Jump to content
PirateClub.hu

mario78

Veterán
  • Pontszám

    75
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About mario78

  • Születésnap 01/16/1985

Contact Methods

  • MSN
    batigolkz85@hotmail.com

Profile Information

  • Neme
    Férfi

mario78's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

0

Közösségi hírnév

  1. mario78

    Inter

    én még mindig azt mondom hogy tényleg Nasri lenne az optimális megoldás szerintem jobb képességű mint a fennt említett két játékos!
  2. mario78

    Inter

    Ilyet hallottam hogy Nasrit hoznánk el franciából na ha igaz akkor pont egy ilyen játékosra gondoltam középre: fiatal góerős szervező is ha kell!!!
  3. mario78

    Inter

    Ne már Emerson minek az átigazolási politikánktól a hajam égnek áll! Annyi jó játékos csúszott ki a kezünkből nem látok értelmet az igazolásainkba! Suaso az okés !!!
  4. mario78

    Inter

    Gólerős hátvéd kell: Materazzi! Grosso nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket ilyen ez a foci! Az Inter mindig az utolsó pillanatokba igazol vagy csak később hozzák nyílvánosságra az igazolást! Még mindig azt mondom hogy egy irányító játékos kellene de Moratti biztos tudja mit akar remélem! Egy BL cím már nagyon kéne!!!
  5. mario78

    Inter

    Nekünk egy igazi irányitó felfogásu játékos kéne mert Figo okés irányitgat de csak néha egy olyasmi játékos kéne vagy éppen ő mint Riquelme! Csatár már van elég és nem hiszem hogy Tevez jönne hozzánk mert akkor Adrianonak lépni kéne! Nekünk egy sztár középpályás és egy sztár hátvéd kéne Cordoba helyére!?
  6. mario78

    Inter

    Martinst eladták és most meg azt mondják hogy azért vették meg suazot mert kellett egy gyors csatár Istenem akkor minek adtuk el Martinst? Én őt többe nézem amúgy!!!
  7. mario78

    Inter

    Zlatan is ilyen volt de őt sikerült valamennyire megnevelni szerintem ha Adriano marad akkor most megemberelné magát! Kiváncsian várom mi lesz vele! Szerintem kölcsön kéne adni egy olyan csapathoz ahol csak ő lenne a sztár egy félszezonra!?
  8. mario78

    Inter

    Több lehetőséget kapna ha nem az éjszaka császára lenne Milanóba hanem egy alázatos focista aki időben odaér az edzésre és nem másnapos! De hátha megjön az esze!!!
  9. mario78

    Minden ami sportfogadás

    A VB-n egyszer összekevertem a dolgokat és a svéd-Trinidad meccset a svédekre akartam rakni de véletlenül döntetlenre raktam meg egy másikat is összekevertem de arra már nem emlékszek és 45000Ft-t nyertem hála a hülye eszemnek! Nekem filyamatosan a Bayern Münchenen mennek el a tippmixek! Ma is elment a Santoson és minden footbal eseményre rakok legtöbbször nyerek is ilyen 8-10 ezreket hetente! Egy jó tanács gyerekek érdemes ilyen svéd2 osztrák liga meg norvég orosz meg hasonló gyengébb bajnokságokat is nézni! A topp ligáknál csak a nagy csapatokra csak a szezon elején rakosgatni! A BL meccsek zaccosak mert ott minden lehet! Mindenkinek Sok szerencsét kívánok mindenkinek!!!
  10. mario78

    A saját álom 11-ed

    Miért kell így elhülyéskedni lehet ezt normálisan is csinálni!!!
  11. mario78

    Inter

    Adriano nem megy ő sehova szerintem mert Morattinak a kedvence és fog kapni egy utolsó sanszot megérdemli én is azt mondom de ha nem úgy viseli magát akkor télen lehet eladni mert még a legfanatikusabb Adrianó rajongóknak is véges a türelme! Vagy nem? Szerintem akinek menni kellett volna az Mancs mert jövőre hajtós bajnokságra számíthatunk és egy tapasztalzabb edző kéne hozzá szerintem de remélem jövőre is be fog válni!?
  12. mario78

    Inter

    Nekem sisncs semmi bajom Adrianoval csak ha kifelé áll a rúdja magának köszönheti mert nem bulizni kellett volna hanem edzésre járni! Nem hiszem hogy eladják max kölcsön menne valahova de ha Tevez jön akkor Recoba tutira megy vagy Adriano! Amúgy Adriano nem sok mindent csinált idén de amikor igen akkor nagyon messze a legszebb gólokat lőtte!
  13. mario78

    Inter

    Minden bizonnyal Carlos Tévez a következő szezont már az olasz bajnok Inter csapatában kezdi el. Az argentin játékos az olasz La Gazzetta dello Sportnak elárulta, hogy igazak azok a híresztelések miszerint a Real Madrid is érdeklődik iránta, azonban saját elmondása szerint ő inkább Olaszországba szerződne. "Az Inter egy nagy klub, s jó esély van arra, hogy jövőre itt fogok szerepelni" - fogalmazott a játékos, majd elismerte, hogy a Real Madrid is érdeklődött iránta: "Igazak ezek a hírek, habár én inkább az Intert részesítem előnyben a Reallal szemben" - szögezte le az argentin támadó, aki jelenleg még a West Ham United játékosának számít. Amennyiben Tévez valóban az Interhez szerződik, akkor több honfitársával is együtt futballozna, hiszen a kék-fekete alakulatban szerepel például Hernan Crespo, Javier Zanetti, Julio Cruz és Esteban Cambiasso is, így számára feltehetően előnyösebb lenne, egy olaszországi szerződés.
  14. mario78

    Inter

    Hát nem tudom de én egy Teveznek jobban örültem volna elnézve a riválisok igazolásait illetve terveit nekünk se ártana legalább egy klasszis igazolás!
  15. mario78

    Inter

    Gyerekek kezdek kicsit parálni hogy senkit nem igazoltunk és a legnagyobb riválisaink meg igen csak! Mi van most srácok?
×
×
  • Create New...