Jump to content
PirateClub.hu

Fradi vagy Újpest ?


Rakovics
 Share


Recommended Posts

Kisteleki csak azért ér vmit, mert volt az Újpest edzője (tisztelem is ezért, mert az ő irányítása alatt játszottuk az elmúlt tíz év leghatékonyabb támadófociját - mármint az Újpest teljesítményét nézve) és asszem vmi vezetői pozícióban is volt utána.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Egy újabb hír:

Fradi: a pénzről beszélni is jó

i000290F3afa06a656399.jpg

Húsz elkeseredett utánpótlásedző tanácstalan arccal várakozott csütörtök délután a Ferencváros Üllői úti székházának portáján. A Rubold Péter utánpótlás-szakágvezető invitálására egybesereglett edzők egyelőre nem a szokásos év eleji program- megbeszélésen vettek részt, sokkal inkább elmaradt járandóságaik kifizetését kívánták elérni a klub elnökségénél. Híreink szerint nyolchavi bérrel, csaknem 22 millió forinttal adós a Ferencváros az egyébként jól dolgozó szakembereknek. S hogy nem a levegőbe beszélünk, bizonyítja, hogy az U16-os, U18-as és U19-es csapat is megelőzte az egyébiránt rendkívül jó anyagi és tárgyi feltételek között működő Sándor Károly Akadémia korosztályos együtteseit. Az edzők kérése végül is meghallgatásra talált, hiszen Balogh Ákos (Dámosy Zsolt jobbkezének tartják az elnökségi tagot) otthagyva az ülést, tárgyalt a szakemberekkel, és nem eredménytelenül. Információnk szerint napokon belül megoldódhat az utánpótlásedzők sanyarú helyzete, ez pedig azt jelenti, hogy a klub teljesít, az edzők hozzájuthatnak elmaradt bérükhöz.

 

A monstre, 16 órakor kezdődő és késő estébe nyúló elnökségi ülést a „vendég” Bácsalmási Ottó meghallgatása vezette be. A labdarúgó-szakedzői és tanári diplomával büszkélkedő sportember csaknem egyórás monológjából kiderült, szívesen hozna támogatókat az Üllői útra, ám ehhez személyi garancia kellene, pontosabban önmaga „helyzetbe hozatala”. Amíg ez elmarad, addig a korábban 800 milliós lehetséges támogatóról beszélő szakember nem tud segíteni az egyébként általa hőn szeretett Ferencvároson. Végül 18 óra táján békében, barátságban vált el az elnökség Bácsalmási Ottótól, hogy aztán rögvest Muszbek Mihály nyerjen bebocsátást. A korábbi ligaelnök nem titkoltan előadást tartani érkezett: a gazdasági szakember egy órán át ecsetelte az FTC Labdarúgó Zrt. válságkezelésének lehetséges lépéseit. Célokról, módszerekről és elvárásokról vázolt fel jövőképet az ország egyik legtehetősebb vállalkozója, Demján Sándor korábbi munkatársa. Nem kétséges (bár az elnökség zárt ülést tartott), a ferencvárosi ingatlan értékesítésének lehetséges módozatai is szóba kerültek Muszbek Mihály előadása során. Egyébiránt az ingatlantender kiírásáról a Ferencváros elnöksége előzetesen egyeztetett a Központi Vagyoni Igazgatósággal (KVI), az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztériummal és a Sportfolió Kht.-vel, és a hírek szerint közel a megállapodás az újabb pályázat kiírásáról.

 

A Ferencváros elnöksége az utóbbi csaknem két évtized rossz gazdálkodása miatt kialakult súlyos helyzet konszolidációjára reális esélyt lát az ingatlantender sikere esetén, persze csak akkor, ha a továbbiakban minden támogatást megkap az állami szervektől. Az FTC az eljárásban biztosítja, hogy a klub rendezi az adósságait, s az Üllői úti stadion kizárólagos használati joga megmarad.

 

S hogy ne csak gazdasági témáról írjunk: Hegedűs Gyula, a klub saját nevelésű labdarúgója is csatlakozott a Kelenföldön készülő kerethez. A 27 éves védő legutóbb Debrecenben futballozott, ám a DVSC-nél lejárt a szerződése, így ingyen igazolható, s könnyen lehet, hogy Hegedűs Gyula pótolhatja az Angliába, a Plymouth csapatához távozó Tímár Krisztiánt.

Link to comment
Share on other sites

pedig ha jobban bele gondolsz Kisteleki jo választásnak tünt,és lám mi lett a vége...

 

Sztem a fociban is azt kellene csinálni, mint a politikában, az összes vezetőt, aki az elmúlt 20-30 évben vezetői tisztséget töltött be elvinni egy szigetre, aztán ott éljenek egymás közt :angry:

De ilyenre sajna nem lesz lehetőség :(

Link to comment
Share on other sites

Sztem a fociban is azt kellene csinálni, mint a politikában, az összes vezetőt, aki az elmúlt 20-30 évben vezetői tisztséget töltött be elvinni egy szigetre, aztán ott éljenek egymás közt :angry:

 

ritka alkalmak egyike, h egyetértek egy zölddel :D

 

ez elég gyenge próbálkozás volt.. :rolleyes:

 

nem a próbálkozás gyenge, hanem a csapatod :P:lol:

Link to comment
Share on other sites

egyszerű: a legjobbak vannak az nb1-ben, az Újpest ott van. Az ettől gyengébbek vannak az nb2-ben, ahol a zöldek. ennyi.

te komolyan ennyire elvakult semmi mást nem látó lila vagy? :D a fradi NEM esett ki!

 

kispest :D:D:D

te meg topicot tévesztettél :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...