lac69 Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Hali ! Bele bíz kedvenc Moderátorom ! Nekem az egész családom Újpesti ! Megboldogult Édesapám aki ma lenne 69 éves az Újpestbe birkózott , az apósommal együtt ! Édesanyám is itt született , sőt a feleségem is és a két lányom is ! Ettől függetlenül a barátom maradsz ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Hali ! Sajna már nem élteti , tavaly elment októberben birkozni a felhők közé ! de az újpest a Mc Laren , Kimi , és az Amstel mindíg is a kedvence volt ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Nekem csak a fele családom szerette az Újpestet(szerencsére már nem foglalkoznak a focival, csak apa ), mégis bezöldültem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Hali ! Tudom tudom ! Nem felejtettem el ! A ferencvárosban azért volt nekem is olyan játékos akit a mai napig nagyon becsülök és tisztelek és Ő : Nyilasi Tibor ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Hali ! Ezt köszönöm ! Ilyet már rég nem kaptam ! Főleg nem Moderatortól ! Az "ellenfél" soraiban is tisztelni kell szerintem a teljesítményt a hozzáértést és a veleszületett képességet ! Ez mind megvolt megvan Nyilasiban és ez az ami tisztelendő nagyon ! Emellett rendkívül ritka főleg a magyar fociban ! Sajna! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Yoda láttalak, megérkeztél Ezt most nem teljesen értem Az a baj, hogy az olyanok, mint Nyilasi, nem akarnak a magyar fociban dolgozni, vagy ha akarnak,akkor elüldözik őket <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Nyilasi lehet, h szeretne tenni, csak mióta a fraditól elzavarták nem mer semmi komoly munkát elvállalni :S amúgy szerintetek lesz jővőre fradi-újpest nb1-es mérkőzés? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Nagyon remélem, hogy lesz, még egy év a másodosztályban könnyen végzetes lehet... u.i.:itt szeretném megköszönni anyukámnak,hogy megengedte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 Hali ! Spirituell álltal leirt eset igen jól példázza azt a tipikusan magyar irányvonalat miszerint egy hozzáértő szakembert hogy kell mindenféle mondvacsinált indokkal elkedvetleníteni attól hogy a magyarok álltal olyan nagyra tartott fociból megint sikeres európai hírnévnek örvendő sportot csináljon többed magával ! Yoda ! : Reméljük lesz mert a Ferencváros is csakúgy mint az Újpest mindíg is az első osztályba tartozott ! Minden pénzügyi manőverektől és büntetésektől elvonatkoztatva is ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 Hány fordolu van még hátra az NbII-böl? és ki kivel játszik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 Még 3 forduló: Fradi: Kazincbarcika o, Budafok i, Baktalórántháza o Nyíregy: Szolnok o, Makó i, Vecsés o, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 úgyvélem egyedül csak a szolnokban bízhatunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 igen,csak a Szolnok tudná megfogni a Nyírségieket... de nektek nem azt kell nézni,hanem hozni a saját meccseiteket. ha egyszer buktok,akkor tré-be lesztek... most Dámosy lemondott v. lemondatták?? kusza volt nekem amit a sportban olvastam.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 de azt kell nézni, ugyanis a nyiregy megy két pontal, vagyis mindegy, ha nyer a fradi, ha anyiregy is nyer.. őőő, nem, hanem az új elnökségbe oylan emberek is bekerültek, akik helyett, ő másokat látott volna szivesebben, így nem jelölteti magát újra az elnökválasztáson.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 ok,majd meglátjuk hogy alakul a végkifejlett. Ki lesz az elnök v. ki lehet az elnök? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 Hermány, Takács, Sipos, Dámosy, Rieb, Kruj, Balogh, Kassai, Jakabházy. ők az új elnökség, és közülük kerül majd ki az elnök is, de hermány, sipos, és dámosy már kijelentette, h nem indul elnöknek, szóval jó kérdés.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 és mért nem mondjuk az Albert? ő aztán full zöld. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 az igaz, de úgy gondolom, h jelen helyzetben azért nem árt, ha vannak gazdasági és egyéb ismeretei is, szakértelme az elnöknek.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 az nem fontos,biztos állna mögötte vki,aki ebben jártas... Albertnél jobban kevesebben ismerik a fradit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 Ez így igaz! Albert "hercegnél" senki nem lehet jobban otthon a Fradi házatáján. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 eldőlt, Rieb György lett az elnök.. nem tudom miylen lesz, de furulyásnál csak jobb lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 csak ne kiabáld el egyébként valaki hallott már az új elnökről ez elött? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 én speciel nem tudom ki ő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 6, 2007 Share Posted Június 6, 2007 jelenleg leginkább annyit lehet róla tudni, h "a vízilabda-szakosztály főtámogatójának, az Apriliának a képviselője, és korábban az egyesület sportolója volt.".. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 x-elt a nyíregí is,meg ti is, 2 pont a különbség és még egy fordulo van hátra? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 igen sajnos.. ugy néz ki, h idén legfeljebb csak úgy juthat vissza a fradi, ahogy tavaly a másodosztályba került: a "zöldasztalnál"... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 na várjál még... mi van ha a nyiregy kikap,ti nyertek?? máris megvan... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 Ugyan már...nem fognak kikapni otthon, nekünk marad a másodosztály, az a másodosztály, amit ennek a Fradinak már rég meg kellett volna nyernie...Nem tudom,hogy jövőre milyen csapatunk lesz, de ennél lényegesen gyengébb, és ha ezzel sem sikerült... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 hát igen.. de az, h évekre az nb2-ben ragadna a fradi én kizárnám.. hiszen, ha jön végre egy befektető, akkor már tudnának végre igazolni, és fel lehetne jutni, ha meg nem jön befektető, akkor meg a csőd jön, szóval nem lesz itt sok nb2.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 elég drasztikusan látjátok a jövöt,dehát ti vagytok a fradisták. engem annyibol érdekel nagyon,hogy nincs derbi... Amugy ha mi sem tudunk egy normális brigádot összeütni,akkor szerintem megyünk utánatok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts