Jump to content
PirateClub.hu

Zuluparaszt

Veterán
 • Posts

  583
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

622 profile views

Zuluparaszt's Achievements

Bambooocha

Bambooocha (11/24)

35

Reputation

 1. Már rég ilyen Volt pár nagy kifagyás talán 2010ben. Azóta nem tért magához. Sikerült a vizsga?
 2. Talán nem volt ideje válaszolni a gyereknevelés miatt. Mindegy legalább tudom h mit csináltam 2012 Dec. 29 , 15:26:49 -kor XD
 3. 8.1 alá nem kell semmi tc, különben sem hatékony ha 20 oldalt akarok kezelni egyszerre. Manapság a fájdarabolás sem dívik szóval igazán megvagyok nélküle.
 4. Metróknak a fékkel volt gondja,ha jól emlékszem, de csak a szabvány miatt:)
 5. david, azért nem keletkeznek 2 naptömeg alatt, mert nincs hozzá elég nagy tömegük, h akkora nyomás legyen a belsejében h feketelyukká váltjon. Viszont az ütközések során teljesül a fetétel, és tényleg mini feketelyukak keletkeznek (ez sosem volt vita tárgya ez tény). A baj ott kezdődik h sokak szerint ezek a feketelyukak majd nőni kezdenek és felfalják a bolygót. ami szintén hüyleség, mert ahogy megjósolták és ahogy mi még itt vagyunk (teht bebizonyosodott) ezek szétesnek, nem tudnak egyben maradni. Szerinted honna vette az átlagember a feketelyukas elméletet? Publikálták a folyamatot, ezek meg csak annyit fogtak fel h juj feketelyuk végünk.
 6. szikla, a kombinokkal az elején rengeteg baj volt, eset 2 csepp eső és tönkrementek egy hibás kábelbekötés miatt. (nem volt vízhatlan) stb stb, ráadásul légkondi nélkül jöttek kinyíthatatlan ablakokkal.
 7. szikla lefogják:). am meglepően kényelmesek az ülések én nem sértegetném a kombinó névvel:).
 8. ja azokat:D nem olvastam el rendesen-.-. nem vettem észre h ennyire alap kérdés.
 9. gondolom ki kell csomagolnod, használj 7zip-et
 10. uhh szaunázás:D régen annyira nem szerettem mostmeg... főleg a csobbanás a hidegfürdőbe:D ha lenne elég pénzem mindne hétvégén mennék.
 11. én talán egy csöppet gyorsabbnak érzem, és tetszik, bár csak 1 éintőképernyőre optimalizált win7
 12. Heath Ledger az egyik kedvencem:) bár van néhány gagyi szerepe, de hát ez van.Huh vannak filmek amiket nem tudok megnézni pedig állítólag jók, pl a falu, életrevalók. Am az éhezők viadalát megnéztem nagy nehezen és jó volt.Gondolom nem vagytok alkoynatrajongók, szal be merem tenni: ez a kritika üt: http://www.youtube.com/watch?v=BWoS3jQAGG8 am érdems a többi alkoynat film kritikáját is megnézni: Garantált szórakozás:D
×
×
 • Create New...