Jump to content
PirateClub.hu

Tomi60

Veterán
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Semleges

About Tomi60

 • Rank
  Pelenkás
 1. Tomi60

  online premierfilmek és filmritkaságok

  Ez tényleg ingyenes? Mert itt "[Hidden Content]" már nem úgy tűnik. A card number az kártyaszámot jelent, vagy nem?
 2. Tomi60

  Zeneszerkesztés

  Nagyon jó elképzelésnek tartom. Ha lehet javasolni, akkor minnél több tutorialt (magyarul)!
 3. Asztali dvd-t használóknak ajánlom a AVIAddXSubs 9.3 ingyenes progit. Nagyon egyszerű a használata (még nekem is sikerült). A lényege,hogy pillanatok alatt ráégeti a feliratot a filmre és máris nézhető asztali lejátszón is. Tudod állítani a betű nagyságát,színét és a típusát is. Egy dolog van,amire még nem jöttem rá, a kész feliratozott film ellenőrzése pc-n. Ha valaki netán rájön,akkor publikálja legyen szíves.Ha meg nincs ilyen lehetőség,akkor viszont ez hiányossága a proginak.Mondjuk nekem még nem volt vele gondom. Kiírtam dvd-re és tökéletes volt a felirat. [Hidden Content]
 4. Tomi60

  Effekt készités Sony Vegasban!

  Hát azt megköszönném!
 5. Tomi60

  Effekt készités Sony Vegasban!

  Akkor elárulhatnád nekünk is, ha van egy kis időd.
 6. Helló! A követekező kérdésem lenne. Winavival konvertálok aviból dvdt. Lesz belőle egy kb 2 gb terjedelmű asztali dvdn lejátszható film. Hogy lehet a legegyszerűbben megoldani, hogy két ilyen filmet ráírjak egy dvdre és egy egyszerű menű segítségével navigálhassak a filmek között. Köszi!
 7. Sziasztok! Egy 16:9-es aviból szeretnék 4:3-as avit csinálni. Lehetséges valamilyen progival? A haveromnak kellene PDA-hoz. Köszi előre.
 8. Tomi60

  AVI-ból DVD készités!

  Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne, hogy Winavi 8-as progival konvertáltam avi-ból dvd-t. Az avi szinkronos volt, a dvd-n pedig angolul beszélnek. Mi lehet a gond? Még soha nem fordult elő. Köszi előre.
×