biohazard Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 A nemi irányultság kihat a tájékozódó képességre: a heteroszexuális férfiak jobbak a térképolvasásban, mint a homoszexuálisok - áll egy brit tanulmányban. A meleg legények azonban lepipálják a leszbikus hölgyeket, bár nem ők a sereghajtók: a legnehezebben ugyanis a heteroszexuális nők igazodnak el egy térképen. Mindezek alapján a két nem közül a férfiak sokkal jobban tudnak tajékozódni térképekkel, mint a nők. Utóbbiak viszont sokkal jobbak tárgyak megtalálásában, szóbeli feladatok megoldásában. Összességében tehát: a férfi jobb térképes navigátor, a nő viszont hamarabb megleli a slusszkulcsot. Minderre a Warwick Egyetem kutatói jöttek rá csaknem 200 ezer személyről szóló adatok elemzésével - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap. Forrás: MTI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 lecsúszott eggyel nem? hÍrekbe való vagy nem? mindenesetre érdekes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mucsácshó Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 Sok nőnek nem adnék jogsit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Június 2, 2007 Author Share Posted Június 2, 2007 (edited) Hát nem tudom mennyire hír az hogy egy melegnél (szerk by Nietzsche) jobban kiigazodunk a térképen Amugy a nő hamarabb megleli a slusszkulcsot dologra reagálva ajánlanám férfi társaimnak hogy mindent növel kerestessenek kommentár takarékos üzemmódban persze megéri. Módosította Június 3, 2007 Nietzsche Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 az ilyen jellegű hírek tényleg beférnek a csevegőbe és a hírek/érdekesség jellegébe is Azért ide is, mert nem aktualitáshoz kötött téma, bármikor cseveghetünk róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 szia bio! én ezzel a hírrel nem igazán értek egyet. hisz csaj vok, sőt heteró is, és remekül eligazodok a térképen. régebben is mikor haverokkal bárhova elutaztunk, akkor mindig én navigáltam őket, és soha nem volt olyan, hogy eltévedtünk volna, de kimondottan szeretek térképen eligazodni, keresgélni. és a tárgyakat is remekül megtalálom, valószínű azért, mert tudatosan törekszek arra, hogy mindig egy adott helyre rakjak le vmit. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts