Jump to content
PirateClub.hu

dj_goffy

Veterán
  • Pontszám

    130
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: dj_goffy

  1. dj_goffy

    Milyen mobiltelefonod van?

    Elméletileg Soft csere (2rugó...),és akkor a telcsi sem a t-zones-ról fog szólni...
  2. dj_goffy

    Milyen mobiltelefonod van?

    Nekem,most nem rég volt,nokia 3650-em,aztán motorola V3 de az kaksi volt,aztán vissza a 3650-est,most meg n70 !SIMBIAN FAN! (nem is értem,hogy mire volt jó,a motorola ,enyhén szemét... )
  3. dj_goffy

    Utcai Autók

    Mondjuk,tényleg tudnak az olaszok is ,de sztem az amcsik is verik a témát,meg a németek is! (bocs srácok,hogy nem vok de gallyra sok a dolgom,meg tanulás,meg gyakszihely.....)
  4. GRAT!Ez sztem egy előre haladás a samnál,nem rossz!Csak sztem árban lessz kicsit húzósabb
  5. SonyEricsson W150i Képzeljünk el egy olyan, vadonatúj Sony Ericsson mobiltelefont, mely a már ismert Walkman szolgáltatásokon túl minden korábbinál kiválóbb játékélményt és újszerû multimédiás szolgáltatásokat nyújt! A Sony Ericsson W150i-t a hagyományostól eltérõen nem függõlegesen, hanem vízszintesen kell tartani, ily módon pedig elõlrõl jobban hasonlít egy hordozható játékgépre, mintsem egy mobiltelefonra. Mondanom sem kell, hogy a hátfalról már leginkább egy digitális fényképezõgép jut az eszünkbe. A készülékbe egy nem kevesebb mint 3 megapixeles felbontású digitális fényképezõgép modul kerül, mely természetesen autofókusz funkciós. A hanghatások életre keltésérõl egyébként nem is egy, hanem rögtön két hangszóró gondoskodik. Ez a készülék nem más, mint a Sony Ericsson W150i, mely azonban sajnos csak és kizárólag a képzeletünkben él. Egész pontosan arról van szó, hogy a Club Sony Ericsson weblap lelkes hívei mostanság saját készítésû fantáziamobilokkal rukkolnak elõ, és az egyik ilyen készülék a W150i. Talán egyszer majd a valóságban is találkozhatunk egy ilyen, vagy ehhez hasonló Sony Ericsson telefonnal... Forrás: www.nokiaprogramok.hu
  6. Oh,baszdki!Ez komoly kis tella lessz!Aránylag.......,na jó nem semmi a főkamerája,de viszont az előlapi is a maiakhoz képest eléggé a közepes felett van,nem tom,talán azért jó ez,hogy a digitális gépek helyett egy tellát vegyen az ember,mind1!Nos sztem,ez az alap memória sem nagy cucc(466mb),mivel erősen húzok a nokiák felé.....muszáj megemlítenem N91->4gigás vincsi van benne,és ez már valahogy nem olyan rossz !Amúgy,hol jó egy multimédiás telcsi normális oprendszer nélkűl?????Java?????Na hagyjuk!!!!Nevetséges kis próbálkozás!!!!Én pl a Simbian rendszerre gondoltam,nos itt ismét meg kell említenem a nokia fejlettségét!!!Minek pazarolják a pénzt az SE mérnökei,ilyen f*szságokra????Ott a simbian,tegyenek bele egy oprendszert,hogy ne legyet totál hülye az a tella!!!
  7. dj_goffy

    Melyik a kedvenc rádiótok?

    Én maradok,a Fehérvár rádio vs Rádio1-nél!(amúgy meg nem hallgatok sűrűn rádiót!
  8. dj_goffy

    Ford Gtx1 Roadster 2005!

    Nem rossz kis taliga !Nekem mondjuk a gyári felnicskék,és a kapcsolók megoldása tetszik nagyon!Meg mondjuk minden!
  9. dj_goffy

    Dizel sportautók?!

    Ezt találtam: http://www.powertuning.hu/n_pt_1.php Hát nem nagycucc de,nem egy utolsó!+21 paci,+45Nm . Jó kicsit nevetséges,de ha valakinek erre van szüksége nem tudom,én allennék egy ilyennel is,csak amikor gáz van szedjen ki a kaksiból,meg ne pusztúljon ketté úton útfélen!
  10. dj_goffy

    Utcai Autók

    Hehe és mekkora?3.18 ?Vagy mondjuk a p*csöm tudja ha a motor ép...,,,..,.,. !Na mind1,de viszont egy s600 as mennyit kortyinthat városban? ? ? ?
  11. Ehh most látom csak ezt a topicot,hát én még a 14 születésnapom előtt,elég rosszúl sikerűlt (egy disco mögött),vagy f*sztudja ,én úgy éreztem ,hogy nem voltam a helyzet istene.De azóta sok minden változott és szerintem senki se mondja azt hogy megbánta!Mert ez egy nagyon ,,tanúlságos élmény" sztem,szóval ha rossz,ha jó lehet belőle tanulni!(fejlesztgetni ) kérlek figyelj a szóhasználatodra, legközelebb warn!!! Ok!Bocs!
  12. dj_goffy

    Utcai Autók

    Hát a merciket hagyjuk,mert tényleg az úgymond ,,emberkedők" kocsija ,ráadásúl áhh na mind1.....,az alfás csávót sajnálom ,nem tom most nem akarom azt mondani hogy lincseljük meg minden bmw-st,ilyen előfórdúl sajna elég sokszór!Ja sajna nem tom belinkelni mert régebben láttam valamelyik híradóban:Egy új mazda 6-os olyan kiló60-al szaggatott egy országúton és egy trakesz kikanyarodott a kocsi elé(egy főldútról),a mazdában 4en űltek (asszem) elől férj-feleség hátúl meg a gyerekek,a trakesz derékból kettészakadt,és a sofőrje meghalt!A mazda utasai viszont túlélték kissebb sérülésekkel(igaz hogy a kocsi nem ment volna,át a műszakin),de akkor is elég kemény!
  13. dj_goffy

    Utcai Autók

    Tudod mi még élünk nem úgy mint a rover !
  14. dj_goffy

    Utcai Autók

    Ja!Az kemény,lehet hogy nem is olyan rosszak a német kocsellok??Én tudom,hogy nem! De viszont,mondjuk a merciket meg a bmwket nagyon drágának tartom ahhoz képest ,hogy zabálnak mint disznó,és a szervíz igényük is kajak nagy ,na jó,,,,, mondjuk az olyan kis ,,papa kedvence" köcsögöknek jójaz!De nekünk?????Na mind1 én megelégszem egy VW phaetonnal is !
  15. dj_goffy

    Dizel sportautók?!

    Egy ,,ismerős" (apám révén ismerem úgy ahogy) eléggé csipázza a diesel tuningokat és abbol is a VW-t szereti,nos csak annyi (gondolom nem nagy cucc),hogy egy 1.4 D golf4-ből kiszedett 180 pacit +low-rider +asszem air-raider meg egy kis optika plusz hangtech (a fényezés az meg asszem valami gyöngyházas tudod másszögből nézed és vannak külömböző színek benne),vad az a kocsi elfogadnám,ja és nem kell mellé benzinkutat venni ! Ne idézd a közvetlenül elötted szólót!
  16. dj_goffy

    Utcai Autók

    Nem gáz!Akkor figyuzzatok ,ezt nehéz lessz odaverni,apámék mivel vállalkozók,van két boltjuk+még apám egy régi fajta VW Lt35-el nyomja az ipart a piacokon (+ még van egy t4-esünk is)na mindegy lényeg:apám használtan vette ezt a kocsit (majd megkérdem hogy hány éve) na,és avval a kocsival olyan 820ezer km-et ment,ismét hozzáteszem hogy csak ő!!!!!Ja és a szervíz igénye a bka segge alatt van,nem úgy mint a transporterünknek amin vagy izzítógyertya vagy önindító vagy ....... (mondjuk azzal is sokat mennek!!!),szóval a f*szom ki van vele!Amúgy jó kocsik!
  17. dj_goffy

    Ki a kedvenc játékosod?

    Ehh,manapság senki,de régen Luis Figo vs. Rui Costa ők voltak az akkori legjobbak!!!!!!!!
  18. dj_goffy

    Utcai Autók

    Azt megmondom!!Engem is vittek már a rettenetes 1.4-es swifttel autópáján,az érdi emelkedőnél felfele 80 jött ki padlónál 4 személlyel !!!!Lejtőnek lefele meg majdnem meghalt,amikor 160 fölé ment az óra ,de mondjuk én a biztonsági övben kapaszkodva szartam szét magam,a hÜlye csávó meg szinte élvezte hogy mingyá megpusztulunk,mazó az tuti!(egy kis légy eléglett volna hogy átlője a lemezt ) Ez a motorbehalásos szitu meg nem tom,én eddíg csak kasznit kentem le szarral de asszem ezekután a motrot letakarom csalánnal !!!!Amúgy a másik spanomnak volt egy glx-e na annak a motorháztetejére támaszkodott apám (olyan 140kilós a man)aztán a cucc 2 óra után pattogott a helyére!Na ez kész,mondtam !
  19. dj_goffy

    Bugatti-gyilkos Saleen

    Hehe,persze,hogy presztízsharc,de cáfolok arra,hogy miértelme van 1000 lónak.Sztem amikor 100o packósnak induláskór odapőrkőlsz kipőrgésgátlóval,meghalsz a nyomástól ,2 ha meg nincs bekapcsolva az ARS akkor meg egy rajtnál 1 garnitúra gumi !Amúgy meg az a 4kiló 20,elég veszkós adat,én maradok a max 280-nál (igaz még nincs jogsim de szoktam vezetni ezt azt )
  20. dj_goffy

    Utcai Autók

    Hát igen a VW az nem Suzzzsuky ! Amúgy visszatérve a kasznira,,,,Audi S8,A8 ha ütközől dobhatod a kocsit mert az alumíniumot nem csínáljaák meg !DE a motrot beleverném egy trabi-ba (csomagtartó+hátsó üléssor likvidálva),meg valami oda b*szós gyalogművet és máris kész a trabi 8S ! (amúgy meg a susukiról annyit,hogy motor nem xar csak a kasznesz)
  21. dj_goffy

    Dizel sportautók?!

    Ehh !Az nagyon kemény !Akkor adnak ajándék benzinkutat is??? (mondjuk ha ráakasztanánk biztos ,hogy elvinné azt is!!! PORSHE vs. ZETOR=Batmobil 2# Ne idézd a közvetlenül elötted szólót!
  22. dj_goffy

    Dizel sportautók?!

    Azt megmondom !Elnyomnék vele egy túrát valami frankó vízes helyen !Na mind1!Ja és még vmi,a porsche traktorok azok benzinesek??????????????????? ??? Ne idézd a közvetlenül elötted szólót!
  23. dj_goffy

    Dizel sportautók?!

    Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Na ja!!! Nem tom mondjuk nekem a formára nem jön be annyira az s2000-es,de vad(amúgy meg 350Z)!Amúgy én szeretem a széria autókat amik jól megvannak csínálva !Csak az a szar ,hogy gyári tuning nem mindíg jó!Amúgy meg én vagy nagy kocsi (hummer,vagy más nagy amcsi terepes) vagy kicsi (peugeot 206,306) ami meg köztes az nem nagyon,na jó vannak kivételek! De mondjuk azt nem tom ,hogy a hummerek között van diesel ???
  24. dj_goffy

    Dizel sportautók?!

    Csá!Boldog karit neked is!Nos én szeretem a dizeltet,valószínű,hogy azért mert most 2 dízelünk van!Amúgy meg,Honda Accord,Honda Civic Typer,Nissan Skyline (hengerenkénti turbóval,és compresszorral),ja és a Subaru Impreza (régi-új),na ezek nálam a favoritok ha benzinről beszélünk, Pl:láttam már olyan kis hondát (civic) ami 2.0-s volt és 200 paci volt alatta!!!!!Na hát igen az úgy odaver !Amúgy ha a diesel motor összhangban van,és a compresszió is fasza benne+5 henger soros,+biturbó+kompresszor+nitro inyektor (persze minden/henger),hát akkor egy sportkocsi szerüség is kisűlhetne belőle ! Ne idézd a közvetlenül elötted szólót!
  25. dj_goffy

    Dizel sportautók?!

    Csátok!!Megint vagyok!Nos egyet értek veled báttya!Igaz hogy a diesel nem úgy gyórsúl mint a benzines (de viszont folyamatosan fejlődik és javúl),de viszont a dieselben nagyobb a kajak,pl(a nagy ragadozó) BMW 7.65i :::::: 700 Nm BMW 7.40D :::::: 700Nm Na,hát igen itt van az élő példa!(amúgy inkább a VW-t szeretem főleg a Phaeton-t)És szerintem ha egy enzo 2.5 tonnát nyomna akkor kb 5-6.5 -ig nymoná a 100-at!De nem tudom ,kíváncsi lennék!! Ne idézd a közvetlenül elötted szólót!
×
×
  • Create New...