vikking56 Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 jó-jó.. a régi audi 100asunkban(79es) amikor megvettük, állt meg az óra, 240ezernél... aztán apáék mentek vele hetente 400 km-t... 2 évig.... ki lehet számolni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Ja!Az kemény,lehet hogy nem is olyan rosszak a német kocsellok??Én tudom,hogy nem! De viszont,mondjuk a merciket meg a bmwket nagyon drágának tartom ahhoz képest ,hogy zabálnak mint disznó,és a szervíz igényük is kajak nagy ,na jó,,,,, mondjuk az olyan kis ,,papa kedvence" köcsögöknek jójaz!De nekünk?????Na mind1 én megelégszem egy VW phaetonnal is ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted December 27, 2005 Author Share Posted December 27, 2005 A márka ecsém, a márka! Sokat jelent a nevük és hát azt meg kell fizetni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Tudod mi még élünk nem úgy mint a rover ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 hát igen... most olvastam a totalcaron, hogy a legtöbbször visszahívott autók a mercik... nagyon gáz... ahhoz képest, mennyibe kerülnek... majd belinkelek egy balesetet.... alfa 155ös csattant egy bmw-vel... a bmwben 20-23 éves kisgyerek ült, korongrészegen, (tavaly februárban történt), nyári gumival, 180-nal ment neki forntálisan az alfának, aki 80nal ment, az alfás a helyszínen meghalt, a bmwst meg apuci kihozta a sittről.... oszt most is vezet... hát mennyen abba.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Hát a merciket hagyjuk,mert tényleg az úgymond ,,emberkedők" kocsija ,ráadásúl áhh na mind1.....,az alfás csávót sajnálom ,nem tom most nem akarom azt mondani hogy lincseljük meg minden bmw-st,ilyen előfórdúl sajna elég sokszór!Ja sajna nem tom belinkelni mert régebben láttam valamelyik híradóban:Egy új mazda 6-os olyan kiló60-al szaggatott egy országúton és egy trakesz kikanyarodott a kocsi elé(egy főldútról),a mazdában 4en űltek (asszem) elől férj-feleség hátúl meg a gyerekek,a trakesz derékból kettészakadt,és a sofőrje meghalt!A mazda utasai viszont túlélték kissebb sérülésekkel(igaz hogy a kocsi nem ment volna,át a műszakin),de akkor is elég kemény! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted December 28, 2005 Author Share Posted December 28, 2005 Hát én megint nem szólok be a témába, nemtok! Ja de Goffy degec vagy Rover mi Ja a minap beszétem ALAPpal és mesélte h a BMWjük 8,1 eszik 155km/h-nál (nem mondta hány éves, de max2 sztem)...durrva nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Az elég jó A mi Škoda Rapidunk olyan 6-7 -et szürcsöl, de 130 RS motorral Ha jobban nyomjuk, akkor persze... Hisz tudjátok, hogy megy ez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 (edited) Hát én megint nem szólok be a témába, nemtok! Ja de Goffy degec vagy Rover mi Ja a minap beszétem ALAPpal és mesélte h a BMWjük 8,1 eszik 155km/h-nál (nem mondta hány éves, de max2 sztem)...durrva nem? 45526[/snapback] Hehe és mekkora?3.18 ?Vagy mondjuk a p*csöm tudja ha a motor ép...,,,..,.,. !Na mind1,de viszont egy s600 as mennyit kortyinthat városban? ? ? ? Módosította Február 18, 2006 -=NicK=- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Február 18, 2006 Share Posted Február 18, 2006 nem keveset, ALAPpal beszéltél és ő mesélte, hogy a saját bmwjük.... ? az is vicces mindegy, hagyjuk :DDD a lényeg, hogy nem teljesen khm. izé amúgy nekünk se eszik olyan sokat a verda, csak..... pont eleget sztem meg hát ugye nem árt NÉHA nem elhanyagolni az autót... az meg qrwa sok pénz, már csak az alkatrészárak miatt is.... egy bosch légtömegmérő (új, gyári, ilyen 5 cm átmérőjű kis bizbasz ) 250EZER forint... na, zsír....... jó, kicsit koros már a gép, ezért néha rendbe kell tenni, csak ennyi pénzt az Isten se tud előteremteni egy autóra, és az cask egy alkatrész.... szal, elég icces. msáikat meg mondjuk olaszból behozni nem lehet a regdíj miatt.... meg a tréler ára is ott van.... sza.... kicseszett egy világ ez az autósoknak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Február 20, 2006 Author Share Posted Február 20, 2006 Az a legdurvább h küldött át képet is, a kilóméter óra van rajta meg a fogyasztásmérő! Annyit úgysem tud csalni! De sztem ha csak egyet váltott volna vissza rögvest megduplázódott volna! Ha akarod estefelé felrakom! Én sem hittem el, de aztán átküldte... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Február 20, 2006 Share Posted Február 20, 2006 nem tom, én ismerem személyesen ALAPot.... biztos hogy ő volt ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Február 20, 2006 Author Share Posted Február 20, 2006 Tök mindegy ki volt A kép a lényeg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Február 20, 2006 Author Share Posted Február 20, 2006 Nesze te hitetlen! Kivágtam a központi számítógép kijelzőjét (gec ez jól hangzik ), mondjuk ebből nem derül ki h BMW, de az eredeti képből sem, csak azoknak akik tudják h is néz ki valójában a bömös belülről Ja meg az eredetit nem merem berakni, nehogy ALAP beosszon : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Március 3, 2006 Share Posted Március 3, 2006 ehh nekem mindegy, LELKE csak az olaszoknak van :D nekem meg az a lényeg még ha most döglődik is a verdánk (totálkáros...), azér büntetett ő eleget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted Március 5, 2006 Share Posted Március 5, 2006 Mondjuk,tényleg tudnak az olaszok is ,de sztem az amcsik is verik a témát,meg a németek is! (bocs srácok,hogy nem vok de gallyra sok a dolgom,meg tanulás,meg gyakszihely.....) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Március 15, 2006 Share Posted Március 15, 2006 És milyen szív fog dobogni a kicsikében? Remlélem nem mentek 2.0 alá Ajálnom a 156 2.0 T-Spark-ot, nagggyooon hasít Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Március 17, 2006 Share Posted Március 17, 2006 az lesz minden valószínáség szerint, kettőlitttteres TS- mint volt a 75, csak 8 lóval erősebb ja és elsőkerekes, tudom én mit lép szal legkésőbb áprilisban már mutatok képeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Március 18, 2006 Share Posted Március 18, 2006 Ja de EVO X se rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Március 18, 2006 Share Posted Március 18, 2006 evo 10 vagy egy 156os nem midnegy, amúgy paul, 6.5öt evett nyáron a 75ös, régebbi motorral... na, ehhez mit szólsz? annyit mint egy 1.0 fabia.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Március 19, 2006 Author Share Posted Március 19, 2006 De ez erősebb moci is lesz, az előző mennyire volt régi? Mert ha még injektor sem volt benne akkor érthető Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Március 21, 2006 Share Posted Március 21, 2006 votl benne innyektor, 91es évjáratú.. az a 8 ló az számít vagy harminc litert injektoros, katalizátoros... mint egy mai autó amúgy a karbisok többet esznek/ettek... na mindegy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Március 21, 2006 Author Share Posted Március 21, 2006 Jójó és mégis mekkora volt 1.3-as ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Március 22, 2006 Share Posted Március 22, 2006 nem, mondom KÉT LITERES TWIN SPARK VOLT!!! ha nem mondtam volna ezelőtt kb 15* hogy ugyanolyan mint amit most veszünk bazz.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Április 23, 2006 Share Posted Április 23, 2006 megvan a verda amúgy, ha még érdekel valakit a behalt topikban... 180-200közt 8.0 litert eszik... igaz csak 1.6, de megy úgy mint bármelyik kétezres... ha kellenek, rakok fel képet róla. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Április 23, 2006 Author Share Posted Április 23, 2006 Egyértlemű h kellenek képek!!!! Kérek egyet szépen a motortérről is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Április 23, 2006 Share Posted Április 23, 2006 Gratulálok az új verdához. Képekekt akarok Milyen évjárat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Április 25, 2006 Share Posted Április 25, 2006 99 márciusi a drága A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu jaa, nem fekete, hanem sötétkék színjátszós Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Április 27, 2006 Share Posted Április 27, 2006 !!!WoW!!! Gyönyörű! Gratulálok az új kocsihoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Április 28, 2006 Share Posted Április 28, 2006 köszi szépen ! tényleg kösssz! na, csak jobb, mintha valami népótót vettünk volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts