Szejc Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 Az a baj vele, hogy nem akarja a cd-ket beolvasni-írni, a dvd-t csinálja ezerrel, de a cd-re rá se bagózik... Lécci segítsetek!!! Szejc ui: Samsung DVD-rom SD-616T ATA Device Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 csak cdre,vagy mindegyikre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szejc Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 csak cd... a dvd-t rendesen irja-olvassa :S Szejc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bécikeeee Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 milyen márkájú cd? mer nálam is előfordult, hogy a noname cd-kel nem foglalkozott... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szejc Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 nos azaz igazság, hogy nem tom, hogy a philipstől a verbatinon át milyeneket kelllene még megemlítenem... Elhihetitek minden fajta cd-vel kiprobáltam de semmi nem történik... a meghajtó pörgeti a cd-t és annyi..csifu szal nem tom mi a gond... lehetséges olyan,hogy a cd-t olvaso fej behalt??? ilyenrőlmég nem hallottam... pls help Szejc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 Hány éves a meghajtó?? Mert ha nem mai darab akkor valószínű annyi lett neki.Az ilyenek 2-3év alatt megadják magukat... Esetleg próbálj meg firmware frissítést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szejc Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 köcce, de amugy asszem a 2 éve már megvan neki szal lehet h a fw se segit,de azért megprobálom köcce Szejc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 Helló! Olyan problémám van hogy 1 ideje a dvd-íróm nem olvassa be a dvd filmeket, írásnál meg úgy írja ki őket hogy csak asztali dvd olvassa be, próbáltuk másnál is, nála sem olvasta be. Minden mást kiír, adat dvd-t is rendesen, de a dvd film valamiért nem tetszk neki Próbáltam már lejátszó meg író programot is cserélni, de nem történt változás. Ez azt jelenti hogy elromlott az íróm? Légyszi valaki segítsen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 picit bővebben, pl milyen író ez..., stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 pontos típust nem tudok írni, a lényeg hogy LG dvd-író, és még annyira nem is öreg, 1,5 éve vettem, sokat nem is volt használatban, szerintem 50-nél több írást nem csináltam vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 Everestben vagy Nero infotoolban nézd meg a pontos típusát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 DVD formátumú filmet szgépen csak DVD lejátszó progival tudsz nézni pl Power DVD vagy Win DVD. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 Azt azé tudom, régebben lejátszotta a Power DVD a dolgokat, eleinte azt hittem azzal van a baj úgyhogy feltettem a WinDVD-t az se játszotta. Viszont a gépen lévő DVD-ket meg játssza mind2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 kábel csere, ha nem segít, és garis, akkor meg lehet próbálni becseréltetni, ha nem, akkor meg már nem olyan drága egy új, de az lehetőleg ne LG legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Június 9, 2007 Share Posted Június 9, 2007 ezt majd kipróbálom köszi a segítséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netelek001 Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 sziasztok nejkem is LG dvd írom van (GSA 4167B) és ahogy olvasgattam, majd nem ugyan ezeket a hibákat produkálta nekem is a íróm és végül az lett a megoldás hogy a Firmware frissítés lett rajta csinálva és gondnélkül működik tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 sziasztok nejkem is LG dvd írom van (GSA 4167B) és ahogy olvasgattam, majd nem ugyan ezeket a hibákat produkálta nekem is a íróm és végül az lett a megoldás hogy a Firmware frissítés lett rajta csinálva és gondnélkül működik tovább mi is az a Firmware frissítés? Lehet hogy hallottam már róla csak nem így Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 Az íródban van egy írható EPROM, ezt tárolja a vezérléséhez szükséges alapvető adatokat. Ezt cseréled le... képzeld el úgy mint egy BIOS frissítést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 Ezt gondolom csak szakértő kezek (szerelő) tudja megcsinálni, igazam van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 letöltöd a frissítést és futtatod, mint egy game installt. Ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind2 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 hi all! most van egy Pioneer 110D D íróm, de már kezd koros lenni és ezért szeretnék új dvd írót venni, de nem tudom, hogy milyet vegyek (mostanában nem vagyok jól informált a dvd írók terén). ide várom a tippeket (és az érveket- ellenérveket). Előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 A dobozos Plextor PX-800A nagyon jó árban van (14-15 E forint): Rövid leírás: http://prohardver.hu/hirek/2007-02-15/marciusban_jon_plextor_uj_generacios_dvd_iroja.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind2 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 kössz! jól néz ki. várom a többi ajánlatot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 sztem menj be metroba vagy tescoba,és vedd meg a legolcsóbbat,ami lightscribos... sztem lényeges különbség nem lehet...de lehet h tévedek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Találtam egy oldalon firmware frissítéseket de az én írómhoz többfajta is van A101 Windows (RPC-1 and Auto-Reset )A102 ... egészen A106-ig illetve van egy AN16-os is. Ezek között annyi a különbség h mondjuk a 106 újabb mint a 105? Magyarul mindegy hogy melyiket szedem le, vagy keresnem kéne egy ezzel kapcsolatos utasítást valahol a csomagoláson? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind2 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 hi homa! hidd el, az írók között sok különbség van. én már kipróbáltam 3 írót. pl volt olyan íróm, amivel megírtam 1 lemezt, de utána már nem akarta visszaolvasni... a teszkóba ( ) pedig nem mennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 a light scribe írók mennek most.a márkából a plextor ami jó,asszem vannak más satásak is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Márka mindenképpen Piooner v. NEC legyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 ha sata-s kell, akkor Plextor vagy NEC ha ata-s, akkor ugyan ezek, kiegészítve Pioneer-el..., a lighscribe felesleges giccs, semmi értelme ráadásul a lemez 4x annyiba van bele, ezek közül a NEC labelflashes (hasonló a lightscribe-hoz), a többi csak írni képes, de az rendesen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts