Jump to content
PirateClub.hu

snakebite

Veterán
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Neme
  Férfi

snakebite's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Reputation

 1. Szia Veektor203 A VNC helyett a TeamViewer-t javallom. Van portable változata és magán célra ingyenes!
 2. Sziasztok! Én több programot is próbáltam, többek közt a Nerot és az ashampoo programját is, de nem vagyok velük megelégedve. Asahmpooval vannak bajok, sok gépen nem volt hajlandó másolni lemezt, néhány notin pedig nem akarta az istenért sem használni a dvd írót. A Nero pedig a 6-os széria óta nem az igazi, vannak jobb és rosszabb kiadások de számomra elveszítette a "varázsát". Ami nekem bejött és szeretem az a BurnAware és az ImgBurn.
 3. Csá! Rendszergazdaként futtasd a cracket (jobb klikk --> futtatás rendszergazdaként). A notihoz a drivereket itt keresd: http://www.acer.hu/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=hu&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3743&sp=page15e&ctx2.c2att1=10&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3743&CountryISOCtxParam=HU&ctx1g.c2att92=40&ctx1.att21k=1&CRC=382987224 válaszd a notebook --> travelmate --> travelmate 250 Elvileg ezekkel a driverekkel menni kell.
 4. Szerezz egy másik XP lemezt és telepítsd újra. Értelmetlen vacakolni vele!
 5. Csá! Látom nem igazán vagy tisztában, hogy mitől is jogtiszta a gépeden lévő oprendszer! Először is a CD-t/DVD-t leszarja mindenki, az ominózus matrica ami a géped oldalára/aljára/tetejére ragasztasz/ragasztanak teszi jogtisztává a Windowst. Ez a matrica tartalmazza az op rendszer megnevezését telepítőkulcsát és egy vonalkódot. Pl.: http://www.pc-people.net/Ebay/images/COA_page.jpg
 6. Csá! Akkor neked pontosan most mi is kéne, vagy te magad sem tudod? Driverek vagy maga az XP? XP legálisan boltban kapod, drivereket meg a megadott oldalról.
 7. Csá! Indítsd windows vista kompatibilitással és odakúszik az óra mellé!
 8. Csá! milyen gyártmányu bios van a gépen, vagy ha ezt nem tudod akkor az alaplap típusát írd ide.
 9. Alaplapod drivereit itt találod (csak válaszd ki az op. rendszert a legördíthető menüből): http://asus.com/product.aspx?P_ID=A24zbYNEEjUKRREK&content=download Videókártyád: 32bit: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista32.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.24&lang=English 64bit: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista64.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.24&lang=English
 10. Csá! Windows 7-et akkor telepítsd ha minden eszközödhöz találsz drivert, és a min. rendszerigény felett vagy. Egyébkémt a jó öreg XP is megteszi. Továbbá a 7-ből az ultimate vagy az enterprise tud mindent. A professional csak egy picivel "butább" (pl nem lehet nyelvet választani benne), de ez is megfelelhet a számodra. Ha leírod a konfigodat segítek a driverek kikeresésében is. EVEREST megmondja neked hogy milyen hardverekből van összetákolva a masina.
 11. snakebite

  Windows 7

  CSá! töltsd le a drivereket!
 12. Csá! Gondolom XP-t használsz. Csináld a következőt azon a gépen amihez a nyomtató van kötve: Start --> Vezérlőpult (klassikus nézet) --> Nyomtatók és faxok --> Itt jobb klikk a nyomtatódra és megosztás. Ezekután nézd meg hogy mi az IP címed, amit a router kiosztott neked. (pl.: 192.168.1.1) Ezt a másik gépen csináld: Start --> Keresés --> Számítógépek keresése --> Írd be a keresőmezőbe az IP címedet. A két gépnek pár percig bekapcsolva kell lenniük hogy megtalálják egymást. Ha nem tudod az IP címedet akkor egyszerűen csak a hálótazokat tallózd ki és keresd meg a másik gépet majd csatlakoztasd a hálózati nyomtatót.
 13. Csá! Ha tényleg csak az USB-s netcuccnál van a gubanc akkor ellenőrízda a drivereit az eszközkezelőben, szükség esetén telepítsd újra. Másrészről erősen javasolt csökkentett módban vírus és kémprogram keresés! Nem egy vírus produkál hasonló jelenséget.
 14. Csá! Itt van pár dolog ami segíthet neked: http://www.msfn.org/board/Install-XP-from-USB-f157.html
×
×
 • Create New...