Jump to content
PirateClub.hu

Juventus


iserf
 Share

Recommended Posts

  • Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kedves Yayo! Nem sértődtem meg remélem te se fogsz! Csonka bajnokság? Már 10 éve várok egy bajnoki címre és még jó hogy ünnepelek! Csonkabajnokságban a Rómának ugyan úgy meg volt az esélye mégse használta ki! Nem pocskondiázunk mi senkit sőt 1-2 ember a BL ünneplése helyett azzal foglalaskodott hogy milyen Inter szapulós feliratot tegyen ki! Emblematikus játékos kell Javier Zanetti! Nem hiszem hogy ezt a bajnokság IBRAHIMOVIC és VIEIRA érdeme lenne csak! Volt még ott egy Crespo,Maicon,Zanetti,Cambiasso,Stankovic stb..,stb...! A Juveról annyi hogy nem a játékosokat kellet volna büntetni az akkori vezetőség hülyesége miatt! Nagyon sok játékost innen-onnan lehetne árulózni de a mai football erről szól a játékosokat adják veszik és nem csak ez a két játékos igazolt el a Juvéból hanem más sőt meghatározó akikről nem gondoltam volna hogy elmennek! Nem szeretem Del Pierrot sőt de tisztelem amiért kitartott a csapatánál a nehézségekben is minden tiszteletem az övé és még sok ilyen felfogású játékos kéne! Martins eladása szerintem is rossz döntés volt! Jövőre nagyon izgalmas lesz a bajnokság és ez csak nekünk lesz jó akik szorítunk az imádott csapatnak legyen az Inter,Juve,Milan vagy Róma! Szal nem kell itt árulózni csonkabajnokságozni stb hanem jövőre újra 1000%-kal drukkolni a csapatodnak és ezúton szeretnék sok szerencsét kivánni a kedvenceidnek Mélyen Tisztelt (nem gúnyból írom ezt) Yayo Sporttás! (Mario78 Forza Inter)

Link to comment
Share on other sites

Pletykák:

Érkezik:

Frank Lampard, Chelsea

Gabriel Heinze, Manchester Utd

Mohamed Sissoko, Liverpool

Nicolas Anelka, Bolton

Obafemi Martins, Newcastle

Claudio Pizarro, Bayern Munich

Xabi Alonso, Liverpool

Klaas Jan Huntelaar, Ajax

Gilberto Silva, Arsenal

David Villa, Valencia

 

Távozik:

David Trezeguet, Liverpool

Valeri Bojinov, Liverpool

 

Biztos igazolások:

Érkezik:

Domenico Criscito, Genoa

Zdenek Grygera, Ajax

Hasan Salihamidzic, Bayern Munich

 

Valószínűleg Tudor és Kovac elmegy, Tacchinardi pedig visszajön, jó lenne megtartani.

A SkySport tippje a jövő évi kezdő 11re:

image0605-1334(cvbs).jpg

A kapusposzt biztos, mivel Buffon 2012-ig hosszabbított. :D

De Gilardino helyett én jobban örülnék Trez megtartásának.

Link to comment
Share on other sites

Elég sok a pletyka a Pool körül, rengeteg lehetséges érkezőről és távozóról írnak:

http://www.footballtransferleague.co.uk/football_club.aspx?football_club=Liverpool

Itt pedig a Juve igazolásai:

http://www.footballtransferleague.co.uk/football_club.aspx?football_club=Juventus

Link to comment
Share on other sites

Majdnem hivatalos: Barzagli a Juvéban, Paro + 12M euró a Palermohoz

Terzeguet nagy valószínűséggel elmegy.

 

Trezeguet:

"Mindig a maximumot nyújtottam, betartottam a szavamat: 15 gólt szereztem, ahogy azt Deschampsnak megígértem. Hogy a mai, pályán mutatott gesztusaim a búcsút jelentették volna? A jövőm egyértelmű. Hét év alatt kivívtam 14 millió szurkoló és a csapattársaim megbecsülését. De a klub megújult, változások álltak be és a vezetők felől nem érzékelem már azt a bizonyos megbecsülést. Úgy érzem, hogy a klub más mellett döntött, az itt töltött esztendők alatt elért 140 gólom ellenére, amellyel beírtam magam a Juventus történelmébe. Most még nem tudom, hogy mi fog történni. Elmegyek nyaralni, ha a vezetőknek mondanivalójuk van, az apámat, Jorge-t hívhatják telefonon. Nem érdemes tovább tárgyalni: az lenne a legjobb, ha megmondanák, hogy nem akarnak megtartani, ahelyett, hogy nevetséges ajánlatokat tesznek. Talán valaki kételkedik a képességeimben: pedig hűséges vagyok és a ragaszkodásomat már bizonyítottam a pályán. Köszönet a szurkolóknak, de a döntést a klub hozta meg. A Juvéban szerettem volna folytatni a pályafutásomat, a vezetők azok, akik ezt nem akarják. Sok sikert kívánok az utódomnak. Remélem, helyt fog állni. Nem tudom, hogy hova megyek. Azt várom, hogy a klub egy olyan csapatnak ad el, amely megfelel az én szintemnek."

Link to comment
Share on other sites

Ott van Del Piero, Bojinov, Palladino, Zalayeta és Trez. Bojinovot szinte biztos távozóként emlegetik, Trez és Zalayeta jövője is kérdéses. Úgy tűnik, hogy Ranieri Huntelaarban látja a megoldást.

Trezt én is sajnálnám, nagyon jó csatár :(

Link to comment
Share on other sites

Most olvastam, hogy Benitez ismét bejelentkezett Trez-ért, mióta ő az edző a 'pool-nál állítólag minden évben tett ajánlatot érte. Gondolom, most könnyebb dolga lesz a klubbal megegyezni. Az megint más, hogy bírná-e Trez az angol bajnokság keménységét. Szerintem nem, pedig sajnálom, mert borzasztóan érzi a kaput és a 'pool-ba pont egy ilyen csatár kellene nagyon.

Link to comment
Share on other sites

Az Udinese elnöke Giampaolo Pozzo alátámasztotta azon híreszteléseket, miszerint Vincenzo Iaquinta a Juventus csapatát erősíti majd a következő szezonban.

A két klub már megállapodott, már csak a játékossal kell egyeztetni a részleteket

Link to comment
Share on other sites

 

 

David Trézeguet bejelentette, hogy 7 év után elhagyja az olasz Juventust. A francia csatár azzal magyarázza a döntését, hogy a vezetőség már nem bízott meg benne. A csatár a vasárnapi bajnokin, gólja után félreérthetetlen kézmozdulattal jelezte, hogy távozik a klubtól.

- Én megtettem, amit elvártak tőlem, lőttem 15 gólt a bajnokságban. A vezetőség azonban nem teljesítette az én elvárásaimat a szerződéssel kapcsolatban, ezért tettem azt a bizonyos kézmozdulatot gólom után - mondta Trézeguet.

A csatár véleménye szerint a klub színeiben lőtt 140 gólja után sokkal több bizalmat és jobb szerződést kellett volna kapnia a vezetőktől.

Ugyancsak a Juventushoz kapcsolódó hír, hogy Vincenzo Iaquinta, az Udinese csatára közel áll az átigazoláshoz. Giampaolo Pozzo, az Udinese elnöke hétfőn kijelentette: megszületett a megállapodás a két klub között, és lehet, hogy a játékos már alá is írta a szerződést a torinói klubbal.

(Független Hírügynökség)

Link to comment
Share on other sites

Sergio Almirón 90% h a héten aláír a Juvéhoz

 

Huntelaar Torinoban vacsorázott , Ciro Ferrara éttermében , aki ugye a Juventusnál dolgozik

 

Barzagli összeveszett a Palermo vezetőivel, a legesélyesebb befutó a Juventus

 

 

néhány pletyka v hír , nemtom . de én örülnék mind3nak :)

Link to comment
Share on other sites

http://gportal.hu/portal/jooolap/

ezt az oldalt nézzétek mert itt nagyon sok érdekes info van és ez az egyik legmegbízhatóbb oldal.Tiago elkönyvelhető h már a miénk, Almironnal egyetemben.Én még személy szerint Militoért szurkolok meg Huntelaar-ért.ők jól jönnének!

 

egy kis érdekes hír az interfanoknak nekünk kicsi öröm:

 

http://www.gportal.hu/portal/zebra/

 

nézzetek szét az oldalon a hírek közt és megtaláljátok!remélem teljesül a benne írottak! :) ne csak mi szívjunk!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...