerintem, ha a program magyar nyelvre is le van fordítva, akkor találni hozzá magyar leírást is, de ha ez nem így van, akkor nincsen (általában), és ez azt is jelenti ám, hogy a progi használatához is kell az angol nyelvtudás.
  10. Csak 1-2 észrevétel: Feltöltők: Érdekes gyorsasággal váltottak az emberek, mikor a fizetős tárhelyek megjelentek. Előtte dobálták a Data.hu-ra, a Mediafire-re, meg a Megaupload-ra a cuccokat. De talán megéheztek, vérszemet kaptak, hogy nyereséggel is lehetne ezt csinálni? Lehet, majd az idő megválaszolja. Kíváncsi leszek majd, hogy milyen arányban fog ez visszamozdulni, hisz tudok nem 1 és nem 2 nagyban töltőt, aki visszatért a Data-ra. Azért ennek kell mondania valamit a hozzáállása tekintetében. Szóval, nem árt a neveket fejben tartani, hogy a későbbiekben a pozitív elmozdulását megfigyelhessük ezeknek az embereknek. Amiről egy árva sort sem olvastam senkitől, az a feltöltési sebesség. Sokan vannak akik igen-alacsony sebességgel tolják fel a dolgaikat. Hát, csak el kéne filóznia azoknak, akik a nagyságot említették, hisz mondjuk egy 50k-s esetében mennyi időbe is telik feltenni azt a mondjuk 200MB-os részt? Potom 1 óra, míg felkúszik, és ez is döntő a darabolások szempontjából, hisz én sem akarom, hogy órákat menjen egyszerre a gép, hisz az lenne, ha több megásban szeretném feltenni, vagyis kevesebb darabban. (egy normális avi, ugye 1,3 MB körüli. Ha azt nézzük ezt nekem több, mint 5 órába telik feltölteni. Ja, erről meg a másik oldal el is felejtkezik, csak az a lényeg, hogy Neki gyorsan meglegyen. Akkor esetleg nézzük meg összehasonlítás terén, hogy ki is lesz a telhetetlenebb, és ki az önzetlenebb?) Letöltők: Érdekes egy (faj) kategória, hisz anyagias a hozzájutás tekintetében, méghozzá sokan nagyon is. Annyira nem gondolkodó réteg a nagyja, hogy a sok kicsit a várakozásaival és a gép előtt üléssel -hisz kódfejtőnek is kell lennie- össze sem adja. Mennyi ideig is járatja esetleg csak azért a gépet, hogy hozzájusson a kiszemelt dologhoz? Áh, szerintem ezt egyikük sem számolta ki, eszébe sem jutott szerintem. De valószínűsítem, hogy ha havi, de pláne ha évi viszonylatot számolnánk ki ezeknél, bőven többe került ez a garasoskodása a meg nem fizetem a prémiumot esetében, mintha kifizette volna (Data-hu-ról beszélek), hisz sokkal kényelmesebben és gyorsabban jutott volna hozzá. Csak hát az a látható kifizetés elvakította a továbblátásában, hisz észre sem vette, hogy az általa ingyen, az az előbbiekben leírtak miatt így többe került, csak a villanyszámlát nem olvasta le, így nem szúrt szemet számára. A fizetős tárhelyek utáni érdeklődés akkor kapott lángra, mikor megjelentek a lopott kódok, aminek jelentősége van a megszaporodott letöltések tekintetében, és szerintem nem is olyan kicsit nőtt a számuk. Azért ezt is illendő nem elfelejteni.
  11. Megírták már, hogy addig, míg nincs támogatás, nem fogják megcsinálni. Olvassatok visszafelé is egy pár oldalt, ha szükségeltetik ->> #611 hsz-t mondjuk.
  12. Konkrétan kerestem, címre. Hülye leszek ennyit átnyálazni A hsz-en belüli keresés egy f0s, ha egy olyan szó van esetleg, ami rengetegszer fordulhat elő. Ez is azt támassza alá, hiszen 19 oldal, az hány hsz is akkor?
  13. @kazso: Próbáld ki a "Bolygónk" szóval, hogy kiad-e valamit rá, mert nekem nem adott ki semmit, pedig van ilyen, amire kerestem.
  14. Bocs, de ez a stílusú megfogalmazás szerintem követelődzősre fogalmazódott, ami elég érdekes számomra. edit:ica Számomra is! Az értelmezése pedig, hogy amíg nem adtok pénzt, addig ez van, ha tetszik, ha nem. Biztos, hogy ezt akartad vele kifejezni? edit:ica Majdnem biztos A távolságfüggőség leküzdésében miként lehetne segíteni? edit:ica Helikopter? A szerverterem oda-vissza300km! u.i.: A mondat végére, ha felkiáltójelet írnak, az felszólító mód, és nem az lesz a jelentése, mintha pont került volna oda, hisz úgy csak egy egyszerű kijelentő mód lesz. Így pedig csak tájékoztató lenne a közlési forma, és nem olyan parancsolós. edit:ica Magyarból jó vagy, én nem annyira. Ja bocs, most látom hogy ez nem a retorika.hu Edit:ica Ha megkérhetlek máskor tartsd be a fórum rád vonatkozó szabályzatát! ha mégis valami nem teljesen világos, várom Pm-be! ez nem csevegő!
  15. Akkor ezt a választ mindenre értelmezhetőnek kell tekinteni, vagy semelyikre sem, vagy éppen arra, amelyikre "valaki" úgy gondolja, hogy megfelelő Ha válaszoltok a problémáink írására, akkor a kérdés belinkelésével orvosolható, hogy kinek is szól. Egyéb esetben, a fentebb írtak fognak érvényesülni....szerintem. Drukkolok, hogy mihamarabb sikerüljön normalizálni a dolgokat, mert addig sajna a fórum sok embernek használhatatlan a "Kereső" nem müxik jelenség miatt.
  16. Sziasztok! Valaki megválaszolná, de őszintén, hogy mikor lesz használható állapotban a "Kereső"? Így semmi értelme nincs, hogy benézzen az ember, hisz nem arra vagyok kíváncsi, hogy milyen új feltöltések lettek betéve az utolsó látogatásom óta, hanem az általam keresettre szeretnék rátalálni. Előre is köszönöm. Barabás
  17. Sziasztok! Csak azután érdeklődnék, hogy a -többször is jelzett- törölt linkeket tartalmazó hsz-aim, miért vannak még a filmes (DL) topikban? Aki keresi, megörül, majd megőrül, mert nincs mit leszedjen. Mellesleg, a fórumot is terheli, és nem hiszem, hogy egyedüli lennék ezzel a nem törléssel kapcsolatosan Köszönöm, és elnézést a türelmetlenségemért
  18. Barabas1

    AVI-ból DVD készités!

    Kösz, ismerem az átkonvertálhatósági megoldásokat. A kérdés a 2 GB-os avi lemezre kiírhatósága volt. De ki lehet még írni Nero -> Adat/UTF beállítással az avi fájlt. Ha jól emlékszem, akkor a lehetőségeknél az utolsó sort kell választani.
  19. Barabas1

    AVI-ból DVD készités!

    Hát, elég régi kérdés. Remélem még aktuális rá a vélhető megoldás. Ashampoo-val próbáld kiírni. Gondolom a Nero írja ki ezt neked.
  20. Barabas1

    Brrip vagy Dvdrip ?

    Olyan kodek???? Nem kevered az mkv-t és az avi-t véletlenül? És természetesen -ami viszont szintén nem természetes- a felbontásokat? Normál és HD.
  21. Barabas1

    Brrip vagy Dvdrip ?

    Csak a DVDrip-pet viszi a házimozid? A BRrip-et vajon miért nem? Az ugyan úgy lehet .avi, csak szebb minőségű tartalommal (ha nem cseszi el a készítője). A megnevezés nem foglalja magában a felbontást. Amiről Te írsz, az valószínűleg az mkv-konténerezésű filmek, amik HD felbontásban készülnek. Sajnos általánosítható, hogy nem tértek át erre a megnevezésre, mikor 720 x 480/560 felbontásnál nagyobba készítik el a filmet, pedig ezzel kicsit szétválasztható/megkülönböztethető lenne a két fajta konténerezés, és megkönnyítené a hozzá nem értők dolgát a letöltés és megnézés szempontjából. Ez akkor lenne nagy segítség a tájékozódásban, ha semmi egyéb infó nem lenne írva a linkek mellé, csak a kiindulási, és/vagy a végtermék minőségét jelölő megnevezés. Azokat a filmeket is csak DVDrip-ben szeded le, amiket esetleg megtartasz, és nem kerül törlésre a megnézésük után? Ha a jövőben tévét cserélsz, akkor mennyivel jobban járnál, ha a jobb minőséget raktároztad volna el A mai DVD árak (35,- - 50,- Ft/db) mellett, nem hiszem, hogy olyan nagy anyagi ráfordítás lenne, ha esetleg a letöltött anyag egy "kicsivel" több helyet foglal .
  22. Barabas1

    Brrip vagy Dvdrip ?

    Hát, aki nem látja a különbséget a kettő között, az valószínűleg nem HD tévén nézi a filmeket. A nagy-felbontású készülékeknél azért látszik ám, hogy milyen alapanyagból dolgoztak. Persze, ha nem rontja el a készítője. Sokkal élesebbek a körvonalak, és szebbek a színek a BRrip-en, mint a sima DVDrip-en.
×
×
  • Create New...