globalsidius Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Hát jah , hihetetlen hangulat van ebben az évben minden Juve meccsen , az össze játékos szerint csoda hangulat van az új stadionban , meghát mindenkit a Juve meccsek érdekelnek , h hogyan vitézkednek a zebrák... Amúgy a Seria A-ban drasztikusan csökkent meccsre járók száma , lassan a B-be több lesz , át rász**tak h kizártak minket... Jah majd elfelejtettem , vezetjük a B ligát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Én is a Juvénak drukkolok már 4 éve Sztem jövőre első 4 ben leszünk!!! FORZA JUVE PER SEMPRE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Minimum! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Jóhogy vezetik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 nagyon jó látni h 15 forduló elteltével a lista élén állunk!és a bajnokság végéig ott is maradunk! amúgy akit érdekelnek a gólok, videok vagy info azok ide---> http://gportal.hu/portal/jooolap/ jah még valami....hétfőn csak unalomból bekapcsoltam a tv-t és a sport1en volt...pont olasz összefoglaló volt és kimentem 2percre a szobából...mikor jövök vissza akkor látom h a Juventus- Verona meccs összefoglalója megy!nagyon meglepődtem!remélem minden héten lesz ilyen!természetesen az összefoglaló végén volt ez! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Úgy jutunk vissza ahogy kell! A kék-fekete gengszter csapatot meg jól elverjük! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 (edited) így legyen! mármint így is lesz! Módosította Január 22, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 (edited) Így lesz ! Milan is jó nagy bajban van (én inkább kedvelem a Milant mint az Intert) , de ahogy hallom Berlusconi maffia papa , belenyúl a zsebbe , és venni akar pár játékost (jobb későn mint soha ) , és még 1 pletyka h Lippi lehet Ancelotti utódja a padon...Nah azért ez remélem kacsa , mert Lippi neve összeforrt a Juvéval! Trezeguet: Ibrahimovics és Vieira a futball örömlányai! Nem hiszem, hogy jobban fognak azokra a játékosokra emlékezni, akik mindig a könnyebb utat választják és nem szenvednek sosem. David Trezeguet kritizálta a mostanában az Inter mezében remeklő két egykori Juve-játékost. Én nem érzem túl jól magam a másodosztályban, de nem viselem a mi általunk megszerzett bajnoki cím trikolorját egy másik csapat mezén, zárta kemény kritikáját a francia csatárfenomén. Nah szal csatárkérdés megoldva Del Piero a Rambo! Jah és a legfontosabb ! Január 11-én újra tárgyalja a Tar a Inter 2005-2006-os Scudettójának jogoságát. Remélem veszíteni fognak! Módosította Január 22, 2007 guru hanyagold a trágár szavakat! (guru) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lali25 Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 HÚ télleg jó látni a Juvet az élen! Jövőre pedig egy iszonyat erős csapattal térünk vissza, ami majd megállíthatatlanul fog előretörni! Del Piero: Ő az igazi focista az ideálomban: technikás, zseniális, fenomenális és ami a legfontosabb a bajban is a szeretett csapata mellett maradt, holott bárhova el mehetett volna , hiszen nagyon tud focizni! Csak azt tom mondani most is: FORZA JUVE FORZA! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 nagyon jó látni h 15 forduló elteltével a lista élén állunk!és a bajnokság végéig ott is maradunk! amúgy akit érdekelnek a gólok, videok vagy info azok ide---> http://gportal.hu/portal/jooolap/ jah még valami....hétfőn csak unalomból bekapcsoltam a tv-t és a sport1en volt...pont olasz összefoglaló volt és kimentem 2percre a szobából...mikor jövök vissza akkor látom h a Juventus- Verona meccs összefoglalója megy!nagyon meglepődtem!remélem minden héten lesz ilyen!természetesen az összefoglaló végén volt ez! én is láttam már többször összefoglalót, bár mostanában nem nagyon érdekel a foci, de a juve eredményeket mindig figyelemmel követem =) bár az se lenne rossz, ha minimum a sport2 közvetytene 1-2 meccset Trezeguet: Ibrahimovics és Vieira a futball örömlányai! Nem hiszem, hogy jobban fognak azokra a játékosokra emlékezni, akik mindig a könnyebb utat választják és nem szenvednek sosem. David Trezeguet kritizálta a mostanában az Inter mezében remeklő két egykori Juve-játékost. Én nem érzem túl jól magam a másodosztályban, de nem viselem a mi általunk megszerzett bajnoki cím trikolorját egy másik csapat mezén, zárta kemény kritikáját a francia csatárfenomén. Január 11-én újra tárgyalja a Tar a Inter 2005-2006-os Scudettójának jogoságát. Remélem sz**ni fognak! igaza van trezeguet-nek.. telje smértékben egyetértek vele. most, h ez a jópár játékos elment, egyre kevésbé kedvele őket =) forza del piero, gigi, nedved! forza juve! a scudettót meg vissza akarjuk kapni ;] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Trezeguet: Ibrahimovics és Vieira a futball örömlányai! Ez nagyon tetszik, találóan fogalmazott! Remélem ezzel azt is ki akarta fejezni, hogy a csatárkérdés meg van oldva... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Olasz lapértesülés szerint elképzelhető, hogy a jelenleg az olasz második vonalban szereplő Juventus az idény végén leigazolja Robinhót, a Real Madrid brazil labdarúgóját. Corriere dello Sport Stadio című olasz sportnapilap úgy tudja, hogy az ügyben a két klub már felvette a kapcsolatot egymással. Az újság szerint a madridiak szeretnék a közeljövőben leigazolni az óriási tehetségnek tartott argentin származású, de francia állampolgár, 18 esztendős Gonzalo Higuaint, s így nem lesz akadálya Robinho távozásának. A lap azt állítja, hogy a brazil csatár nem találja a helyét Madridban, viszont "rajong" az olasz futballért. Ez már egyre valószínűbb hír , szal bízzunk benne , mert sztem Robinho nagyon jó gyors , teknikás játékos! Kicsit kigyúrja magát az olasz futbalhoz és jó is lesz ! Csak attól félek h megy mondjuk 1 Materazzi azt reccss... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Hát a Robinhot szivesen látnám az Olasz élvonalba Juve mezbe hisz 1etértek veled technikás gyors brazil "varázsló" mer tud egy két jó cselt ő is szal jöhet! ForZa ItaLia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iserf Posted December 14, 2006 Author Share Posted December 14, 2006 Szerintem Robinhot megennék az olasz védők reggelire... Én Barzaglit látnám szívesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 A spanyolok is megeszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Olasz lapértesülés szerint elképzelhető, hogy a jelenleg az olasz második vonalban szereplő Juventus az idény végén leigazolja Robinhót, a Real Madrid brazil labdarúgóját. Corriere dello Sport Stadio című olasz sportnapilap úgy tudja, hogy az ügyben a két klub már felvette a kapcsolatot egymással. Az újság szerint a madridiak szeretnék a közeljövőben leigazolni az óriási tehetségnek tartott argentin származású, de francia állampolgár, 18 esztendős Gonzalo Higuaint, s így nem lesz akadálya Robinho távozásának. A lap azt állítja, hogy a brazil csatár nem találja a helyét Madridban, viszont "rajong" az olasz futballért. Hát a Robinhot szivesen látnám az Olasz élvonalba Juve mezbe hisz 1etértek veled technikás gyors brazil "varázsló" mer tud egy két jó cselt ő is szal jöhet! ForZa ItaLia hát igen, nem lenne rossz, már csak azért is, mert...... csak nem kimondottan szeretem, de technikás játékosnak tartom, és még fiatal is. talán mégjobban feldobná a juve játékát; del piero, és a két fiatal - bojinov és robinho -, de persze ez csak egy elképzelés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 hát igen amikor Robinho átigazolásáról hallottam megörültem!egy jó játékosról van szó DE erősödnie és híznia kéne!nagyon vékony alkat és könnyen el tudják sodorni és azt bizony nem fújják be a bírok mert test test ellen megy!úgyhogy ha jön akkor sok spagettit kell ennie! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Majd Alexxel mennek gyúrni , szal azzal nem lesz gond Máma Juve - Cesena ti mit vártok ? Alex a pályán , szal én gólzáport... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Sztem egy laza 3-0 nekünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 naná, simán nyerünk, nem mondom, h 3-0, de lehetőségünk biztos sok lesz, és győzünk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 lehetőségünk vagy lesz 100 úgyhogy én reménykedek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Sima meccs lesz Kül. Robinhonak télleg sok spagettit meg pizzát kell ennie de ettől függetlenül jöhetne a csaapatba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 jah, vagy ha az sem hat, jöhet a mágyhár gulás amúgy hamarosan kezdődik a meccs, azt hiszem figyelemmel fogom kísérni, ha máshonnan nem, a www.livescore.com -ról igen. amúgy nem tudtok vmi steamet vagy akármit, ahol lehet nézni a meccset? köv. hsz elhalasztották a meccset. az ok: Két ifjúsági korú labdarúgójának tragikus balesete miatt elhalasztották a másodosztályba sorolt Juventus pénteki Cesena elleni torinói bajnokiját. Olasz hírügynökségi beszámolók szerint a 17 éves futballisták a Juventus edzőközpontjában található kis tóból próbáltak meg kihalászni egy labdát, amikor beleestek a pár fokos vízbe, leállt a szívük és megfulladtak. A Gazzetta dello Sport című lap hivatalos honlapja úgy tudja, hogy Alessio Ferramosca és Riccardo Neri az áldozatok. Az edzés után ők vállalták, hogy összeszedik a labdákat. A csapattársak akkor kezdték el keresni őket, amikor feltűnően hosszú ideje nem értek be az öltözőbe, de már csak a holttesteket találták meg. A tragikus baleset miatt valamennyi olasz első- és másodosztályú bajnoki egyperces gyászszünettel kezdődik a hétvégén. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andree Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Szomorú... Amúgy én annyiból nagyon örülök a másodosztálynak, hogy elment Capello. Mióta én a Juventusnak szurkolok az egyet jelentett Lippivel a kispadon és Del Piero-val a pályán. Most legalább D.D. részét képezi annak a csapatnak amit annó megszerettem. Ja és arra a kijelentésre, hogy nincsennek sztárok csak annyit tudok mondani jelenleg három olasz világbajnok van a csapatban. Köztük a legjobb kapussal a világon(nem hiszem, hogy ezt bárki vitatná) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Isten nyugosztalja őket ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 IN MEMORIAM JUVENTUS PLAYERS!Részvétem a csapat és a család felé! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Két hír: Trezeguet unja a másodosztályt A Juventus francia támadója, David Trezeguet nem sok kihívást talál a Serie-B osztályban. David Trezeguet szíve szerint már a nyáron távozott volna az olasz másodosztályba sorolt Juventustól, ám akkor a sok távozó miatt nem engedték ?t el. Nos, a francia ismét jelezte, alaposan át kell gondolnia a jöv?jét, mert a Serie-B semmi kihívást nem jelent számára. "Nem nagy öröm a másodosztályban szerepelni, túl alacsony a színvonal - mondta Trezeguet. - Nem lesz gond a feljutással, ám egyel?re nem látom, hogy mi lesz a további srosom. Februárban az ügynökömmel és édesapámmal hárman leülünk a klub képvisel?ivel, de addigra szeretném kideríteni, hogy mia csapat szándéka velem. Ha az élvonalban megfelel?en akarunk teljesíteni, akkor januártól er?sítenünk kell." Ismét nyomoz az ügyész a Juve ellen Gondatlanságból elkövetett kett?s emberölés gyanújával indítottak vizsgálatot. A torinói f?ügyész tudni akarja, hogy kiket terhel a felel?sség a Juventus 17 éves labdarúgóinak, Alessio Ferramoscának és Riccardo Nerinek pénteki haláláért. Az ügyészség vizsgálja, hogy az utánpótlásedz?k megfelel?en vigyáztak-e a rájuk bízott ifjú futballistákra, s miért csak másfél órával az elt?nésük után kezdték el keresni a - mint kiderült: az edz?tábor tavába fulladt - játékosokat. Jean-Claude Blanc, a Juventus sportigazgatója, Maurizio Schincaglia utánpótlásedz?, Lorenzo Frison kapusedz?, Renato Opezzi, az edz?központ vezet?je és Alessandro Sortone, az elhunyt futballisták ügynöke kapott idézést az ügyészi meghallgatásra. Forrás: PannonW@p Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 a Bologna elleni keret 1 Buffon 2 Birindelli 3 Chiellini 4 Kovac 6 Zanetti 9 Bojinov 10 Del Piero 12 Mirante 13 Piccolo 14 Balzaretti 15 Marchisio 16 Camoranesi 17 Trezeguet 18 Boumsong 19 Paro 20 Palladino 22 Belardi 23 Guzman 25 Zalayeta 27 Zebina Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 (edited) A bwin.com nev? internetes fogadóiroda él?ben közvetíti a bolognai mérk?zésünket. A mérk?zés megtekintéséhez regisztrálnotok kell az oldalra, amit itt* tehettek meg majd utána ki kell keresnetek a találkozót, fogadnotok nem muszály valamint számlát nyitnotok sem. Jó szurkolást, és szórakozást. * https://www.bwin.com/registration.aspx?zoneid=7691 forrás: http://gportal.hu/jooolap Módosította Január 22, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Most kezd?dik a mérk?zés regeljetek a bwinre! Gyász szünet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts