Jump to content
PirateClub.hu

bubka26

Veterán
  • Pontszám

    33
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: bubka26

  1. bubka26

    Honnan tudod, hogy magyar vagy

    Én ezt olyan jó érzéssel olvastam végig.Magyarnak lenni jó!
  2. Install multiple apps at once without toolbars or clicking Next. Ninite in action 1. Pick your favorite software below. 2. Click "Get Installer" and run it. 3. You're done! No Toolbars Ninite says "No" to toolbars and other junk. No Clicking Ninite automates installers offscreen. 32 and 64-bit Ninite installs the best version of an app for your PC. International Ninite installs apps in your PC's language. Fast No manual labor means installs finish quickly. http://ninite.com/
  3. Bolond lennék.Minden megvan ingyen is a neten.Ami nincs,az pedig pillanatok alatt meglesz...
  4. http://www.avast.com/eng/home-registration.php?lang=HUN Avg-t nem tudom,de gondolom,az elején felajánlja a lehetőséget.Avast is felajánlja asszem.Amikor a kulcsért kárognak,akkor menj oda nyugodtan a neten,ahova vezet a progi,akármelyik is a kettő közül.Persze ilyenkor feltételezem,hogy a free verziókat szedted le.Nem emlékszem már,hogy van pontosan,nekem most egy feltört avast professionalom van.(Az fizetős,nem úgy mint a home verzió).Ha crackeltet szedtél le,akkor meg nézz körül ott,ahol leszedted,belinkelték.Vagy nézd meg,hogy nem kaptál-e mellé valamilyen fájlt még.How to install,telepítési útmutató,vagy vmi hasonló lehet a neve.
  5. Mind a kettőhöz ingyenes liszensz kulcsot tudsz letölteni.
  6. Tündéri kiscsaj,meg kell zabálni http://www.indavideo.hu/video/A_szoszi_kivansaga_a_fold_minden_lakojanak
  7. bubka26

    Torrent vs Fórum

    Mind a kettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai is egymással szemben.Szerintem nagyon jól kiegészítik egymást.Én használom mindkettőt.Miért is ne lehetne?Sör mellé is iszom jägert. Torrenthez utorrent-datás linkhez dataget-rapidhoz,netloadhoz cryptload.(netloadot is tudja automatizálni,elolvassa a betűképet,nem vicc kajak müxik)
  8. Még nem gyártottak olyan szoftvert,ami ne lenne ingyenes. Mindenből van crackelt. Ha tényleg legálisan ingyenesről beszélünk,amihez nem kell crackelni meg egyéb nyalánkságok,akkor egy voks az avastra részemről. Igazából sok jó vírusirtó van,mindenki azt dícséri,ami neki bevált.A tesztek meg nem igazolnak az égvilágon semmit,mindegyik gyártó fel tud mutatni egy tesztet,amin az ő terméke a legjobb... Pont úgy van,mint a reklámokban a fogkrémeknél,mindegyiket különösen ajánlja valamilyen "híres-neves orvosi kamara". Egyébként sok gyártó csinál különböző termékeket,pl nemcsak egyfajta AVG,vagy nem csak egyfajta nod32 van...stb.Változik például az is,hogy ugyanaz a gyártó melyik terméke komplett védelem,és melyik mellé kell esetleg tűzfal még vagy spywareirtó...Én a vírusirtókat leginkább az autókhoz tudnám hasonlítani,mindegyiknek van előnye és hátránya is.Az egyik alaposabb,a másik kevésbé fogja a gépet,a harmadik kevesebb vakriasztást csinál,a negyedik sűrűbben frissít...stb Ami nekem igazán bejött az: avast+comodo tűzfal+spybot(vagy helyette spyware terminator) trio(ez így tényleg tök ingyenes,legális) illetve a kaspersky internet security.Én ezt a két védelmi rendszert csipázom.De ezek tényleg csak az én személyes tapasztalataim,az én szubjektív véleményem.Sok közkedvelt védelmi rendszert még nem is próbáltam(pl panda,norton sose volt még a gépemen).Biztos van olyan is akinek más jött be.
  9. bubka26

    Ilyen fa sem nő mindennap..

    Nem biztos ám,hogy Photoshop...Szerintem már a Gimppel is lehet ilyet csinálni
  10. bubka26

    Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

    http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=48722&st=200&p=1342616400entry1342616400 Tessék például itt van egy(az oldal legelején).De van még sok ilyen a pirateclubon.A telepítés menete ugyanaz mint sp2-nél.Miért is lenne más De nem tudom,hogy felmegy-e sata winyóra.A sp3 sem ismer fel automatikusan minden sata merevlemezt.Ha eddig simán felment a sp2,akkor ez is fel fog menni.Ha eddig használnod kellett sata/raid vezérlőt vagy a biosban át kellett állítani a vezérlést,akkor most is kelleni fog valszeg.
  11. bubka26

    Mire gondolnak a nők?

    Hú de kajak igazad van!Maximálisan egyetértek.Érdemes elolvasni ezt a Villon-verset,mert nagyon tanulságos: http://jazsoli5.freeblog.hu/archives/2008/09/18/Villon_A_szep_fegyverkovacsne_panasza_oregkoraban/ Itt van egy másik fordításban: http://gulyaslazar.freeblog.hu/categories/Versek_Balladak_-_Villon/
  12. bubka26

    Windows Security Stuffok

    Kaspersky Internet Security 2009-et használok,és maximálisan meg vagyok elégedve vele.Lassabb ugyan mint a nod,amikor keresést indítasz,és jobban is fogja a gépet.De mindezért cserébe szinte tökéletes védelmet nyújt...Szerintem ver mindent,nincs hasonlóan komoly védelmi rendszer.Outpost tűzfala állítólag nagyon jó,többi Outpost termék minőségéről nem tudok mit mondani.Igazából sosem használtam semmilyen Outpost terméket.Ez a Vipre Antivirus meg halvány fogalmam sincs mi,még sosem hallottam ezt a nevet.Ha a három lehetőség közül akarsz választani,akkor egy voks a Kasperskyre.
  13. bubka26

    Ki a kedvenc pornószínészed?

    Nicole Graves,Eva Angelina,Carmela Bing
×
×
  • Create New...