tibiole Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 IX. Link- és Fórumellenőrzés Sziasztok! Eljött a moderátorok rémálma, a linkellenőrzés, immárom kilencedik alkalommal! Általában ennél a feladatnál szoktak elbukni a alkalmatlan moderátorok, kérlek bennetek, vegyétek komolyan. Kérdés: Mi az a link- és fórumellenőrzés? Válasz: A fórumodban, fórumjaidban az összes téma, hozzászólás ellenőrzése, szabálytalanságok, hiányok kiszűrése, halott linek törlése és továbbá minden olyan feladat, amiket eddig valahogy elfelejtettél megcsinálni. FELOSZTÁS: tibiole: PirateClub Hírek, Háttérinformációk, Power, ViP, Donator, Staff, Admin novistar: Applications szaszanagy: Movies, Filmek DJ Z-Project: Music + Games, Zeneszerkesztés PxE: E-books & Tutorials, XxX, Zene, Erotika, Totalcar ica: Scripts, Templates, Fonts, Icons & Wallpapers, Honlapkészítés, Webdesign spirituell: Csevegés, Szavazó Központ, Sport, Recept Klub, Filmszerkesztés, Hírek Gabi89: Humor, Gumiszoba, Grafika, Photoshop + Játékok NicK: Weboldalak, Programozás, Operációs Rendszerek, Mobiltelefonok, Hardver Link- és Fórumellenőrzési napló követelményei: Témák, hozzászólások száma fórumonként (ha van alfórumonként is) ellenőrzés elött, és után. Néhány mondatban összefoglalni az általános hibákat, halott linkeket (fórumonként!) stb.. Kiosztott figyelmezetések száma a fórumonként. Napló keltének és befejezésnek dátuma. A naplót xls (táblázatkezelő) formátumban, kizárólag egyben(!!) lehet, fájlnévnek a következőt kell adni: Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. A csatolt fájlban lévő sablont kell használni: Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Az ellenőrzések napló beadása után minden részletre kitérve ellenőrízve lesznek, ajjaj lesz annak aki nem valós adatokat ír a naplójába. A követelmények az általános (csevegő és a számítástechnikai) fórumokra is vonatkoznak! Egy fórumot, csak egy moderátor ellenőrízhet, ha mégis megterhelőnek érzed a kiírt feladat, kérlek jelezd a témában még az első héten. Moderátor társadnak csak komplett téma átvételével lehet segíteni, ketten (vagy többen) nem csinálhatjátok. Aki nem (vagy hiányosan) teljesíti feladatát határidőn belül, annak moderátorsága fel lesz függesztve! Határidő: 2007.09.16 / Naplófájlokat hozzászóláshoz csatolva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 Könnyezve, de levettem főnök! Lehet hogy lesz majd pár kérdésem, de ahogy elnéztem a korábbi linkellenőrzéseket, vágok mindent! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 Rendben, megpróbálom minél hamarább elkezdeni az ellenőrzést. szerk.: egyre csicsásabb linkellenőrzési napló lesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Augusztus 22, 2007 Author Share Posted Augusztus 22, 2007 Áhhh, ezt most csak gyorsan összedobtam, kinézetre nem is koncentráltam, majd a következőnél. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 jah és egy olyan kérésem lenne ha vmikor lesz adatbázis visszaállítás, akkor legyél szíves írd ki, mert akkor vissza kell térni az aznapi ellenőrzésekre. köszi üdv szaszanagy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Augusztus 22, 2007 Author Share Posted Augusztus 22, 2007 Ne ijesztegess minket, remélhetőlegl nem lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Csak azért kérdeztem mert volt már olyan hogy moderáltam egy témát és valahogy visszakerültek a hsz-ek, amiket töröltem (nem most). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Ugye ezt a naplót nem gondoltad komolyan??? Eléggé macerás, de kinézetre jó... Amúgy a RequestZ-et miért nem kell ellenőrizni, nem mintha kevés lenne a MusicZ, csak kérdezem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Augusztus 23, 2007 Author Share Posted Augusztus 23, 2007 Ha gondolod bevállalhatod végülis csak 20e téma. Mellesleg megjegyezném, hogy ez egy nagyon fontos feladat, ez elengedhetetlen az oldal magas színvonalának megtartása érdekében, bízom bennetek. (mármint a linkellenőrzés, nem a kérések) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Elég volt a RequestZ-et csoportosítani anno, nem kis feladat volt az is, hát még a linkelést is... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Jólvan na, csak kérdeztem... De most valahogy nagyon jól megy az ellenőrzés, pedig jeleztem, hogy talán lesznek gondjaim vele... Lehetne gyakrabban ilyen...(csak viceeltem :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PxE Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Csak ne olyan sietősen, én minden ellenőrzés alkalmával kapok egy plusz fórumot, ha ez megy a 20. ellenőrzésnél én viszem majd az egész fórumot Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Augusztus 26, 2007 Author Share Posted Augusztus 26, 2007 Végeztem a linkellenőrzéssel! Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PxE Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Úgy néz ki én is, már alig látok, de megvan Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PxE Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 Link- és Fórumellenőrzés Tippek & Trükkök by PxE 1.)Előkészületek & Általánosan az ellenőrzésről Amikor megkezdődik a ellenőrzés, be kell szerezni több napi hidegélelmet és több liter kávét. Ez kezdésnek mindenképp jó. Nem árt, ha az embernek megfelelő fanatizmusa van ilyen téren. Szóval az elsőnaptól kezdve elzártan a külvilágtól csak a PirateClub.hu-nak élni és bújni a fórumot. Így még, ha közben beiktatunk kisebb-nagyobb pihenőket pár nap alatt iszonyatos mennyiségű linket lehet leellenőrizni. Reggeltől-estig, éjt-nappalátéve ellenőrizni természetes nem lehet, kisebb pihenőket be kell iktatni. Nekem voltak kényszer pihenőim is, de amikor otthon voltam folyamatosan csináltam. 2.)Az ellenőrzés menete Én a saját módszeremet írom le, habár lehet hogy van ennél gyorsabb is. Firefoxot használok és megnyitok rengeteg fület, majd végig nézem az összeset módszeresen, linkeket ill. a hozzászólásokat is. Ennél jobb módszert nem nagyon találtam. Az elmúlt pár napban csak ennek éltem, mert a következő napokban és hetekben nem lesz időm ilyen alapos munkára. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Augusztus 26, 2007 Author Share Posted Augusztus 26, 2007 Kávé helyett én energiaitalt ajánlok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 Jah, mintmár én is mondtam korábban, 2 RedBull és mehet reggeltől estig a linkellenőrzés...Már én is nemsokára végzek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 (edited) Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Na én is végeztem! Megérte mindennap hajnali 3ig fentlenni... És ha valamit nemjól csináltam akkor azért elnézést, az már a fáradság jele volt! Igyekeztem mindent szabályosan csinálni! OFF: És közben meccset is nyertünk... Módosította Augusztus 27, 2007 DJ Z-Project Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Szeptember 12, 2007 Author Share Posted Szeptember 12, 2007 Hamarosan lejár a határidő. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 (edited) megvan! Miért nem jelenik meg a feltöltött csatolásom? Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Módosította Szeptember 13, 2007 ica Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 27, 2007 Share Posted Szeptember 27, 2007 Na készen van a Games is... Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Sok melóm nem volt, mint amennyire számítottam, mert előttem már Maestro elvégezte a 80%-át...Nem is siettem vele, mert nemvolt határidőre az ellenőrzés a Games-re... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 28, 2007 Share Posted Szeptember 28, 2007 ???: Zeneszerkesztés Na szóval kérem tessék parancsolni! Megcsináltam a zeneszerkeztés ellenőrzését is... Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Remélem nembaj, hogy megcsináltam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Szeptember 28, 2007 Share Posted Szeptember 28, 2007 Végeztem én is a végére üdv szaszanagy Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Szeptember 30, 2007 Share Posted Szeptember 30, 2007 Na kész az enyém is Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts