leo46 Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Kétség kívül 2Pac a valaha élt legnagyobb Rapper! Magyar rappert nem írtál Itthon Mentha, Pixi, Fanka, Hybrid és Chump'yanz :) tessék betenni hazai mestert is...megérdemlik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ascool Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 50 cent,Eminem és 2Pac Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 Én csak xzibit egy két számát szeretem,ezért rá szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 Nem sűrűn hallgatok rappet de ami nekem nagyon bejön az tupac,xzibit,eminem.... Eminemnek az utolsó pár száma ami nagyon bejön a mosh asszem amibe busht oltja,meg amit a lányához írt....azok komolyak...nem arról szól mint a legtöbb szemét h mekkora a fuxom meg a faxom és h mennyi pénzem van amire ragadnak az agyatlan és müanyag csajok.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Copy Con.....végülis nem Rap, de majdnem...inkább Raggae... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benssz Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 nem vok nagy repper de anonim mc-t csipázom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Lil Wayne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krome Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Külföldi: 2Pac , DMX , Dr.Dre , Three 6 Mafia , Cypress Hill ... Hazai : Tibbah , Siska , Eckü , The Steve , Bobakrome Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Nekem Eminem jön be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axyy722 Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 50cent a király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 ha hallgatok rappet akkor Lil Jon 50 cent DMX snoop doog és néha 2 pac . magyarok közül Testament rec. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Sztem a világ legnagyobb rapperjei 2pac, Eminem, 50Cent és Snoop Dog. Kár hogy szegény 2pac-t lelőtték az anyával együtt:(. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 snoop,xzibit,dr.dre,eminem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somakoma Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Nálam 50 cent a befutó ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargajani14 Posted Január 27, 2009 Share Posted Január 27, 2009 2Pac,Snoop Dogg, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Január 27, 2009 Share Posted Január 27, 2009 Xzibit,Eminem,50 Cent, Young Jeezy,meg ha Akon rappernek számít,ő is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bölcs90 Posted Január 27, 2009 Share Posted Január 27, 2009 T.I. , Busta Rhymes, Notorious Big, XZibit, El Matador(francia), Fler (német) 50 Centet és társait is meghallgatom de nem a kedvenceim. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrykennedy Posted Január 27, 2009 Share Posted Január 27, 2009 hát ennek van értelme. "te reppervagy?" ezt bírom ezt a kérdést. tipikus magyar nemtudomság. a rapper mint tudjuk az MC-aki szövegel. és ez a baj a mai "hip-hop" társadalommal hogy sokan azt mondják hogy "Úúú én reppp zenét hallgatok! Én reppper vagyok b*szeg!!". hát legyen, az ő dolga. meg hogy ez a n*gger meg az a legnagyobb rapper a világon, közben az összes mai "rapper" egy pénzéhes nyikhaj. nem az megy a mai mainstream előadók körében mint a 80-as, 90-es években vagy még régebben. akkor mindenki a gettóból jutott el oda ahova. ma minden a pénzről szól. ezért nem is írok előadót mert azzal is csak rajít mindenki hogy ő ezt meg azt hallgat.a magyar előadókról inkább nem is mondok semmit:/ ennyi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thecrooked Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 Esküszöm, ez a topik szánalmas. Szörnyű látni, hogy a magukat "reppernek" valló gyerekeknek a fiftiszent meg a zikzibit jelenti a műfaj csúcsát... Nem meglepő, hogy a műfajnak olyan a megítélése magyarországon, amilyen. Na meg ez a n*ggerezés... Ettől hiszitek menőnek magatokat? Hihetetlen. Én is hiphop-ot hallgatok, de komolyan mondom, lassan már szégyellem, hogy az ilyen "repperekkel" vesznek egy kalap alá... A szavazásra már ki sem térek... Kíváncsi vagyok, hogy hányan tudjátok ki az az Afrika Bamtaataa, vagy KRS One... Vagy akár ... The DOC? Ennyit erről.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 hát, én mind a 3mat ismerem kedvenceim cypress hill, N.W.A, meg snoop Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrykennedy Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 Esküszöm, ez a topik szánalmas. Szörnyű látni, hogy a magukat "reppernek" valló gyerekeknek a fiftiszent meg a zikzibit jelenti a műfaj csúcsát... Nem meglepő, hogy a műfajnak olyan a megítélése magyarországon, amilyen. Na meg ez a n*ggerezés... Ettől hiszitek menőnek magatokat? Hihetetlen. Én is hiphop-ot hallgatok, de komolyan mondom, lassan már szégyellem, hogy az ilyen "repperekkel" vesznek egy kalap alá... A szavazásra már ki sem térek... Kíváncsi vagyok, hogy hányan tudjátok ki az az Afrika Bamtaataa, vagy KRS One... Vagy akár ... The DOC? Ennyit erről.. látod haver erről beszélek. látom nem vagyok egyedül ezzel az álláspontommal. jó tudni hogy van aki még tudja hogy mi is az a hip-hop Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T_ Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nincs mit hozzá tennem, a 11-13 éves gyereknél ez a menő... Fiftyi meg a dzsíjunit... Mindegy én kitartok az eredeti stílus mellett. Kedvencem: KRS One, Mobb Depp, BigL, Afrika Bamtaataa is bejövős Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrykennedy Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 Na igen... Most soroljam? A Tribe Called Quest, Q-tip, Afu-Ra, N.W.A., West Side Connection, Run DMC, Grand Master Flash, Beastie Boys, Gangstarr, Guru, DJ Premier, Rahzel, Rakim, KRS-One, Ice Cube, The Roots, Public Enemy, De La Soul, Nas, Funk Master Flex,Biz Markie, Artifacts, CNN, Mobb Deep, Pete Rock, CL Smooth, Redman, Mos Def, Wu-Tang Clan....sorolhatnám. Ki mennyit ismer közülük, döntse el maga. Direkt nem írtam sokat kíváncsi lennék hogy a mai nagy "repper"ek kiket ismernek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPéter Posted Február 6, 2009 Share Posted Február 6, 2009 CSŐ Siska, Tibbah, Kezdet phia, MC Gőz, fhészek......stb. Jó rappot nyomnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bölcs90 Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 Igazad van terrykennedy, jó látni hogy vannak még akik máshogy vélekednek erről a témáról.Egyébkén szinte mindenkit ismerek akit felsoroltál és hallgatom is őket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrykennedy Posted Február 12, 2009 Share Posted Február 12, 2009 Igazad van terrykennedy, jó látni hogy vannak még akik máshogy vélekednek erről a témáról.Egyébkén szinte mindenkit ismerek akit felsoroltál és hallgatom is őket. kösz papa jól teszed Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellion88 Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 2pac, de csak azért mert már nem rappel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boogeyman Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 busta rhymes,rhazel,fort minor,method man ,redman,nas,t.i,ludacris,cam'ron,...és még sokan mások:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Június 2, 2009 Share Posted Június 2, 2009 Ezek közül 50 Cent Eminem és Snoop Dogg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gresq2 Posted Július 11, 2009 Share Posted Július 11, 2009 Punnany Massif, Tirpa, Sub Bass Monster, szentem ennyi ja és még Akkezdet Phiai. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts