Jump to content
PirateClub.hu

Molotov

Veterán
  • Pontszám

    84
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Molotov

  • Születésnap 08/12/1978

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Békéscsaba
  • Érdeklődés
    gitár, terrarisztika-akvarisztika, sport

Molotov's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Molotov

    Ki a világ legjobb csatára?

    Nehéz ilyenkor szavazni, a szezon felénél kellene inkább. Ha az eddigi játékoséveket nézem, akkor Henry, de remélem, hogy jövőre már tiszta lelkiismerettel adhatom a voksomat Torres-re.
  2. Molotov

    Ki a kedvenc gitárosod?

    Nekem nem volt nehéz dolgom, számomra Slash mindenekfelett! Természetesen rajta kívül rengeteg gitáros játéka és szerzeményei tetszenek, pl. a fent említett másik két fenoméné is.
  3. Molotov

    Juventus

    Most olvastam, hogy Benitez ismét bejelentkezett Trez-ért, mióta ő az edző a 'pool-nál állítólag minden évben tett ajánlatot érte. Gondolom, most könnyebb dolga lesz a klubbal megegyezni. Az megint más, hogy bírná-e Trez az angol bajnokság keménységét. Szerintem nem, pedig sajnálom, mert borzasztóan érzi a kaput és a 'pool-ba pont egy ilyen csatár kellene nagyon.
  4. Molotov

    Angol labdarúgás

    A fene egye meg őket, mindig ez a varia. Hallottam már a Eurosport 2-ről, de még nem találkoztam vele. A múltkor a szemét t-online vette ki a sport2-őt a csomagból, mostmár ez is. Ezután már csak a Sopcast marad, ott kell imádkoznom, hogy adják a 'pool meccseket...
  5. Molotov

    Angol labdarúgás

    Köszi szépen Nietzsche az összefoglalókat. Sajnos a Fowler cseréjénél történt "Standing ovation" videó már nincs fent, majd megpróbálom megkeresni máshol. A 'pool-charlton meccs összefoglalója sem teljes, ha valakit érdekel, akkor itt a tizi és az előzménye. Engem kirázott a hideg, amikor szegény Robbie-t mutatták a kispadon a tizi után.
  6. Molotov

    Manchester United

    Ez még csak hagyján, de a keddi meccs felvezetőjében Houllier mester tanítványaiként említették a 'pool-t...
  7. Molotov

    Manchester United

    Az én hozzászólásomat biztosan véletlenül törölted, mivel én nem vitáztam senkivel, csak leírtam a véleményemet a tegnap este látottakról senkit nem sértő módon. Gondolom ezt azért megtehetem attól függetlenül, hogy nem vagyok MU fan...
  8. Molotov

    Bajnokok Ligája

    eddig valamiért szentül meg voltam győződve, hogy Te MU drukker vagy... azért egy kicsit ez több volt a szerencsénél, sokkal jobban akartuk ezt a továbbjutást, a cselszki egy darab görcs volt. Azt igérték, hogy támadni fognak, ehhez képest nem sokat veszélyeztettek. Szegény Kuyt megérdemelt volna egy gólt, ott volt a kapufája és a megnemadott is, de így jól jött ki, hogy ő rúgta az utolsót. Még annak örültem volna, ha Fowler is rúghatott volna egy tizenegyest, eddig nem sokat tudott hozzátenni a BL menetelésünkhöz, a tizit meg simán bevágta volna. Mindenesetre nagyon boldog voltam az este! Kíváncsi vagyok a mai meccsre is, de annyira már nem csigáz fel.
  9. Molotov

    Bajnokok Ligája

    Hát , nem vagyok elájulva a tegnapi meccstől. Nagyon látszott a fiúkon, hogy az Anfield-en akarják eldönteni a továbbjutást, ennek megfelelően elég gyámoltalanok voltunk támadásban. A szélek hiányoztak nagyon, főként a jobb, Zenden kellemesen meglepett engem, viszont a jobb szélen nagyon hiányzott Finnan és Pennant (neki még bemelegedni se volt ideje). Mindenesetre biztos nem lesz unalmas meccs a keddi, remélem otthon gond nélkül eldöntjük a párharcot a javunkra!
  10. Molotov

    Bajnokok Ligája

    Mi már mindig a szezon elején elintézzük, hogy ne legyen sok gondunk a bajnoksággal és jobban tudjunk a kupákra koncentrálni... Szerintem meg azért megy jobban a BL-ben, mert a PL a legerősebb bajnokság és onnan kiszabadulva bárki ellen könnyebb. Meg a stílusunk is más, sokkal jobban fekszik az európai stílus, mint a szigetországi. Ezért nem örültem túlságosan a cselszkinek, de velük már annyit játszottunk az elmúlt pár évben, hogy nagy meglepetést nem tudnak okozni. Remélem összejön a tavaly előtti döntő, a mai meccset nézve reális esély van rá.
  11. Molotov

    Bajnokok Ligája

    Azért ez egy kicsit erős! A cselszki annyival jobb nálunk, hogy a 90. percben mindig be tudnak egy gólt kotorni valahogy. Ha 85 percig tartanának a meccsek, akkor csak a gyenge középmezőnyben lennének. Persze az olyan mondatoknak, amelyek "ha"-val kezdődnek, továbbra sincs értelmük, pláne a fociban... A próféta szóljon belőled!!!
  12. Molotov

    Angol labdarúgás

    Sopcast - ott szinte minden angol bajnokit adnak, van amikor több csatornán. Stream-ért pedig keresd fel pl. a stream.try.hu oldalt, de ez sem fontos, mert vakon is meg lehet találni az adott meccset, meg sokszor az adók címében is ki van írva, ha élőben közvetítenek.
  13. Molotov

    Angol labdarúgás

    Még szerencse, hogy szarakodott a netem és nem tudtam élőben végigidegeskedni ezt a meccset. Mindenesetre köszi Niet.!
  14. Molotov

    Windows eredetiségvizsgálat

    Köszi szépen, tényleg bevette a rendszer, sikerült is a WMP 11-et működőképes állapotba hozni! Mostmár csak annyi a bajom, hogy a .wmv fájlokat nem akarja rendesen lejátszani, hanem csíkozza a képernyőt. Gondolom ez kodek probléma lehet, majd keresek hozzá. Ja, és a pass-nál a végére nem kell a pont. Mégegyszer hálásan köszi, egy csomó macerától mentettél meg!
×
×
  • Create New...