Jump to content
PirateClub.hu

Zuluparaszt

Veterán
  • Pontszám

    586
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Zuluparaszt

  1. Hi és viszlát újabb 2,5 év múlva.
  2. Már rég ilyen Volt pár nagy kifagyás talán 2010ben. Azóta nem tért magához. Sikerült a vizsga?
  3. Zuluparaszt

    Hogy vagytok?

    Milyen tárgyak?
  4. Zuluparaszt

    Segítség!

    Talán nem volt ideje válaszolni a gyereknevelés miatt. Mindegy legalább tudom h mit csináltam 2012 Dec. 29 , 15:26:49 -kor XD
  5. Zuluparaszt

    Total Comander Vs. Sajátgép

    8.1 alá nem kell semmi tc, különben sem hatékony ha 20 oldalt akarok kezelni egyszerre. Manapság a fájdarabolás sem dívik szóval igazán megvagyok nélküle.
  6. Metróknak a fékkel volt gondja,ha jól emlékszem, de csak a szabvány miatt:)
  7. Zuluparaszt

    A Nagy Hadronütköztető Téma

    david, azért nem keletkeznek 2 naptömeg alatt, mert nincs hozzá elég nagy tömegük, h akkora nyomás legyen a belsejében h feketelyukká váltjon. Viszont az ütközések során teljesül a fetétel, és tényleg mini feketelyukak keletkeznek (ez sosem volt vita tárgya ez tény). A baj ott kezdődik h sokak szerint ezek a feketelyukak majd nőni kezdenek és felfalják a bolygót. ami szintén hüyleség, mert ahogy megjósolták és ahogy mi még itt vagyunk (teht bebizonyosodott) ezek szétesnek, nem tudnak egyben maradni. Szerinted honna vette az átlagember a feketelyukas elméletet? Publikálták a folyamatot, ezek meg csak annyit fogtak fel h juj feketelyuk végünk.
  8. szikla, a kombinokkal az elején rengeteg baj volt, eset 2 csepp eső és tönkrementek egy hibás kábelbekötés miatt. (nem volt vízhatlan) stb stb, ráadásul légkondi nélkül jöttek kinyíthatatlan ablakokkal.
  9. szikla lefogják:). am meglepően kényelmesek az ülések én nem sértegetném a kombinó névvel:).
  10. ja azokat:D nem olvastam el rendesen-.-. nem vettem észre h ennyire alap kérdés.
  11. gondolom ki kell csomagolnod, használj 7zip-et
  12. uhh szaunázás:D régen annyira nem szerettem mostmeg... főleg a csobbanás a hidegfürdőbe:D ha lenne elég pénzem mindne hétvégén mennék.
  13. én talán egy csöppet gyorsabbnak érzem, és tetszik, bár csak 1 éintőképernyőre optimalizált win7
  14. Heath Ledger az egyik kedvencem:) bár van néhány gagyi szerepe, de hát ez van.Huh vannak filmek amiket nem tudok megnézni pedig állítólag jók, pl a falu, életrevalók. Am az éhezők viadalát megnéztem nagy nehezen és jó volt.Gondolom nem vagytok alkoynatrajongók, szal be merem tenni: ez a kritika üt: http://www.youtube.com/watch?v=BWoS3jQAGG8 am érdems a többi alkoynat film kritikáját is megnézni: Garantált szórakozás:D
  15. szikla mindig azok a legjobbak:)
  16. no igen kedvenc kritikusom szerint is, joker benne van a top 5 gonoszban, őt csak dart vödör és bella (fuking) swam előzi meg (segítek twilight:D) www.youtube.com/watch?v=df8GcowxiUE
  17. XD nindián:D én a fokozottan hárányos helyzetű, nem ma barnult polgártársaknak hívom őket, vagy egyzserűen rétinéger. Nem nyugszanak míg a jónép meg nem unja... Nem tom olvastátok- e h az egyik ember a rendőri töketlenkedés alatt kapott sebet-.-.
  18. Hm én most hallotam a szigethalmi esetről, 3 nap után... csak nem volt szerencsém, vagy tényleg ennyire nem hírértékű 2 megkéselt ember....
  19. Boldog újévet mindenkinek:) Szikla ugye megmondtam h több optimizmust?
  20. Zuluparaszt

    Segítség!

    wtf iylen előfordul de azonnal szólnod kelltt volna neki... ebből nem sok jó sülhet ki, főlleg ha nem embereled meg maagdat és szólsz neki rögtön! (remélem csak kamu)
  21. xd omark ez egy idestova 3 éves kiírás:D
×
×
  • Create New...