Jump to content
PirateClub.hu

dj_goffy

Veterán
  • Pontszám

    130
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Lakhely
    CSŐSZ IBIZA
  • Érdeklődés
    A DISCO SÖTÉT VILÁGA!!!

dj_goffy's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. dj_goffy

    Milyen mobiltelefonod van?

    Elméletileg Soft csere (2rugó...),és akkor a telcsi sem a t-zones-ról fog szólni...
  2. dj_goffy

    Milyen mobiltelefonod van?

    Nekem,most nem rég volt,nokia 3650-em,aztán motorola V3 de az kaksi volt,aztán vissza a 3650-est,most meg n70 !SIMBIAN FAN! (nem is értem,hogy mire volt jó,a motorola ,enyhén szemét... )
  3. dj_goffy

    Utcai Autók

    Mondjuk,tényleg tudnak az olaszok is ,de sztem az amcsik is verik a témát,meg a németek is! (bocs srácok,hogy nem vok de gallyra sok a dolgom,meg tanulás,meg gyakszihely.....)
  4. GRAT!Ez sztem egy előre haladás a samnál,nem rossz!Csak sztem árban lessz kicsit húzósabb
  5. SonyEricsson W150i Képzeljünk el egy olyan, vadonatúj Sony Ericsson mobiltelefont, mely a már ismert Walkman szolgáltatásokon túl minden korábbinál kiválóbb játékélményt és újszerû multimédiás szolgáltatásokat nyújt! A Sony Ericsson W150i-t a hagyományostól eltérõen nem függõlegesen, hanem vízszintesen kell tartani, ily módon pedig elõlrõl jobban hasonlít egy hordozható játékgépre, mintsem egy mobiltelefonra. Mondanom sem kell, hogy a hátfalról már leginkább egy digitális fényképezõgép jut az eszünkbe. A készülékbe egy nem kevesebb mint 3 megapixeles felbontású digitális fényképezõgép modul kerül, mely természetesen autofókusz funkciós. A hanghatások életre keltésérõl egyébként nem is egy, hanem rögtön két hangszóró gondoskodik. Ez a készülék nem más, mint a Sony Ericsson W150i, mely azonban sajnos csak és kizárólag a képzeletünkben él. Egész pontosan arról van szó, hogy a Club Sony Ericsson weblap lelkes hívei mostanság saját készítésû fantáziamobilokkal rukkolnak elõ, és az egyik ilyen készülék a W150i. Talán egyszer majd a valóságban is találkozhatunk egy ilyen, vagy ehhez hasonló Sony Ericsson telefonnal... Forrás: www.nokiaprogramok.hu
  6. Oh,baszdki!Ez komoly kis tella lessz!Aránylag.......,na jó nem semmi a főkamerája,de viszont az előlapi is a maiakhoz képest eléggé a közepes felett van,nem tom,talán azért jó ez,hogy a digitális gépek helyett egy tellát vegyen az ember,mind1!Nos sztem,ez az alap memória sem nagy cucc(466mb),mivel erősen húzok a nokiák felé.....muszáj megemlítenem N91->4gigás vincsi van benne,és ez már valahogy nem olyan rossz !Amúgy,hol jó egy multimédiás telcsi normális oprendszer nélkűl?????Java?????Na hagyjuk!!!!Nevetséges kis próbálkozás!!!!Én pl a Simbian rendszerre gondoltam,nos itt ismét meg kell említenem a nokia fejlettségét!!!Minek pazarolják a pénzt az SE mérnökei,ilyen f*szságokra????Ott a simbian,tegyenek bele egy oprendszert,hogy ne legyet totál hülye az a tella!!!
  7. dj_goffy

    Melyik a kedvenc rádiótok?

    Én maradok,a Fehérvár rádio vs Rádio1-nél!(amúgy meg nem hallgatok sűrűn rádiót!
  8. dj_goffy

    Ford Gtx1 Roadster 2005!

    Nem rossz kis taliga !Nekem mondjuk a gyári felnicskék,és a kapcsolók megoldása tetszik nagyon!Meg mondjuk minden!
  9. dj_goffy

    Dizel sportautók?!

    Ezt találtam: http://www.powertuning.hu/n_pt_1.php Hát nem nagycucc de,nem egy utolsó!+21 paci,+45Nm . Jó kicsit nevetséges,de ha valakinek erre van szüksége nem tudom,én allennék egy ilyennel is,csak amikor gáz van szedjen ki a kaksiból,meg ne pusztúljon ketté úton útfélen!
  10. dj_goffy

    Utcai Autók

    Hehe és mekkora?3.18 ?Vagy mondjuk a p*csöm tudja ha a motor ép...,,,..,.,. !Na mind1,de viszont egy s600 as mennyit kortyinthat városban? ? ? ?
  11. Ehh most látom csak ezt a topicot,hát én még a 14 születésnapom előtt,elég rosszúl sikerűlt (egy disco mögött),vagy f*sztudja ,én úgy éreztem ,hogy nem voltam a helyzet istene.De azóta sok minden változott és szerintem senki se mondja azt hogy megbánta!Mert ez egy nagyon ,,tanúlságos élmény" sztem,szóval ha rossz,ha jó lehet belőle tanulni!(fejlesztgetni ) kérlek figyelj a szóhasználatodra, legközelebb warn!!! Ok!Bocs!
  12. dj_goffy

    Utcai Autók

    Hát a merciket hagyjuk,mert tényleg az úgymond ,,emberkedők" kocsija ,ráadásúl áhh na mind1.....,az alfás csávót sajnálom ,nem tom most nem akarom azt mondani hogy lincseljük meg minden bmw-st,ilyen előfórdúl sajna elég sokszór!Ja sajna nem tom belinkelni mert régebben láttam valamelyik híradóban:Egy új mazda 6-os olyan kiló60-al szaggatott egy országúton és egy trakesz kikanyarodott a kocsi elé(egy főldútról),a mazdában 4en űltek (asszem) elől férj-feleség hátúl meg a gyerekek,a trakesz derékból kettészakadt,és a sofőrje meghalt!A mazda utasai viszont túlélték kissebb sérülésekkel(igaz hogy a kocsi nem ment volna,át a műszakin),de akkor is elég kemény!
  13. dj_goffy

    Utcai Autók

    Tudod mi még élünk nem úgy mint a rover !
  14. dj_goffy

    Utcai Autók

    Ja!Az kemény,lehet hogy nem is olyan rosszak a német kocsellok??Én tudom,hogy nem! De viszont,mondjuk a merciket meg a bmwket nagyon drágának tartom ahhoz képest ,hogy zabálnak mint disznó,és a szervíz igényük is kajak nagy ,na jó,,,,, mondjuk az olyan kis ,,papa kedvence" köcsögöknek jójaz!De nekünk?????Na mind1 én megelégszem egy VW phaetonnal is !
  15. dj_goffy

    Dizel sportautók?!

    Egy ,,ismerős" (apám révén ismerem úgy ahogy) eléggé csipázza a diesel tuningokat és abbol is a VW-t szereti,nos csak annyi (gondolom nem nagy cucc),hogy egy 1.4 D golf4-ből kiszedett 180 pacit +low-rider +asszem air-raider meg egy kis optika plusz hangtech (a fényezés az meg asszem valami gyöngyházas tudod másszögből nézed és vannak külömböző színek benne),vad az a kocsi elfogadnám,ja és nem kell mellé benzinkutat venni ! Ne idézd a közvetlenül elötted szólót!
×
×
  • Create New...