break Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Keriorol moi a véleményed? esetleg Comodorol? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 gagyik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 mennyire fogja vissza az outpost a gépet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Asbi ilyet nem mondanék,hogy gagyik azért mert neked nem jönnek be. Nekem 2évig Kerio volt a gépemen és mindent megfogott és a gépet se lassította nagyon.A régi gépem 1,7Ghz 256mega ram Abit alaplap... és ezt az a ... gépet nem lassította .Szóval a Kerio igen is nagyon jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 nekem nod32+xps tűzfal+routeres tűzfal eddig még nem volt vele bajom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyho777 Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 mennyire fogja vissza az outpost a gépet? szerinterm semennyire én is azt használom és nincs semmi gond... legalábbis remélem:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzu Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 Avast Pro+winxp tüzfal,február óta semmi problem velük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 Outpost Security Suite Pro 2007. Ennél több nem is kell. A beépített vírus/spyware írtót használom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraba Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Végig olvastam ezt a másfél oldalt, és egy csomóan használnak 3-4 programot arra a célra, hogy a gépüket biztonságba tartsák. Én egész lazán küldöm gyerekek, és nem parázom. Van egy 6.4-es blade windows fenn az egyik gépen. Több mnt egy éve megy hibátlanul. Csupán egy nod32 2.7 van fönn. Persze router mögött vagyok. És az sp2 es tűzfal be van lőve. De mint tudjuk, azért az nem ér oly sokat, de mégis azért bekapcsolva hagyom, hátha... Szal vegyetek egy rohadt routert dugjátok bele az utp kábelotokat és kapjatok le mindent a nod32 kívül. Ennyi! Adiosz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doorka Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 Windows tűzfal,Avast,+fél éve a Defender.Mivel sűrűn látogatok varez oldalakat az internet beállításokat módosítottam a reg.-ben.Hat éve megy u.a. telepítés és még egyszer sem kellett piszkálnom hiba miatt.Alap: Ideiglenesen letöltött fileok 1 Mb kapnak,minden netezés után törölve az össz "kuki"+file. Ja még egy apróság.Nálam két kölök netezik sűrűn látogatva brazil oldalakat.Az Avast le sem megy a képernyőről. Router nincs. Nem szeretem. Egy időben volt,de többet kellett vele foglalkozni mint bármi mással. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 az enyémet semmi se védi...ha egy vírus beakar jutni úgyis bejut előbb utóbb...egy normális vírusírtás 8óra egy windows reinstall csak 37perc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Hát idő szempontjából igazad van bár azért nem 8óra egy rendes virusírtás.Persze függ attól mennyi adatod van... Mondjuk Norton Ghost egyszerűbb lenne ennyi erővel mert avval 5-10perc alatt visszarakhatod az egész rendszert úgy,hogy minden beállításod megmarad és a programjaidat se kell újra telepíteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 (edited) ha két partíció van akkor nem muszály minden új programot újrarakni:D Módosította Május 15, 2008 Gabi89 A muszáj az pontos j :D - Persze csak azokat a programokat kell újrarakni melyek a registrybe is írnak,de pont legtöbb ilyen sajna.Még mindig azt mondom a Norton Ghost-nál nincs jobb :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ascool Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 régebben:NOD32 3.0+Comodo+TrojanHunter+Spybot S&D most:Kaspersky Internet Security 2009+Spybot S&D a Kasperban van beépített tűzfal... hát mit mondjak,megy vagyok ezekkel elégedve a NOD32 meg egy nagy ....! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 hát Gabi89 lehet h mostmár én is felrakom a norton ghostot, eddig a 40 gb-s vinyónál nem használtam semmit, minek? úgyse fér re sok minden:D de mostmár a 200gb-hoz lehet h elkellene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ascool Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Most nekem avast!Professional 4.8 van fenn és mellette CounterSpy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
prototype Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Kaspersky önmagában nekem elég (all-in-1). Winfos tüzfal gagyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Na srácok. Akkor elmondom azoknak akik a beépített Windows XP SP 2 tűzfalát használják hogy semmire nem jó. Csak annyira hogy egy netes játékot az első indításnál visszarakjon tálcára. Ennek kikapcsolása bármilyen programozási nyelvben egyetlen sor. Amit én használok az ez a kombó (lehet hogy nem tökéletes, de nekem tökéletesen beváltak eddig): - Ghostwall - Nod32 - Business Edition - Spyware Doctor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsy Posted Szeptember 23, 2008 Share Posted Szeptember 23, 2008 nekem most comodo firewall pro Spybot S&D Avast 4.8 home edition Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanyi Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Sziasztok! Szeretném a véleményeteket, illetve a tapasztalataitokat kérni. Jelenleg Eset Smart Security védi a gépem, és szeretnék váltani. Több elképzelésem is van, de jelenleg nem tudok dönteni: 1. Kaspersky Internet Security 2. Outpost Security Suite Pro 3. VIPRE Antivirus - Antispyware + Outpost PRO Firewall Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubka26 Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Kaspersky Internet Security 2009-et használok,és maximálisan meg vagyok elégedve vele.Lassabb ugyan mint a nod,amikor keresést indítasz,és jobban is fogja a gépet.De mindezért cserébe szinte tökéletes védelmet nyújt...Szerintem ver mindent,nincs hasonlóan komoly védelmi rendszer.Outpost tűzfala állítólag nagyon jó,többi Outpost termék minőségéről nem tudok mit mondani.Igazából sosem használtam semmilyen Outpost terméket.Ez a Vipre Antivirus meg halvány fogalmam sincs mi,még sosem hallottam ezt a nevet.Ha a három lehetőség közül akarsz választani,akkor egy voks a Kasperskyre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fudo100 Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Outpost Pro+ NOD32 és azóta nincs vírusom, addig meg 1-2 hetente telepítettem újra a gépet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox022 Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 figyelmetekbe tudnám ajánlani a spywareterminator , amellett hogy kémprogramokat figyeli, és elintézi van egy kis tuti virus keresője, bele lehet intregnálni a clam antivírust + a web securiti guard progit is ,az utóbbi az oldalakra figyel hogy mennyire fertőzöttek és figyelmeztet is ha problémás oldalra téved a "kedves user" e prulibus unum Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razy Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 ESET Smart Security. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Április 4, 2009 Share Posted Április 4, 2009 Jelenleg Kaspersky Internet Security 2oo9-et használok. Pro: - Közel tökéletes védelem minden ellen - Áttekinthető felület Kontra: - Lassú keresés a fájlok között - Olykor nem találni hozzá Key-t Eddig meg vagyok elégedve vele. Kicsit hiányolom azt a testreszabhatóságot mint amit a GhostWall nyújt, de ez legalább sok az egyben. Outpostot régebben próbáltam. Nekem az azért nem jött be, mert túl sokat kérdezett, hogy ezt és ezt kiengedheti-e netre. Kaspersky általában ezt eldönti helyetted. Ja és az Outpostot nem bírtam letörölni a gépről. Egyszerűen mindig ott maradtak fájlok amik futottak a háttérben. Ezért is kellett egy Windows Reinstallt csinálnom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
muga Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Kaspersky forever! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paali Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 Nekem most AVG Internet Security Pro (all is 1) 8.5 van felrakva, eddig még nem volt vele probléma. Jelenleg 1917318 vírus + 130101 spyware van az adatbázisában, szépen frissül és 2018-ig érvényes Régebben Nod32+ Kerio Firewall = kéthetente reinstall Nemrég Avast! 4.8 Pro+Kerio- így sem volt problémám, csak kiváncsiságból raktam fel az AVG-t, szerintem megmarad egy ideig. Ha valakit érdekel tudok linket küldeni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wronx Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Sziasztok. Mindig felugrik egy ablak a jobb alsó sarokban. Ezt írja ki: WINDOWS SECURITY ALERT Nem tudom eltüntetni sehogy. Légyszi segítsetek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakebite Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Csá! Csökkentett módban spy és vírus irtás! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolli Posted Július 19, 2009 Share Posted Július 19, 2009 Hali srácok! Nekem is kellene egy segítség. A probléma 1 hete kezdődött. Mindig felugrik az explorer ablak reklámmal :S . Nos Eset smart securtitym van +spybot. Váltani szeretnék egy olyanra ami tökéletes véd minden ellen és nem fogja 70% vissza a gépet. Ami érdekes 2 napja telepítettem újra a gépet mivel akkor is előugró ablakok... most megint. Kezdem megunni. Régebben semmi baja nem volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts