Jump to content
PirateClub.hu

Hellion88

Veterán
  • Pontszám

    237
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Hellion88

  1. Hellion88

    Folytasd a történetet

    De nem volt nekik megfelelő az oxigén szint és meghaltak.
  2. Hellion88

    Kép kéregető

    Ezt nem várhatod el!!! Kérek inkább én: Kérek mondjuk egy pohár pepsit!
  3. Hellion88

    antimás

    Nem szeretem a kukásokat, mert lopnak.
  4. Hellion88

    Folytasd a történetet

    Ekkor megjelent Michael Jackson és ezt kérdezte: Hol van Szalacsi Sándor és ki a f...om az a Stifler?
  5. Hellion88

    Zene felismerő...:D

    V.S.O.P. - Életünk II Az enyém: I’m an axe grinder, pile driver Mama says that I never, never mind her Got no brains, I'm insane The teacher says that I'm one big pain I'm like a lazer, six string razor I've got a mouth like an alligator I want it louder, more power I'm gonna rock it till it strikes the hour Ez egy általam nagyon szeretett zene, de egy kicsit hülye szövege van.
  6. Hellion88

    Cuki Vaki Büdifilm

    Volt a firefoxon egy reklám eltávolítóm. Ezt a múltkor leállítottam és azonnal ez a marhaság borzasztott el. Ezért pénzt?
  7. Hellion88

    Van éles fegyvered otthon?

    Nincs, de majd lesz. Valszeg. engedély nélkül.
  8. Hellion88

    Zenei játék

    Smirre: Csak viccelődtem.
  9. Ez nekem egy kicsit túl hegyes. Lehet ezzel normálisan darálni?
  10. Hellion88

    Zenei játék

    ÁÁÁÁÁÁÁÁ, Úr isten! Agyon lövöm magam.
  11. Hellion88

    Zenei játék

    Korpiklaani - Wooden Pints Az elején egy kicsit furcsának tartottam ezt a számot (főleg a klippet), de egész jó volt. Tetszett a hegedű szóló. 7/10 A következő: WASP - The Last Command Egy jó kis nyugtató zene http://www.youtube.com/watch?v=kwrARLfvYpg
  12. Hellion88

    miért sárga a bolndok háza?

    Nekünk is sárga bameg.
  13. Hellion88

    mi a neve az állatodnak?

    Van két rohadék palotapincsi-tacskó+mittomén keverék kutyánk. Én csak úgy hívom őket hogy féreg és tetű. Amúgy a tisztességes nevük Maci és Manó. Van két macskám is. Junior alias Kicsi és Cica.
  14. Na legalább a sípolások eléggé jól mennek. Úgy szoktam szórakozni hogy mindent sípolósan játszok. Néha még az akkordokat is.
  15. Az előbb találtam ezt a jó kis gyakorlatot: Most ezt gyakorolgatom. Egyébként nekem most CD-tok pengetőm van. gyártottam le egy csomót. Csak marhára kopik. Szerk. Öcsém!!! Ez ha minden igaz estére teljes sebességgel menni fog. (Nem röhög!!! ) Ez nekem nagy előre haladás.
  16. Hellion88

    Magyar rovásírást rejt a piramis

    Megnéztem a google earth-ön ezeket a piramisokat, de nekem csak a legnagyobb tűnt fel valamennyire. Biztos hogy tényleg piramisokról van szó??
  17. Hellion88

    Zenei játék

    Karnivool - Themata Tűrhető kis zene. Habár imádom a tappinget, ebben a zenében egy kicsit sok volt belőle. 7/10 Egy kis ritkaság: A Pantera első, amatőr videója. Kicsit odab...(a zene) http://www.youtube.com/watch?v=gmt0OBsI5tg&feature=related
  18. Én is a sweep pickingre koncentrálok mostanában, de nagyon nehezen megy. Mondjuk a gitárom is egy gagyi, de ezen csak 10%-ban múlik. És még skálázni is kéne... Ha esetleg valamennyire már eljutottál benne b4m, megoszthatnád velünk.
  19. Na ma is hallottam valami újat... Nem elég ha frankón tudok le-fel pengetni arpeggio közben? A francba...
  20. Hellion88

    Zenei játék

    Requiem for a Tower Egy kicsit egyhangú, de tisztességesen megcsinált zene, vagy inkább mű. 7/10 Az enyém: Ufo - This Time Sajnos rendes klippet nem találtam hozzá. http://www.youtube.com/watch?v=eR-jP9CWzQA
  21. Nekem a múltkor 10 centire a szememtől szakadt el. (nagyon begörnyedve játszottam)
  22. Lehet hogy túl óvatos vagyok, de én inkább nem csavargatnám azt a 2 csavart. A rugókat meg tényleg nehéz beletenni. (egyszer majdnem kilőtte a szememet)
×
×
  • Create New...