Jump to content

marks

Veterán
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About marks

 • Rank
  Totyogó

Profile Information

 • Neme
  Férfi

Recent Profile Visitors

185 profile views
 1. marks

  Processzor Tuning

  Köszönöm Chipi, megnéztem a CPUz-vel és közben terheltem Orthos progival érdekes volt mert amíg a CPUz szerint semmit se változott az órajel (800 MHz-ről nem mozdult el) addig az Orthos szerint 2094 MHz volt, találtam egy Clock Speed Checker nevű programot is ami viszont 2114 MHz-et is mért. Valószínűleg amint azt említetted is, az alaplap "állítgatja" a proci teljesítményét.
 2. marks

  Processzor Tuning

  Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, van egy ASUS K50AD Notim AMD Ath. 64 M320 procival ami eredetileg 2100 MHz-es viszont megmértem több programmal (Everest stb.) és csak 800 MHz-en megy. Mi lehet az oka és van-e lehetőség az eredeti teljesítményre visszaállítani? Válaszotokat előre is köszönöm!
 3. hali! nézd meg ezt a linket, nekem műxik így, igaz, hogy D600-am van, de szerintem ugyanaz a helyzet! remélen nálad is műxik majd [Hidden Content] találtam mégegyet! ez d900-ra van írva, de ahogy átolvastam ugyanaz az eljárás! [Hidden Content] a szükséges progik meg itt [Hidden Content] (Softick, JAD Maker (ha esetleg JAR fájljaid lennének), JAVA Uploader, Samsung PC Studio3) ha valahol elakadnál szólj
×