szikla22 Posted Május 10, 2020 Share Posted Május 10, 2020 Pedig én itt vagyok Fu, de mivel is kezdjem. Vikivel februárban felmondtunk a Tescoban, s átmentünk oda ahol " mindig tele a hütő" ( Penny Market) Áprilisban volt 1 éve, hogy Vikivel összejöttem, amire egy szív alakú kulcstartóval léptem meg. S bele van gravirozva, hogy Viki & Gábor 1. Tegnap meg végre saját albérletünkbe költöztünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Augusztus 28, 2020 Share Posted Augusztus 28, 2020 Időközben a párkapcsolatunk szintet lépett, ugyanis most augusztus 9-én eljegyeztem Vikit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Szeptember 16, 2023 Share Posted Szeptember 16, 2023 Hi és viszlát újabb 2,5 év múlva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Szeptember 16, 2023 Share Posted Szeptember 16, 2023 On 8/28/2020 at 11:22 AM, szikla22 said: Időközben a párkapcsolatunk szintet lépett, ugyanis most augusztus 9-én eljegyeztem Vikit Azóta gyerek is lett? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Október 27, 2023 Share Posted Október 27, 2023 Sajna nem, ugyanis tavaly novemberben véglegesen szakítottunk. Sok veszekedés volt, időközben kiköltöztem Németországba, a Bundesligába először feljutó Heidenheim mellé Söhnstettenbe. Itt szakítottunk. Az okokat nem szeretném ecsetelni, de azóta sokkal nyugodtabb vagyok. Viki meg Februárban hazaköltözött, mivel kirúgták itt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts