Jump to content
PirateClub.hu

marks

Veterán
  • Pontszám

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: marks

  1. Köszönöm Chipi, megnéztem a CPUz-vel és közben terheltem Orthos progival érdekes volt mert amíg a CPUz szerint semmit se változott az órajel (800 MHz-ről nem mozdult el) addig az Orthos szerint 2094 MHz volt, találtam egy Clock Speed Checker nevű programot is ami viszont 2114 MHz-et is mért. Valószínűleg amint azt említetted is, az alaplap "állítgatja" a proci teljesítményét.
  2. Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, van egy ASUS K50AD Notim AMD Ath. 64 M320 procival ami eredetileg 2100 MHz-es viszont megmértem több programmal (Everest stb.) és csak 800 MHz-en megy. Mi lehet az oka és van-e lehetőség az eredeti teljesítményre visszaállítani? Válaszotokat előre is köszönöm!
  3. hali! nézd meg ezt a linket, nekem műxik így, igaz, hogy D600-am van, de szerintem ugyanaz a helyzet! remélen nálad is műxik majd http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=starmobile&id=1137579758 találtam mégegyet! ez d900-ra van írva, de ahogy átolvastam ugyanaz az eljárás! http://gportal.hu/portal/d900/ a szükséges progik meg itt http://samsung-portal.atw.hu/ (Softick, JAD Maker (ha esetleg JAR fájljaid lennének), JAVA Uploader, Samsung PC Studio3) ha valahol elakadnál szólj
×
×
  • Create New...