Jump to content
PirateClub.hu

Rally


vikking56
 Share

Recommended Posts

Hali !

 

Rally igaz kicsit más formában de rally ! Aki szereti ezt a sportot bármilyen formában , akár nézni akár művelni akár játszani az mndenképpen nézzen el ide :

http://www.dimensiontechnics.com/

 

Egy magyar rally szimulátor van születőben s nem is akármilyen autóval az élen ! A LADA VFTS gondolom minden magyar rallyfannak alap darab az autók között ! Nos ezzel a gyönyörűséggel lehet a bétában "csapatni":

dtlada11.jpg

 

Én már tekergetem a pc-s kormányt vele egy ideje , s szerintem nagyon jó lesz ! Mindenképpen megéri leszedni (140 mega) s kipróbálni !

Link to comment
Share on other sites

Hali !

 

Szerintem már most jobb mint a Colin sorozat , szebb élethűbb emellett végre egy magyar "népauto" ami miatt ezrek vándoroltak a rallypályák szélére s ma is még vetekszik a népszerűsége a WRC-kkel , de ettől függetlenül kissé lehangoló a hozzáállásotok ! :(

Link to comment
Share on other sites

Nézd én nem azt mondtam h "fújj mi ez a sz@r", hanem h szép és jó LESZ vmikor majd ha elkészül! Hiszen még a srácok is úgy beszélnek róla h ez egy BETA verzió! A hang nekem még nagyon kezdetleges és az irányíthatóság is furcsa!

 

Ám abban nem értek egyet h ez már most lövi a Colin sorozatot! Azért a Dirt szintje még messze van sztem! De akár még a V4 sincs vele egy szinten! Ezzel persze nem azt mondom h majd ha kész lesz és full pikk pakk az egész nem lesznek egy kategóriában! Előzetesnek jó h merre haladnak a srácok, de van még rajta munka...

 

A VFTStől pedig már most összefut a nyál a számban! :) Itt nem az autóról magáról beszélünk, hanem egy próbaverziós játékról! Magát az autót én is csodálom de attól még ez a játék nem az igazi (MOST MÉG)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

DuEn-en olvastam h Benik Balázsnak benne van a pakliban az is h nem jön össze az ide év és kényszerpihenőt tart! Az a baj h ez a probléma is az MNASZ-re vezethető vissza, hiszen egy ekkora költségvetést nehéz úgy összeszedni h 2 hónappal az Eger Rally előtt még nem lehetett tudni h milyen autóval indulhatok! <_<

 

De hála a jó égnek idén még láthatunk WRC-ket!

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

 

A következő hozzászólás Gabi89 engedélyével született meg!

 

Egy kérdéssel fordulnék hozzátok!

 

Egy újjászerveződő rally egyesület tagjaként keresünk támogatókat! A terveink között szerepel, hogy az országos RTE bajnokságban teljes idényt megyünk, ám ehhez, mint mindenkinek nekünk is úgymond külső segítségre lenne szükségünk! Ezen ok miatt írok, hogy megkérdezzem, nem tud-e valaki olyan vállakozás(oka)t aki(k)nek a tervei között szerepel ilyesfajta szponzorációs tevékenység!? Előreláthatólag a párosunk és ezzel együtt az egyesület támogatóinak a logói, emblémái majdan a készülő weblapon és a csapatruházaton is megjelennek (póló, sapka), mindamellett, hogy az autókat tekintve rajtunk kívül az egyesület 10 párosa is magával vinné a matricákat, attól függetlenül, hogy a támogatás nekünk szól!

 

Én és a pilótám (Lovas Csaba) egy friss építésű BMW E30 318IS típussal vágunk neki az évnek az idén induló RTE BMW Tehetségkutató Kupa keretein belül! Ezen kívül a csapatban van több N csoportos Suzuki Swift, A csoportos Skoda Favorit, Lada VFTS, A csoportos Lada 2107, N2 kategóriás Honda Civic VTi, Felicia KitCar, szóval igen széles skálán mozog a típusválaszték! Csapattársaink között szerepel az tavalyi N2es bajnok-, N1 ezüstérmes-, és az STK bronzérmes párosa is!

 

Ha a lehetőségünk lenne rá, akár a Rally2 mezőnyében is szerencsét próbálnánk néhány versenyen! Ehhez azonban támogatására is szükségünk lenne!

 

Célunk mindenképpen tisztesen helyt állni a bajnokságban, és mind szélesebb körben megismertetni csapatunkat és támogatóinkat a nézők között. Sajnos, amit lehetett önerőből már elértük, innen továbblépni csak úgy tudunk, ha szabad reklámfelületeinket értékesítjük. Ezért keresünk a 2009-es idényre főtámogatót és támogatókat.

 

Felajánlásaikat sportcélú támogatásként, vagy reklámkiadásként is könyvelhetik a felajánlók, hiszen egyesületünk számlaképes.

 

A rallysport segítése mindig megtérül, mert az események bekerülnek a médiába, a versenyek nézői pedig az izgalom, a szurkolás és a szórakozás élményével hozzák összefüggésbe a támogató céget.

 

A hagyományos reklámok hatalmas mennyiségben zúdulnak a fogyasztókra, ezért a szponzoráció egyre fontosabb szerepet kap a vállalati marketing kommunikációban.

 

Remélem, hogy e rövid bemutatkozó elolvasása után meggyőzzünk, hogy a szponzoráció az egyik leggazdaságosabb módja a hirdetésnek. Szeretnénk megmutatni, hogy a Booster Racing Team támogatása egy nagyon nyereséges befektetés lehet az cégeknek.

Ha vkinek van használható ötlete akkor kérem az PM-be jelezze, ahol telefonszámot is szívesen adok!

 

Bettes Péter

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mi az Egerszalók-Verpelét szakaszra megyünk! Miután felérnek a hegyre egy kis technikás után van egy hosszú hosszú Jobb33 ami rögtön átdobja őket egy balosban! Szemben mély erdő és padka! Na mi oda állunk! :) Ezután nem sokkal van a "nyugdíjas" nagyon hosszú egyenes Verpelét felé!

 

Járt vki mostanában erre? Iszonyat minőségű az út...

Link to comment
Share on other sites

Visszatér a raliba Grönholm és a Subaru

 

Egyetlen versenyre ugyan, de együtt láthatunk két visszavonult legendát a Prodrive csapat színeiben.

 

gp_gronholmwrc.jpg

 

Az áprilisi Portugál Ralin áll rajthoz egy 2008-as Subaru Impreza WRC volánjánál Marcus Grönholm, 2000 és 2002 világbajnoka, aki 2007-ben egyszer már bejelentette visszavonulását. Az egykori bajnoknak persze kicsi az esélye a győzelemre, hiszen a Subaru a télen már nem fejlesztette tovább az Imperzát. A cél persze nem is a győzelem: a Prodrive egy versenyes szponzora, a portugál turisztikai hivatal abban bízik, hogy Grönholm neve még több rajongót vonz majd a versenyre és az országba, mint korábban. A nézőcsalogatásra szükség is van: a Subaru és a Suzuki távozásával már csak két gyári csapat, a Citroën és a Ford maradt a világbajnokságban, és Loeb évek óta tartó nyomasztó fölénye miatt a futamok egyre kevesebb érdeklődőt vonzanak.

 

Úgy néz ki, áprilisban az Impreza és Grönholm hattyúdalát láthatja a közönség, de reméljük, utoljára még mindkét legenda képes lesz maradandó élményt szerezni a ralirajongóknak.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Hali!

 

sajnos az idei eddigi 2 futamot nem tudtam követni :( na de ez van, a meló :( de remélem egyre azért kijutok majd :)

 

kis dalocska nektek :D

majd ha nékem sok pénzem lesz beülök egy Á-s ladába :) amerre én járok füstöl a gumi , irigykedik minden magyar suzuki :D

 

ígért képek, megkésve, de jönnek hamarosan!! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...