Szipi Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Törökország Só Gyönyörű... köszi a képeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 fantasztikusak a képek , sajnos ilyen helyeken még nem voltam:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Július 9, 2007 Author Share Posted Július 9, 2007 creoque! köszi szépen az infót, mert sajna én sem tudtam hol is van ez a hely...... egyébként szívesen mutattam meg a képeket. ja!!! és úgy tudtam, hogy ezek a sós helyek kitűnőek arra a betegségre, amit úgy hívnak, hogy psoriázis, és ezt gyógyítja. tuti hasznos dolog. én is elmennék ilyen helyre is, bár nincs ilyen betegségem. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Én is szívesen + egy kis info: ezeket a képződményeket Pamukkale-nak hívják, csak keress rá a neten és sok infót kidob Van direkt Pamukkale-körút is! Egyébként a víz amit láttok termálvíz. 30-60 fokosak lehetnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4rk Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 én a sóra szavazok, kinek van kedve fagyoskodni ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 szép képek ! Szipi te mindig találsz valami ujdonságot számunkra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Július 10, 2007 Author Share Posted Július 10, 2007 igen, igen, nem mazoisták az emberkék, bár sok helyen csinálnak jégfürdőket is, meg úszásokat . creoque! te már jártál ezen a helyen? vagy csak netről ismerted? polip14! igyekszem. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 én is a sóra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 creoque! te már jártál ezen a helyen? vagy csak netről ismerted? Láttam élőben is a Pamukkale-kat igen. Fürödni sajnos nem fürödtem benne, mert valamiért körbe volt zárva az egész terület Viszont a látvány kárpótolt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Ezt nagyon szívessen kipróbálnám! Baromijól néz ki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Úgy szeretlek édesapám, mint a sót. Csak a kecskék meg ne szálják ezeket a helyeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geri9010 Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 nem tuttátok h van magyarországon is ilyen? én márt fürödtem benne de már nagyon régen a téli minuszokban a meleg vizben mikor meg kijöttem, majd megfagytam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Július 11, 2007 Author Share Posted Július 11, 2007 creoque! ez a 30-60 fok azért nagyon sok. nem árt a bőrnek ha sokáig áztatják magukat ebben a páclében? szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Ennyire pontosan sajnos nem tudom. Gondolom semelyikben nem ücsörögnek órákat Az 50-60 fokos vizekben pedig percek is bőven elegendőek egy edzett embernek is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 creoque! ez a 30-60 fok azért nagyon sok. nem árt a bőrnek ha sokáig áztatják magukat ebben a páclében? szipi Dehogy árt! Csak elkészül a "gumimaci leves"... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts