Jump to content
PirateClub.hu

andree

Veterán
  • Pontszám

    43
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

andree's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. andree

    Juventus

    Szomorú... Amúgy én annyiból nagyon örülök a másodosztálynak, hogy elment Capello. Mióta én a Juventusnak szurkolok az egyet jelentett Lippivel a kispadon és Del Piero-val a pályán. Most legalább D.D. részét képezi annak a csapatnak amit annó megszerettem. Ja és arra a kijelentésre, hogy nincsennek sztárok csak annyit tudok mondani jelenleg három olasz világbajnok van a csapatban. Köztük a legjobb kapussal a világon(nem hiszem, hogy ezt bárki vitatná)
  2. andree

    Juventus

    Ja. Annyiban jól jött nekünk ez a botrány, hogy most kapnak egy kis esélyt azok a fiatalok akiket évekig csak kölcsönadtunk, azután lejárt a szerződésük vagy elmentek valami jelképes összegért. Szerintem ha marad Capello akkor Paro és Palladino is szétszivárgott volna olasz középcsapatokba, a többiekről meg még csak nem is hallottunk volna semmit. (Amúgy Kapo-t miért adjuk mindig kölcsönbe?)
  3. Tavaj voltam koncertjükön a szigeten az szar volt, de amúgy régebben hallgatgattam őket. Mint mindenkinek nekem is a light albumuk jött be a legjobban, de az előtte lévő kettő is elég sokat forgott annó. (Asszem az egyiknek Blakwater Park volt a címe de ez már nem biztos.) Amúgy Metálon belül tényleg az egyik legjobb mai banda.
  4. 3 nagyon jó albuma van szerintem. Az Infinity az egy nagyon durván kísérletezgetős elborult album, a legőrültebb amit csinált, az Accerlated Evolution a legletisztultabb, a Terria meg egyszerűen jó.
  5. Én meg a véleményedre. Amúgy sokakat ki lehet vele üldözni a világból, bár én sohasem értettem miért.
  6. Ismeri valaki Devin Townsendet? Annó Vai felfedezettje volt (ő énekelt a Sex & Religion albumon 19 évesen). Most hallgatom a Terria című albumát, és nagyobb minden rock lemeznél. A Earth Day című számot ha valaki fel akarná dolgozni kb. 6 énekes kéne hozzá. (black, death, heavy metal + rock, pop zenében jobb hang nincs nála) olyan mint Vai gitározásban csak ő énekben. Ráadásul teljesen egyéni stílusal rendelkező zseniális zeneszerző. Ha valaki holnap írna egy rock számot, előbb hallgassa meg őt. (Amúgy Grammy.ru-ról lelehet szedni a munkásságát.)
  7. andree

    McDonalds receptek magyarul

    Mi régebben buliból hazafelé menet általában 4-10 db. közti hamburgert vettünk fejenként. Mire hazaértünk gyalog pont elfogyott. Egyszer egy betanulós srác volt a pultnál, odament hozzá egyikünk és szimplán bejelentette, hogy 20 db hambit. Szegény még a pénztárgépen is elrontott valamit mert beszólt a fönöknek, hogy jőjjön javítani.
  8. Most a bassokról volt szó. Normál gitárban én se vennék yamahát, de a billy féle bass gitár nem a squier szintje, se árban, se minőségben.
  9. Nem értek a Bass gitárokhoz, de az egyik fórumon pont erről beszéltek nálam jóval komolyabb zenészek, és kb. az jött ki, hogy a Fender Jazz Bass szól úgy ahogy ennek a hangszernek kitalálták a hangját, de ezen a szinten már tényleg csak az elvárt hang számít, egy yamaha is biztos tökéletes hangszer. Mondjuk ott pont a Musicmant sorolták leghátulra. Szerintem egy eredeti Fender rossz nem lehet semmiképpen. (bár gitáros körökben erről is keringenek legendák)
  10. Az a G.P., ha bekapcsolod hozzá a fogólap képét. Kábel, jack átalakító, vonalbemenet(windowsba bekapcsolni), és ne a gp-t használd hanem az AP guitar tunert(ingyenes az is). Szerintem jobb.
  11. Billy nagy király. A Steve Vai koncertek is vele teljesek. A Live in Astoria DVD-t is csak azért vettem meg mert ő is játszik rajta.
  12. Nincs sajnos Web Cam-em de amúgy andree20@freemail.hu
  13. Jam-eljünk neten. Valaki komponál alapot, valaki rárak még egy sávot, azután valaki imprózik rá. Guitar Pro 5-be be lehetne írni és azt küldözgetni is könnyű.
×
×
  • Create New...