murderbaby Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Szevasztok! Aki most vett a (pl.) Vodafone-nál ilyen telefont, az (és ha tudja) mondja már el nekem, hogyan lehet játékokat rávinni. Infra portom van, és a képek, meg zenék (.ARM formátumban) simán mentek, de a .JAR kiterjesztésű játékok nem mentek rá.... pedig van benne 2 játék, de ezek csak trial verziók . Szerintem a vodkafone úgy csináltam meg, hogy letiltotta a játékok felvitelét a telefonra, kizárólag a WAP-ról lehet.(Live!) Ez azért egy kicsit idegesítő...Na mind1. Ha tud valaki valami megoldást, vagy egy kicsit obban ért hozzá, az segítsen kérem!(matek órán néha jól jöhet egy-két játék:)) előre is THX! Murder Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 (edited) Hát vodafonetol ki lehet nézni nagy k*csögök.Milyen tipusu telefon? Módosította Október 30, 2006 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
richen Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Sziasztok! Motorola V3-ra szeretnék kábellel játékot feltenni a számítógépről, de amit kaptam lemezt hozzá azzal nem megy. Tudtok olyan manager progit ajánlani amivel ez sikerülne? Előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
richen Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 (edited) Mindjárt letesztelem és visszajelzek. Addig is köszi. Ilyen gagyin megcsinálni egy progit. Csak játékot nem lehet felrakni vele. Módosította Október 30, 2006 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
murderbaby Posted December 11, 2005 Author Share Posted December 11, 2005 hát végülis eddig nekem nincs sok bajom a vodkával Sagem my V-56 a márkája! senki nem tud segíteni?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Mivel a Vodafone a k*** Live-os menüjével tejlesen elb*****a a telefont, addig esélyed sincs normálisan használni azt. Persze hallottam már vmi trükkröl, amivel át lehetett verni a telot, de az csak SonyEricsson-okra vonatkozott. Tehát, amíg a Vodás Live-os gagyi szoftver van rajta, addig NAGYON kicsi az esélyed rá, hogy játékokat tegyél rá. Ezen egy felefon-függetlenítés, vagy szoftver-frissítés segíthet csak (természetesen most nem a Vodás-féle szoftverfrissításre gondolok, hanem az EREDETI, Sagem-es rendszer feltöltésére ). Ezért én azt tanácsolom, hogy ha legközelebb telot veszel, csak KÁRTYAFÜGGETLENT érdemes venni, mivel azokon az eredeti, szűz rendszer van, ami mentes mindenféle idiota színösszeállításoktól meg korlátozásoktól, és úgy használod a telcsit ahogy akarod. És ha meguntad, még a használt-boltba is többért veszik be, mivel nem kell a kifüggetlenítésével vesződni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
murderbaby Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 szega! köszi a segítségedet!! inkább nem nyúlok hozzá, mert nem akarom teljesen elb*szni a telót... csak azt kéne kideríteni, hogy mennyibe kerülne letölteni a játékokat... mert van egy rohadt jó, olyan, mint a aSims... szal ha nem drága lehet kiadnék érte egy pár forintot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmatex Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Nekem is V3am van és én sem tudtam felrakni a szoftvert a telóra!!!!!!((( Ezt ki is próbálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissmiska2 Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 erni.try.hu <- wapos cím. Sok minden van rajta. Amúgy nekem anno volt egy my-v55-ösöm, de arra a gyári szoftver feltöltése után se lehetett infrán java játékokaat küldeni. Sztem a my-v56-ra se lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krsztiyoon Posted Május 6, 2006 Share Posted Május 6, 2006 Infrán nem lehet játékot küldeni sagem telóra! Nekem egy my 400v-m van és arra se lehet. Javaslom az adatkábelt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bla07 Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 A fent említett razr v3-as fonom van valamint kismillió program ami elvileg azért van hogy tudjak rá alkalmazásokat és játékokat telepíteni , de amint a telefon észreveszi leválasztja magát az usb portról... valakinek valami ötlete? thanxxx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest g4ever Posted Szeptember 5, 2006 Share Posted Szeptember 5, 2006 Ezeket a progitat eltudod küldeni vagy feltudod tölteni valahová én is megpróbálnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest g4ever Posted Szeptember 5, 2006 Share Posted Szeptember 5, 2006 én se :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remike Posted Október 24, 2006 Share Posted Október 24, 2006 A fent említett razr v3-as fonom van valamint kismillió program ami elvileg azért van hogy tudjak rá alkalmazásokat és játékokat telepíteni , de amint a telefon észreveszi leválasztja magát az usb portról... valakinek valami ötlete? thanxxx ha véletlen van géphez bluetooth-od akkor jobb gomb a fájlra és küldés, és kiválasztod h. bluetoothon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
87465 Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 sziasztok. nekem is v3-am van és minden tfel tok rakni rá amit csak akarok. kép, hang, videó, játék, program, téma. ha kellenek a progik vegyetek fel msn-re cx75zsolt@hotmail.com és küldöm a progikat. nagyon egyszerű használni. a játék illetve program feltöltő magyar egy szó mint száz, akit érdekel msn! sziasztok! érdekelne engem is h honnan tudnék letölteni vmi jó kis játékokat, mert már eléggé unom azt a néhányat amit találtam. előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 HY! van egy bluetoothom és egy Nokia 6230i telefonom. Nem szokott mindig jó lenni az alkalmazáés telepítése. Használom a nokia pc suite-t és vmiért mindig azt írja ki hogy a művelet sikertelen pedig párosítva van és az alkalmazásokat le is listázza VKI PLS HELP!!! THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Én először a .sis vagy .sisx telepítő fájlt szoktam átmásolni a telefonra és onnan telepítem. Amikor hibát ír, akkor sajna nem kompatibilis az alkalmazás a tellával... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 nekem jar fájlokat kell telepítsek a sis nem jó erre a típusra nem Symbianos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Rakd rá a telóra a fájlt és ott próbáld telepiteni.Ha úgy se jó akkor nem a telódra való. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atosz86 Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Szevasztok,az a nagy problémám h sehogy nem tudok java játékot felrakni a samsung z400-as telómra.Adatkábel és samsung pc studio3 program van hozzá,de az nem látja a játékok mappát. Ha pedig másik mappába másolom úgy sem működik mert azt írja ki h ismeretlen filetípus,pedig az is jar kiterjesztésű mint a másik 2 alapjáték ami rajta van a telón. Segítsetek,minden megoldás érdekel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
forgesz Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Sziasztok! Java játékot szeretnék feltenni D900 ra a Softick PPP nevü progival. Ha valaki el tudná nekem magyarázni hogy kell a progit használni hálás lennék. El?re is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpike007 Posted Január 9, 2007 Share Posted Január 9, 2007 itt nézz szét: http://d900.uw.hu/ ammúgy a google nevű srác sokat segít Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted Január 12, 2007 Share Posted Január 12, 2007 hali! nézd meg ezt a linket, nekem műxik így, igaz, hogy D600-am van, de szerintem ugyanaz a helyzet! remélen nálad is műxik majd http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=starmobile&id=1137579758 találtam mégegyet! ez d900-ra van írva, de ahogy átolvastam ugyanaz az eljárás! http://gportal.hu/portal/d900/ a szükséges progik meg itt http://samsung-portal.atw.hu/ (Softick, JAD Maker (ha esetleg JAR fájljaid lennének), JAVA Uploader, Samsung PC Studio3) ha valahol elakadnál szólj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
forgesz Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Köszi a segitséget. Már csak annyi a gond hogy a softick progi szarakszik nálam. Egyszerüen nem akar felmenni semmi. Köszi szépen! Sikerült megoldanom:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardi19 Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Hali,a motorola v235i-s telómra hogy tok rá játékot feltenni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nfstotal Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 nekem is my-400v-m van de nekem átküldi ameg kírja hogy Hiba olvasás közben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warzone Posted Február 11, 2007 Share Posted Február 11, 2007 Hello!Tudna valaki segiteni,ha egy képet beállitok háttérnek akkor csak középre rakja be,hogy lehet beállitani ugy hogy betöltse az egész kijelzöt? köszi a választ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Csináld meg témába,és akkor teljes kijelzős lesz a kép ,másképp sajna nem megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Adatkábelel,max a wapról töltesz le,itt nézz körül http://www.motorola.lap.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 nekem meg bazi nagyra teszi ki pedig kisebkén hogy legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts