Levelup Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 Kíváncsi vagyok ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janee008 Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 szerintem CoD2 bár a BF2 se rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 (edited) Szerintem a kettőt ilyen formán ne hasonlítsuk össze. Mert akkor még berakhattál volna gémeket nyugodtan például a Medal of Honort minimum beraktam volan még. Sőt ha ilyen VSes párbajt akartam volna akkor CoD VS MoH -ra csináltam volna a helyedben. Módosította Július 8, 2006 Raziel#666 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 BF2 de én eggyikkel se játszok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 Hát a CoD2 annyiban jobb, hogy kissebb gépigény és minden magyar szerveren megy a tört. De amugy ezt összehasonlitani tényleg nem lehet, mert a CoD2ben nincs nagy szerepe a csapatjátéknak, mint a BF2ben. CoDbna a csipás szinte semmit sem ér mert kicsik a pályák, BF-ben viszont igen veszélyes, mert ott el is lehet bújni ugy hogy nem vesznek észre. CoD-ban meg pont ez a rosz hogy csipával megyek és hiába bujok fedezék mögé nem érek semmit. A pályákon semmi magaslat nincs, hogy onnan lehessen lőni. Na meg BFben mindekinek más szerepe van és egymásra szorulnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levelup Posted Július 8, 2006 Author Share Posted Július 8, 2006 Elnézést kérek all, de a többit azért nem raktam bele, mert haverral kíváncsiak vagyunk ti melyiket nézitek jobbnak, mert neki a BF 2 tetszik jobban, nekem meg a CoD2, jah és a CoD-ban is van csipásnak 1 csomó hely ) Pl Toujane (kedvenc) a brit kezdőtől balra fel a lépcsőn, vagy jobbra, és az 1. lépcsőn fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qtya123 Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 Nekem a CoD 2 jobban tetszik mert bejön a II. VH-s feeling. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 Pl Toujane (kedvenc) a brit kezdőtől balra fel a lépcsőn, vagy jobbra, és az 1. lépcsőn fel Ja csak egy komoly mecsen TDM-ben, két csávót leszedsz egy helyről és utánna be is támadnak ha nem figyelsz. Amúgy meg ha reakció idődön és célzásodon akarsz javítani, akkor egyértelmű COD. Ott nagyobb a szerepe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdanif Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 Így a BF2, de a CoD1-et semmi sem veri... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 (edited) call of duty 2 !! mert lehet neten nyomni.....(bf2-őt meg csak eredetivel lehet neten nyomni) Módosította Augusztus 4, 2006 hun3d Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newyorker Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 szigorúan BF2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 nekem a callof nagyon bejön...a BF2-vel még nem játszottam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lali25 Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 Ém mind2-t próbáltam és sztem mind2-nek megvan az előnye és hátránya is!! A cod 2-ben inkább a gyorsaság,reflexek számítanak még a Bf2-ben inkább a a taktika (a nagy pályák miatt)!!! De nekem a CoD 2 tetszik jobban a gyorsabb, pörgősebb és adrenalin dúsabb játék miatt!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdanif Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 BF2-vel én csak neten játszottam. Keress rá a google-ban a "The All-seeing Eye" kifejezésre. Ez egy szerverkereső, és ezzel tudsz majd játszani másolt játékokkal is neten. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Call of Duty 2. (de inkább CODUO) BF-et elkerülőm nagy ívbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacsi Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 Így a BF2, de a CoD1-et semmi sem veri... nekem is BF2, de miért nem veri a COd1et semmi? sztem játékélményben még a CS is jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FERY332 Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 én nem tok dönteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsterking Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 Csá! A BF 2 a legjobb háborús játék a COD1/2 a közelébe sem ér. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nlete Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 BF2 nekem nem jön be Cod2 powaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crossboy Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 MOHAA FOREVER! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Augusztus 10, 2006 Share Posted Augusztus 10, 2006 Cod2 bár mostanába nem nyomom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rönci Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 (edited) Cod2,igaz a BF2 se rossz de a gépigénye nagyon irreális Módosította Augusztus 12, 2006 Rönci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Ez kérdés? Természetes hogy a CoD 2 mert sokkal inkább multiplayer közpuntu. -a battlefield 2 ben tul nagyok a pályák így bejárni is sok és nem alkalmasak 15 perces szösszenet meccsekre -a a repülök eddig csaknem minden fps gémben leégtek a battledieldbe is csak bele van eröltetve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Call of Duty 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 BF2 inkább..cod2nek a multija nagyon gyenge..de ha az Singlere kérdezel rá akkor cod2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
toni14 Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 CoD 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Call of Duty 2 vagy Battlefield 2 mind1! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 CoD 2 szerintem!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonimusdapro Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Eddig nem csalódtam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 szerintem CoD 2 jobb ill nekem jobban tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts